|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.5.2007 16:46:02   
majas
Ah upam da bi kaj zaleglo user posted image saj bi šla...najraje bi šla kar za cel teden k staršem. Zakaj pa ne... samo potem bodo vedeli da sva skregana pa bi spet moja mami trpela ker bo mislila kako je meni težko user posted image tako da ji niti nočem razlagati.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5776
7.5.2007 16:54:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Midve pa sva se igrale na postelji skrivalnice. Ji je tako smešno ko se zakrijem z oddejo in ji naredim ku-ku. Ali pa njo pokrijem in odkrijem, se tako smeji na ves glas user posted image

Naš tudi kar umira od smeha, ko se skrijem jaz in se potem prikažem, ali pa njega pokrijem in nato odkrijem pa rečem kukuc...to je najbolj smešno....user posted image ga je tako luštno gledat, sploh zdaj ko še dva zoba zraven sonči...

Res se mi smiliš...pojdite na morje same...ga bo pa razneslo, pa bo šel takoj za vama....res ne vem kaj bi naredila...se mi smiliš, ko si tako sama za vse...saj mojega tudi ni veliko doma, ampak če mu rečem naj kaj naredi ali pa naj bo s tamalim, potem pa to naredi...včasih je user posted image , velikokrat pa user posted image , zato ga imam pa tako zelo rada in ga ne dam....

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5777
7.5.2007 16:56:56   
atanja
Grem izkoristit za učenje ker mali panča. Takod a na hitro:

Zamima: ful dostikrat pomislim nate ker si res veliko preživela. Ampak si ful močna in si svoji punčici že zdaj naredila tako lepe trenutke in si lahko samo ponosna nase. Verjamem da ti je težko včasih da bi kar pop...ampak se ti bo vse uredilo sploh zdaj ko imaš tak zakladek.
user posted image user posted image user posted image
Majas: Zate isto velja. Težko je živeti v taki situaciji ko bi te oseba ki bi te mogla najbolj upoštevat te najman. VElik takih zgodb slišim in velikim je pomagalo to da so pokazale da resno mislijo. Če si dovolj močna bi blo mogoče še bolj da greš domov. Mami povej da ni tok hudo sam da mu moraš pokazati da te lahko pogreša.

Sicer pa jaz mogoče nimam kaj govorit k sem skoz na istem z učenjem , z službo, in včasih se tudi postim okol prenašat da mi je kar slabo k pol pomislim- in sam blebetam da rešim svojo rit.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
7.5.2007 17:00:44   
atanja
JA prav imaš Barbi k takole poslušam mam tudi jaz srečo z mojim. Sam k je preveč ustrežljiv da pol pozab na kej.....al pa k mi noče povedat da me ne bi obremenjevaluser posted image . To me pa tako razpi....k hoče vse sam. PA doma bit pa pr men bit pa v službi vse zrihtat pa mami mirit.....pa nobenmu se zamerit...
JAz pa moram povedat kaj si mislim k drugač je sam slabš. Sam včasih prepozen pogruntam kaj bi mogla reč k sem tok šokirana

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
7.5.2007 17:25:04   
majas
Evo pa je šel...sigurno si je šel kaj za jesti iskat.

Mene pa je zdaj sestrična klicala in slišala da sem čist obupana, pa me pride iz Laškega iskat da grem k njej prespat.

Tako da čvekice ne preveč čvekat da ko pridem nazaj lahko v miru vse preberem. user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
7.5.2007 17:25:54   
majas
atanja si mi dala voljo da nekam grem-hvala ti...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
7.5.2007 18:15:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

atanja si mi dala voljo da nekam grem-hvala ti...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Edino tako bo ugotovil, da nisi njegova sužnja, ampak del njegovega življenja...in s tem boš tudi videla, koliko mu je do tebe in Kaje...če vaju bo spoh pogrešal ali mu res računalnik pomeni več kot njegova ljubezen in njegova kri...

Drži se!!!! Mi smo s tabo in s Kajo user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5782
7.5.2007 18:15:57   
Anonimen
Tako da čvekice ne preveč čvekat da ko pridem nazaj lahko v miru vse preberem.

No, to ti pa ravno ne moremo obljubit, a ne čvekice?

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5783
7.5.2007 18:21:44   
Anonimen
Naš se pa igra v stajci s polnim trebuščkom in je zelo dobre volje...sedaj se greva še malo igrati, potem pa kmalu kopanje in večerja ter spanje...pa bo dan končan...sva pa še vedno sama...se še kaj oglasim...

Kje ste pa ve user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5784
7.5.2007 18:38:34   
Nogavica
majas, user posted image user posted image user posted image , upam, da mu bo zdaj končno postalo jasno, da misliš resno. Če pa ne bo spremembe, pa se raje popokaj domov, ker tu ne boš našla sreče. Saj bo tvoja mami razumela.

Zamima, tudi zate user posted image user posted image user posted image , naj se zadeve končno uredijo in user posted image user posted image user posted image  za očeta.

Midve sva se zdaj eno uro borili, da je zaspala. Očke si je mencala že ob 17h, pa sitna je postala, zato sva šli v posteljo. Tam pa pljuvanje, mencanje, jok, smeh, valjanje, pljuvanje, jok, smeh, mencanje... Sem že skoraj jaz zaspala zraven.

Aja, glede razvijanja slik - sem do zdaj vedno razvijala pri DM, zdaj so pa menda zamenjali tega, ki razvija slike, ker so po novem v drugačnem formatu, pa ne da se več naročiti z belim robom (meni so te veliko lepše), tako da bom zdaj poskusila v Big Bangu, ker sem videla, da imajo opcijo z belim robom. Ali katera ve, če se da še kje naročit s tem robom?

Porodne zgodbe se mi spet/še vedno ne da pisat. Grem raje prebrat še tistih par strani, ki mi jih je ostalo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
7.5.2007 18:43:41   
**Petra**
Maja, lepo, da si se odločila, da greš malo na oddih. Mogoče se bo malo zamislu. A pa nič ne komplicira, ko si rekla, da grešuser posted image user posted image user posted image

Tudi naš ima že od 4,5 mes dva zobka. Sta skupaj zrastla oz. rasteta. Pri dojenju se nič kaj dosti ne pozna, da ima zobke. Ko stisne, stisne oreng, sicer pa je tudi prej z dlesnimi isto močno stisniluser posted image

Jst mu zvečer že od enaga 2. meseca dajem flašo pred spanjem in takrat se je tudi spanje uredilo. Zdaj spije vsak večer 200 ml mleka, potem pa ajčat. Se pravi, odkar ima zvečer dodatek, lepo ajča, pa čeprav se drugače čez dan dojiva.

Jst sm Pii GH od vsega začetka solila, čisto, čisto malo, lih tok da je. Pa tudi Niku bom tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
7.5.2007 19:00:13   
Nogavica

Prebrala!!!!

user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
7.5.2007 19:23:33   
**Petra**
Bravo, Nogavička!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5788
7.5.2007 19:26:29   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Tudi naš ima že od 4,5 mes dva zobka. Sta skupaj zrastla oz. rasteta. Pri dojenju se nič kaj dosti ne pozna, da ima zobke. Ko stisne, stisne oreng, sicer pa je tudi prej z dlesnimi isto močno stisniluser posted image

Tole sem malo čudno napisala user posted image user posted image user posted image V bistvu pa je mišljeno to, da ni razlike od prej, ko ni mel zobkov, ker isto močno stisne. Aja, sicer pa se midva dojiva z nastavkom, ker sva se od začetka dolgo z nastavkom dojila, potem pa ni več znal same bradavice zagrabit. Mogoče boste ve kaj bolj boge, ko bojo zobki zunaj user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5789
7.5.2007 19:29:22   
Zamima
Punce hvala za spodbudne besede,... sva šli danes od ateja iz obiskov pa je teta še vedno vsa boga, ker ji je mož pred 3 meseci umrl, ampak jaz sem ji rekla, da samo sebe s tem sekira in uničuje, da jaz sploh več na to ne razmišljam, ker je brezveze, spremeniti se nič več ne da! user posted image

Jaz ko sem vsak dan premlevala kako pa zakaj sem bila samo jaz pol cela v depresiji, nima smisla, res ne.

Čeprav me zdaj prekleto skrbi za atija, ampak upam, da se zmaže user posted image , mora se! Danes je govoril vice v bolnici, tako, da upam, da je to dobro. user posted image

Zala je bila danes za uro in pol v varstvu pri mami od sošolke in se je že začelo, ko vidi neznan obraz oz. obraz od nekoga, ki ga dalj časa ne vidi začne nabirat in hitro v jok user posted image . Seveda se jo hitro spet pomiri, ampak očitno je začela prepoznavat obraze user posted image

Majas, žal mi je ko slišim tole user posted image ,... ne morem verjet, jaz vem, da bi bil Zalin ati popolnoma drugačen, pa ne more bit user posted image ....

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
7.5.2007 19:40:35   
krfjolca
majasuser posted image za odločitev! Pa bodi vztrajna in ne popuščaj! Upam, da se bo tvoj dragi kaj naučil iz tega.

Hrane jaz nič ne solim. Se mi ne zdi nič neokusna. Naprotno, ugotavljam, da ima zelenjava zelo dober okus, če ga ne pokvariš s soljo. Vse je bolj sladkastega okusa, mnjami. Nasploh ne bi smeli NIČ soliti, čeprav se nam ne zdi okusno. Ledvice pri dojenčku namreč še niso dovolj razvite in jim sol škodi.

Grem se zdaj učit.

Aja, punce, a od vas katera kupuje preko ebaya? Rada bi kupila malemu Robeez copatke ali pa nekaj na ta način. Moram najt nekoga, ki bi mi razložil stvar ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
7.5.2007 19:46:21   
Strawberrie Cherrie
na hitro da skočim v temo user posted image
Krfjolca, ne splača se ti kupovat robeez copatke, imaš preko meje v Avstriji Bobuxe, ki so pol cenejše, enaka zadeva, samo ne piše gor robeez. Imajo jih pa tudi v Schmidu v Celovcu.
www.bobux.at

Drugače pa se najprej prijaviš v ebay (co.uk ali .de - tukaj jaz kupujem), potrebuješ samo kreditno kartico in to je to. Pa naročuješ. samo ne pozabi prišteti k vsoti še poštnine, ki je včasih smešno draga.

< Sporočilo je popravil london_paris -- 7.5.2007 19:47:52 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
7.5.2007 19:59:19   
krfjolca
Hvala, london_paris, bomo šli malo na izlet v soboto :)
Končno imam en izgovor, da desca čez mejo zvlečem.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
7.5.2007 20:02:15   
Anonimen
Midva sva zrihtana (mami stuširana, Val skopan), 70ml mlečne kašice je že pojedel, sedaj ga pa še podojim in gre spat...jaz pa na RR...

Eno vprašanje: Kam daste user posted image  ko se greste tuširat ali kopat? Naš sedi v stolčku pred tuš kabino in vsake toliko časa mu rečem: ni ni mamice, pa odprem vrata in rečem ku ku...on se pa ful smeji in se lahko naprej tuširam...ko pa še ni sedel v stolčku, ga je pa ati čuval, če ga pa ni bilo sem se šla pa, ko je šel škrat spat...

Kožico na lulčiju sva že skoraj čisto dol spravila....še jutri in najbrž že bo...user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5794
7.5.2007 20:06:09   
Anonimen
Val nič ne grize ko se dojiva, tudi prej z dlesnimi ni stiskal...

Preko e-baya sem voziček naročila...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5795
7.5.2007 20:08:27   
marella1
Krfjolca se mi kar zdelo, da boš ti prej ko slej odkrila roobez-ke user posted image . Mi imamo bobux, za jesen ji bom kupila pa roobez. Mi smo bili v RA pohvaljeni, da o to eni res super copatki, ki jih priporočajo tako pediatri kot fizioterapevti. Drugače pa baje dela ena gosp v Radovljici kopijo Roobez copatk in so baje še enkrat cenejše. Jaz imam jutri RA pa se bom, če hočeš, pozanimala za številko te gospe.
Pri nas Roobez prodajajo v Stefelkoenigu in Gloss Junior v Ljubljani, seveda so v Gloss-u nekaj dražji. user posted image user posted image user posted image user posted image za izbiro, mi jih imamo ful radi (bobux)

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
7.5.2007 20:10:43   
MALINČICA
Majas-meni to ni všeč, da greš drugam prespat.-Jaz tega ne bi upala naredit, res ne. Z otrokom bi šla drugam samo, če bi bila oba v nevarnosti, ali če bi me tepel in pa, če bi bila za več dni sama doma, da bi kam šel. Zaradi kreganja pa mislim da ne bi šla. In vem, da bi mi to ful zameril, po moje se ne bi več vrnila, če bi že enkrat šla.
Saj ste družina in je otrok tudi njegov, ne moreš ga kar pobasat in nekam oditi. Ne vem, meni se to zdi ful mimo.
Ne, ne, ni to prav!

Glede kožice pa... kako vam to uspe?
Midva se trudiva že od rojstva mu spravit dol, pa ni neke razlike, edino ta, da se zdaj glavica dejansko vidi, prej pa se ni in je stanje tako že od kakega meseca po rojstvu. Mogoče mu premalo dol potegneva ali kaj? Sej sva mu enkrat malo bolj, pa je kar take male razpoke dobil in na tistem mestu redče, jokal pa ni, ampak meni je vseeno bilo tako grozno, sem imela ful slabo vest. Dajte mi malo povedat kakao to delate prosim.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
7.5.2007 20:16:41   
krfjolca
marella, vem da imate te copatke, sem jih videla zadnjič user posted image . Sem prav tebe hotla vprašat, kje si jih kupila, pa nisem našla zadnje objave, da bi ti poslala ZS. Kje pa ti kupiš Bobux?

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
7.5.2007 20:17:15   
Zamima
Naj mi ena pove ali pokaže kaj so to roobezke plis user posted image  user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
7.5.2007 20:19:20   
krfjolca
Zamima, to so najbolj kjut copatki na svetu:
http://www.robeez.com/EN-UK/default.htm?Lang=EN-UK&PriceCat=4&RefID=

Pa nasploh so to super copati, jih priporočajo pediatri.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Se boste poročili?
zoyaa

da (22%)

ne (15%)

mogoče (26%)

sem že (33%)

po 30.letu (3%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!