altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: frrrr pri nas je pa mali od praznikov dalje full tečkan na trenutke... prej sva bila cele dneve sama in je bil fuuull priden... od 26.4. dalje je bil pa mož doma in se je zgleda razvadil, da ga skoz nekdo animira... in če mu kaj ne paše začne prav tk tečkat, če ne doseže takoj začne pa na silo jokat... in takoj, ko ga dvignem, je ok se mi zdi, da uveljavlja svojo voljo, pa ne vem kaj nej... ga mam full rada, ampak po glavi mi pa tut ne more skoz hodit aja, pa iščem predloge kako previt otroka, ki noče ležat na hrbtu niti 10 sekund noro je... odkar ima zabasan nosek, mu še plenice ne morem snet... ga moram vmes ene 3x obrnit iz trebuščka na hrbet... frrrr- a imava midve popolnoma enakega otroka??????????? jaz se trenutno ubadam z identičnimi problemi!!!! HELP!!!!! HILFE!!!!!!!POMOČ!!!!!!!!!!! a tvoj otrok sliši na ime Jaša? le kako si to uganila ??? si šlogarca, al kaj ??? eno zadevco sm rešla - previt ga je bilo danes lažje, ker sem zamenjala igrače in jih lahko tudi leže raziskuje ah, ja, pri nas ga najbolj animirajo gsm-ji in daljinci, pa računalniška miška za uveljavljanje njegoe volje se bova pa še mogla zmenit kdo je šef ne vem kk mu nej to povem, ker: 1) me ne pusti do besede 2) ko kaj govorim, se dela, da ne sliši jaz sem mu danes zjutraj segla v besedo in ga veselo napizdila! nekaj časa me je rahlo čukasto gledal, nato pa se mi je začel režat..nekako v stilu: 'mama, kva bluziš????' eh, greva dans po dolgem času vn in bo mogoče mau bolje... mu mogoče že stanovanje mau preseda kako vaš šarmantni Jaša? a veš kako Zoran Predin zapoje: se spomniš, čigave, so bile tiste krave, ki zjutraj so meni pojedle klobuk.......nekako tako se sliši naš Jaša, ko poje....v glavnem....gate trga
|