|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.5.2007 20:43:22   
MALINČICA
Barby, daj pa skoz na vašo želvico mislim...
Upam,da se bo pojavila. Je pa malo verjetno, ko je taka mičkena. Revica...user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6501
14.5.2007 20:46:56   
Aja1
Barby, upam, da želvica pride nazaj...držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 6502
14.5.2007 20:46:58   
krfjolca
Ja, ta stolček je super. Jaz ga dostikrat samo posedem noter in ga stuširam, kadar ni časa za kopanje. Pa ful uživa. Samo je pa ful hecen, veliko bolj mu paše mlačna, skoraj hladna voda, kot topla.

Jaz sem se že nalaufala. Uboga moja pesjanka, je čist fuč user posted image . Sva naredili 4 velike kroge po polju, pa je vsakič, ko sva naokoli prišli, domov zavila, sem jo komaj prepričala, da greva še en krog, lenobo leno user posted image ...

Zdaj pa pred knjige, potem pa spat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6503
14.5.2007 20:55:40   
MALINČICA
Jaz sem mu pa danes polno kad nalila, pa je tako dolgo trajalo, da se je napolnila, ker imamo res ogromno kad-zasede pol kopalnice! Je bil pa tako hecen, več kot je bilo vode, bolj je bil vesel in bolj je razgrajal...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6504
14.5.2007 21:00:19   
Aja1
Neji tudi paše bolj hladna voda - tam 32-33 stopinj.

Krfjolca, pa ga ti prav tuširaš? Se ne boji? jaz naše še nisem probala tuširat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6505
14.5.2007 21:05:06   
Anonimen
Ko ima user posted image  mlade jih ima ponavadi ogromno...iskali smo Rozi, seveda spet neuspešno...sem nastavila vodo, mogoče pride...user posted image

Pridem pa v stanovanje in pogledam na mobitel pa vidim sporočilo...pisala mi je prijateljica user posted image , da so ji danes naredili splav, ker se plod ni razvijal...to je že njen tretji splav (1. v 12 tednu ali manj, 2. v 7,5 mesecu in tretji danes v 6 ali 7 tednu)...sem čisto na tleh in si srčno želim, da bi sedajle stala ob strani in ji ponudila ramo...tako mi je hudo, ker vem kako si je želela tega otroka...saj ima enega, starega 4 leta, tako da vsaj nekaj ima...vendar to ni to...nazadnje (decembra 2006 so ji naredili splav, ker je bila punčka mrtva) je bila ful vesela, da bo punčka, sedaj ji je bilo vseeno kaj bo, samo da bo...pa ni nič...joj, kako zdrži takšen pritisk...tako se mi smili, da se ne da opisati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da user posted image  ni hudo in da čuva mamico....user posted image user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6506
14.5.2007 21:20:37   
Anonimen
Dovolj stresa je bilo za danes, tako da grem kar spat, če mi bo uspelo...ziher bom spet razmišljala o vsem tem in bo noč dolga in neprespana....user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 6507
14.5.2007 21:23:26   
Aja1
Barby, lahko noč in poskušaj se vsaj malo naspati...ja, ti pa verjamem, da je hudo user posted image
...pa so res danes same slabe novice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6508
14.5.2007 21:48:04   
krfjolca
Joj Barby, kako grozno user posted image . Ene imajo pa res smolo, no!

Aja1, enkrat sem poskusila s čisto nežnim curkom malo pošpricat po rokicah, pa mu je bilo ful zanimivo, se je prav tudil ulovit curek user posted image . Zdaj pa ful uživa, kar gode zraven, ko ga tuširam. Pa super je, ker tako res ves šampon dol spereš. Ko mu glavo perem, ga dragi prime, da je nagnjen in mu voda ne gre v oči, jaz mu pa sperem laseke.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6509
14.5.2007 23:22:22   
majas
Čer!
Joj Barby84 upam da se vrne želvica in da tvoji prijateljici uspe spet zanositi in da se potem le rodi user posted image ... ah saj neveš kaj bi rekel...

Jaz pa sem danes bolj pozna, ker je soseda avto kupila in je zunaj "praznovala" ... .in vam povem da sem spila eno pivo ipa se mi je tako  vtrtelo da me je kar sram! Potem pa se še je Kaja zbudila kot da bi vedela. Zdaj je že vredu ker sem prej pojedla  žemljico in stuširala sem se. Halo eno pivo pa tak.. a joj...
Sem se spomnila "starih časov" ko sem tako s prijateljicami hodila ven... ja kako se vse spremeni ko 1X postaneš mati... a tega ne bi nikoli zamenjala saj imam najlepšega anglečka zraven sebe.

Zamima to pa moramo iti iskat! res.. hvala

Ja in še to-jutri bom postrigla Kajo-mogoče se še odločam. Sem dobila strojček pa bom videla. Kar nebi njenih lepih lasekovuser posted image

Zdaj pa šibam spat...

Lahko noč

< Sporočilo je popravil majas -- 14.5.2007 23:24:14 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6510
14.5.2007 23:38:49   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

mi lahko mogoče katera poišče našo Alenko Gotar na Evrovizijskem finalu (ki je bil včeraj) sem seveda tudi danes ponovitev zamudila user posted image user posted image   (sem obupala že) - HVALA user posted image

Evo ti Monika79 posnetek iz Evrovizije...

http://www.youtube.com/watch?v=F1fkjMI2NgM&mode=related&search=

hvala Maja - samo pesem/posnetek so že izbrisali - šment user posted image  hvala da si se potrudila user posted image user posted image

oh danes pa so res same slabe novičke na RR user posted image user posted image  in tako žalostne, mi je tako hudo pri srčku, ko to berem user posted image

nič punce grem pančat

nočka

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6511
15.5.2007 7:56:08   
Anonimen
Dobro jutro!

Kaj sem spet prva? user posted image

Vsi še sladko spite, kaj. user posted image

Pri nas je bila noč precej katastrofalna, Ana se je zelo pogosto zbujala, jaz nisem mogla spat, ker me alergija na cvetni prah totalno zdeluje, moj je smrčal. user posted image

Zdaj pa komaj gledam, ker me tako očke bolijo da za znoret, pa nos čist zafilan, pa kihanje nonstop, en velik šmorn. user posted image

Ko sem bila noseča nisem imela nobenih problemov, sem upala, da sem se končno rešila te alergije, letos pa spet jovo na novo. Pa seveda nič zdravil ne jemljem zaradi dojenja. Moram danes prec zdravnico poklicat pa vprašat, če se da vseeno kako zdravilo dobit.

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 6512
15.5.2007 8:01:39   
Anonimen
Škrat je lepo spal (2x jedel), jaz pa seveda ne...sem skoz na prijateljico mislila in kakšno smolo ima, pa je vendar še tako močna in optimistična...potem sem še na Rozi mislila, sem jo danes že iskala, pa spet nič...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6513
15.5.2007 8:02:52   
krfjolca
še eni s katastrofalno nočjo user posted image
Kvas NE deluje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6514
15.5.2007 8:08:32   
Aja1
pa še eni user posted image

Sem celo noč mislila na to, da poskusim danes zvečer s kvasom...pa zgleda, da tudi to ne pomaga user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6515
15.5.2007 8:13:40   
Anonimen
user posted image  A je polna luna na vidiku?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6516
15.5.2007 8:15:43   
Aja1
Mislim, da bo polna luna šele čez ene 2 tedna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6517
15.5.2007 8:15:55   
max81
jutro, še ena se vam pridružuje z neprespano nočjo..............user posted image  naša se je tud skoz neki zbujala, pa jamrala,pa na vsake toliko je zajokala iz lepega miruuser posted image

krfjolca kakšno je vreme pr vas, zdejle morm še pokofetkat, pa napravt se, pa tamalo zrihtat, pol pa počas odrinevauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6518
15.5.2007 8:18:05   
majas
jutro!
midve pa šibneve samo kri dat...papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 6519
15.5.2007 8:18:56   
Aja1
Zakaj pa kri???

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6520
15.5.2007 8:23:39   
Anonimen
A potem bi bila jaz danes skoraj edina prespana? Joj, zakaj ravno takrat ko bi lahko spala, ne morem...

Smo pa dobili prvo BUŠKO...si je škrat mizo hotel od blizu ogledat in je naredilo bum...pa ni nič jokal, ima pa malo rdeče, samo sem mu takoj dala mrzel obkladek...

Majas, čimboljšo kri in čimmanj solzic...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6521
15.5.2007 8:27:27   
Anonimen
Midve imava jutri (končno) spet posvetovalnico s cepljenjem. Nazadnje sva bile tam v marcu. user posted image  Sem morala kar dvakrat vmes za nov termin prosit. user posted image

A je pri šestih mesecih kaj posebnega? Vzamejo kri, vodo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6522
15.5.2007 8:35:24   
MALINČICA
Dobro jutro!
Spali smo tako tako, no! Sem še ful zaspana, v pižami in s še neumitimi zobmi, ker še niti zajtrka nisem pojedla.

Tudi mi moramo dat kri(iz prstka) in pa urin.Se moram enkrat spravit tja, pa imam samo ene petdsto metrov do ZD.
Zamima me je spraševala...ja, na Taboru imam pediatrinjo.

Meni na koledarju piše, da je jutri polna luna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6523
15.5.2007 8:39:04   
Aja1
Malinčica, ne bo držalo...polna luna bo v začetku junjia. Zdaj je mlaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 6524
15.5.2007 8:39:54   
Anonimen
Ja, jutri je polna luna, ampak tista ta huda, je pa 1.6....vsaj prejšnjič je bilo pri nas obupno pri tej luni...

Pri 6. mesecu samo pregled in cepljenje...pri 9. pa odvzem krvi in urina...vsaj pri nas je tako...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Premikanje v trebuhu.
пеперутка16

V katerem tednu nosečnosti ste začeli čutiti otrokove gibe?

Pred 12. tednom. (8%)

12. - 16. teden. (17%)

16. - 20. teden. (58%)

20. - 14. teden. (8%)

Po 24. tednu. (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!