Anonimen
|
nana22 dobrodošla med čvekami, ki jih bodo avgusta najverjetneje zaklenili Punce, meni pa je boljše! Ne boste verjele. Brez vsega. Ravnokar sem prišla od zdravnice, ki me je seveda najprej poslala na krvne in potem še enkrat pregledala (celo, preveč - 3x poslušala pljuča, vzela bris grla - danes tudi , v laboratoriju so me spet prikrajšali za 2 epruveti krvi ). In začudo so danes vsi izvidi za 50% boljši. Torej se angina poslavlja. Pa smo jo premagali brez antibiotikov . lana38 - ja, v nosečnosti so dovoljeni antibiotiki, vendar jih zdravniki brez problema pišejo šele po 10. tednu, pred 10.tednom pa razen Hikoncila redko katere, pa še za tiste so bolj pomirjeni, če jih napiše ginekolog in ne oni, saj lahko vsako zdravilo škodi plodu. Kolikor pa ti je najverjetneje znano, pa s Hikoncilom streptokokne bakterije ne moreš pobiti, ker hikoncil deluje na vnetje dihalnih poti z monokoknimi in tetrakoknii bakterijami, streptokoki pa to niso. In definitivno bi škodovala bolj, če bi jemala antibiotike kot pa če jih ne, saj je antibiotik, ki je dovoljen v za angino Ospen (že v navodilh lepo piše, da se zdravniki zanj naj odločijo le v primeru, če se z njim pomaga materi bolj kot brez njih). Pa še nekaj mi je včeraj povedal Miglar, potem pa sem enako zasledila tudi pri Pušenjaku. Bakterijsko vnetje dihal zelo težko škoduje (kakorkoli) ali plodu. Je manj nevarno kot viroza. Pa še nekaj, dekleta: Jaz sem bila pred 4. leti pravi tabletoman (če me je kaj bolelo, sem že jemala razna zdravila). Ko sem bila 1. pa sem mogoče v vseh 9. mesecih in do danes pojedla je škatlico lekadolov. Marsikaj se da pozdraviti z avtosugestijo in alternativo. Ja, za grlo pa je odličen neki pripravek od aloe vere od forever livinga. S tem sem si včeraj enih parkrat pošpricala glo in danes je skoraj OK.
|