Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Smo se tako lepo izognili dežju
No, le pred cerkvijo je bilo tolk blatno, da smo bile ženske vse boge v petkah
Se nam je kar udiralo pod nogami
, medva sva tudi razmišljala ali bi se letos avgusta poročila ali drugo leto, pa bomo sedaj prestavili na drugo, da bom lahko še jaz feštala tako kot je treba
, moja mama in seveda v službi sem morala povedati, zakaj sem na bolniški. To lahko kar nekaj časa traja, zato sem raje povedala resnico. Pa še klicali me ne bodo, kar naprej kdaj bom prišla in da bi lahko kaj malega prišla naredit ipd. Se mi je že zgodilo, da sem morala tudi v bolniški iti, kaj nujnega naredit. To pa zdaj ne pride v poštev, če imam strogo mirovanje. Pa še za
me je strah.
, komaj sva se spravila, do ginekologa, kjer me je pregledal (zraven je bila tudi zdravstvena tehnica, kar me je malo motilo, a vseeno, vse za pikico). g. takoj nisem povedala za odnos, tako da me je sam vprašal, če sem ga imela.in ja. nič hudega ni. iz materničnaga vratu se mi je vlila kri, ki je sedaj bolj prekrvavljen.krvavitve v matrnici ni.
mu bije, velik je 8,2mm,kar je za 8/1 malo manj, a glede na to, da imam daljši ciklus, sem tudi kasneje zanosila in je vse ok. sem najsrečnejša ženska pod soncem
priznam, res se mi ne da
Tok sem se prestrašila, da sem se zbudila in bila vesela,da so bile le sanje, me je kljub vsemu še mal strah! Dejte me potolažit, prosim!
A zdej si pa v Ljubljani? Lepo
bi ša kar z epiduralno, ker sem videla fotke od mojih kolegic tik pred porodom. lahko rečem samo to, da so zgledale bistveno drugače kot jaz