|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
8.5.2007 21:34:45   
Aja1
No, pol bom pa še počakala, da Maja kej napiše. Zdaj grem pa pod tuš in v pižamo. Pridem nazaj.

Nogavica, za kenguruja mislim da ne boš dobila 40€, čeprav je kot nov in zelo malo rabljen zato raje razmisli, če ga boš uporabla še za drugega user posted image  in ga potem prodala. 

Punce, še nekaj vam bom povedala. Danes se bila v Nm in srečam sošolko iz SŠ. Se malo pogovarjava, potem pa ona malo gleda Nejo in postane ful žalostna. Mi začne govorit, da bi bila njena hčerkica zdaj stara 2 meseca.... Sem najprej mislila, da je imela splav na začetku nosečnosti...potem mi pa pove, da je rodila mrtvega otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je šlo tako na jok...ostala sem brez besed user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5876
8.5.2007 21:39:52   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, ti se pa vedno švercaš (skoz imaš status "odsoten").

aham user posted image  ampak vas gledam, zato pazite kako se boste obnašale user posted image , če me boste obirale bom vse prebrala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5877
8.5.2007 21:41:49   
Zamima
Zala zadnje čase tudi zaspi že okoli 21.00, prej pa smo "hodili" spat šele okoli 23.00 in seveda prespali vso noč, ampak danes sva bili cel dan zunaj, razen domov sem se prišla preobleč ta stuširat user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5878
8.5.2007 21:48:59   
Zamima
O, groza Aja1 user posted image , kako pa niso prej vedeli, da je otrok ogrožen user posted image  user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5879
8.5.2007 21:52:21   
majas
Čer princeske moje...

Joj hvala za vašo skrb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... za vse...

Ja no odšle sve k sestrični, on sploh ni vedel ker ga ni bilo doma... Pa me kliče ob 22ih kje sem, da sem njegova žena in ga skrbi...res? Pa če mislim priti domov.
Sem rekla da ne da moram marsikaj premisliti in da bove danes tukaj ostale...

Pa je prišel danes po naju... smo šli v trgovino... Najbolj je pogrešal seveda Kajo in prazno posteljico. Celo noč baje ni spal. user posted image

Danes je ves ljubezniv..naredil mi je sendvič ker sem jaz rekla da se meni ne da in ne da nisem njegova služkinja...

Z sestrično pa sva se imele res lepo. Dale mali dve spančkat,ima on a2M punčko.  midve pa sva se pogovarjale in šle celo ven. Njen pa je bil varuška. Pa se je kaja prva ob polnoči zbudila da sve morale domov-o ti lumpa user posted image

Tako da vam povem da mi je pasalo in sem zdaj čisto druge volje.
Danes pa asva bile cel dan zunaj na zraku..

Sem vas pogrešala, je imela sestrična ravno rač. na popravilu...ti user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 8.5.2007 21:55:14 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5880
8.5.2007 21:53:07   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

O, groza Aja1 user posted image , kako pa niso prej vedeli, da je otrok ogrožen user posted image  user posted image

ojoj ampak res user posted image user posted image user posted image user posted image saj pa ... eh nevem toliko pregledov... bolje da ne mislimo na to.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5881
8.5.2007 21:53:33   
Aja1
Ja, rekla mi je da je user posted image  nehal brcat in je šla na pregled (11 dni pred PDP), kjer so ugotovili, da je otroček že mrtev (popkovina se je zavila in user posted image  ni dobil kisika)user posted image user posted image user posted image  Pa že vse sta imela pripravljeno...ojoj, jaz si kar ne morem tega predstavljat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5882
8.5.2007 21:55:36   
Aja1
No, Maja, samo da bo to tvojemu zaleglo in da ti tega ne bo treba ponavljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5883
8.5.2007 21:55:42   
majas
Joj jaz tudi ne... user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5884
8.5.2007 21:56:26   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

No, Maja, samo da bo to tvojemu zaleglo in da ti tega ne bo treba ponavljat user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz, ker s tem da oddideš ne narediš nič. Razen mogoče enkrat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5885
8.5.2007 21:56:37   
Zamima
O moj bog user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5886
8.5.2007 22:02:16   
Nogavica
Ojoj, kako grozno user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5887
8.5.2007 22:02:37   
majas
Jooj kaki dober sendvič mi je nardil ... takega še jaz nikoli...njami...vem da je dosti ura če pa je tak fini user posted image

Kaja je začela pa papat po flaški mlečne kašice. Pa preveč teče!!! Potem pa ne mora požirati. Imam pa aventov cucelj prav za to? Kaj pa naj zdaj?

Joj samo da sem jaz nazaj in sedim za svojim  user posted image   in čvekam z vami.

Joj spala pa nisem celo noč, mi je bilo vroče pa še kaja je bila ob meni pa nikakor nisem mogla zaspati tako da zdaj komaj čakam da zlezem v svojo posjstlo in se naspančkam.

nogavica saj res hvala ti za sms, res

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5888
8.5.2007 22:03:09   
Zamima
user posted image user posted image user posted image majas welcome back!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5889
8.5.2007 22:05:29   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Prebrala!!!!

user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mene čaka... od včeraj user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5890
8.5.2007 22:07:10   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

nogavica saj res hvala ti za sms, res

Ah, ni kaj. Saj nisem vedela, ali naj ti pišem ali ne, pa so mi babe pomagale pri odločitvi user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5891
8.5.2007 22:07:15   
Aja1
Maja, sej nimaš dost za prebrat...nismo preveč čvekale (smo te ubogale user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5892
8.5.2007 22:08:27   
Aja1
Maja, kaj pa če ji narediš malo bolj gosto, da ne bo tako teklo user posted image  Jaz ji dam pa kar po žlički, da se navaja na žličko. Po flaši baje ni ok zaradi zobkov.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5893
8.5.2007 22:12:28   
atanja
Groza Aja! Joj jaz tok takih zgodb slišim da mi je kar groza. Pol pa sem jaz še tok smotana da se včasih kar začnem obremenjevat s takimi stvarmi. ZAto pa Zamima tebe občuduejm jaz ne vem če bi bla tako močna. Upam da je z atijem boljše.user posted image user posted image user posted image

Majas me veseli predvsem da sta se lepo mele. Veš glede na to da vaju je pogrešal pomeni da mu ni vseeno. Kar pa tudi veliko pomeni. user posted image user posted image user posted image
Sem akr skoz čekirala če si že kaj napisala.

MEne pa neki glava boli pa učit se bi mogla pa se mi ne da. Sm se danes z eno sosšolko učila. in sva ble full pridne. Zdaj bi se mogla pa še drug predmet učit pa ne morem. Bom jutri vsako sekundo k bo mali priden ponaljala.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5894
8.5.2007 22:12:39   
Aja1
Kje je pa Petra danes??? Ona tudi ponavadi čveka vsak dan, zdaj je pa ni?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5895
8.5.2007 22:14:01   
Aja1
Atanja, kako je s Tedovo kožico?? Je boljše?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5896
8.5.2007 22:17:14   
atanja
A tiste ki boste šle nazaj delat a greste za poln delovni čas ali za manj ur? Ker jaz premišljujem da bi dala vlogo za manj. ni mi problema delat če je res kaj za delat in zato bom nov.decembra velikokrat podaljšala službo. Sam takrat ko pa ni nič dela pa sta šefa sam zoperna da bi pa nam kaj zraven dala za delat pa ne. Pol pa moraš trgovino v enem dnevu prestavit dvakrat skoraj. Pa k bi vsaj tako robo nabavla da se prodaja ne pa da smo čist za luno. ej tok se slabšata-to zato k masta preveč keša pa sta škrta še zraven....

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5897
8.5.2007 22:18:21   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Drugače pa sej majas ni spakirala od njega. men se bolj zdi da je rabla mal odiha in je šla spat k prijateljici. Mal oddaljitve od problema je še bolj kot pa če  je skoz napeto in se jeza sam potencira in noben nima kaj drugega razmišljat kot pa o jezi. Včasih se je treba mal ohladit. Jaz vsekakor upam da bosta zrihtala....in držim pesti.

Res je..rabila sem samo malo oddiha,,,saj pa je vedel...otroka mu odpeljla kar tako, tega pa nebi naredila nikoli. Takih mater ne prebavljam da izginejo in ne povejo kje so. On dobro ve zakaj sem šla... a on je šel pred mano, ko je prišle iz službe je spakiral in šel... in se vrnil komaj ob 22ih ko je videl da me ni.
Ni bil jezen, nasprotno...

upam res upam da se zadeva pomiri in je bo 1X boljše ... ker vem da se imava rada. A on bo moral kazati to na drugačen način-bolj ljubeč.

No OK dovolj o tem...user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5898
8.5.2007 22:19:22   
atanja
Aja še kar se mu spušča pol pa mu mal zatrem s kremo sam se ne upam mu preveč mazat k si me opozorila. tako da čezdalje bolj premišljujem da bi šla drug teden po napotnico za sprejemuser posted image
A so Nejo testiral  za alergije?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5899
8.5.2007 22:19:28   
Aja1
Jaz bom šla delat za polni delovni čas, ker če bi šla za krajšega, bi imela isto dela za narest...torej user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!