frrrr
|
no, sem se prebila skoz domače branje... in zdej lahk začnem kometirat ČESTITKE vsem mesečnikom, ki sm jih zamudila - Martin in Žan barby - upam, da bo jutri posijalo sonce -> pride Rozi nazaj -> boš lahko v uteho svoji prijateljici, ki bo v letu 2008 povila zdravo dete lulanje: Jaša je na morju jedel na 2 uri, pa so bile pleničke full malo polulane, se je pa zato skoz potil diploma: se bomo spodbujale! Lu - iskreno sožalje! altati - self service laufa na morju pridno papcal na 2 uri (imamo prikolo v senci), danes pa je spet štrajkal med 12:45 in 18:15 in je sm mu uspela mau hruškovega soka z vodo poturit (je pa v stanovanju vroče) beki - faca si, da nam nč ne težiš kolk pogrešaš svojega srčka... js bi že po dveh dneh težila... sicer ti pa ob Tinkari res ne more bit dolgčas MAMICA81 - bravo za zobka hranjenje ponoči - 7 mesečnikom je naše mleko že manj hranljivo kot 3 mesečnikom, zato tudi pogosteje jedo... mau je pa potem že iz navade ... ne se sekirat, ker potem bo pa res kakšno pomanjkanje mleka! Arabela, nanica, moci - lepi otročki in lepe fotke nanica, lucika - lep avatar! moci, lucika - mi imamo čist mau mansardo in vroče... prej je baby phone kazal 29 stopinj imamo okrog in okrog okna in zato zelo svetlo stanovanje, a tudi vroče sem tamaučka oblekla v tanko pidžamico+plenico, pa rahel prepih sva naredila, ampak ni čez posteljo vleklo... zdej ima že 26 stopinj, pa sm ga samo še pokrila z prevleko za kovterček... če bo še mau padlo, bom pa mogoče kovterček uporabila nanica - bravo za čvekasto zvezdico... pa super, da je Blaž zdrav! piskot - bravo za zobek obnova SRALNE DEBATE muki je imela buren vikend, nanica v kontra smer , pri piskotu kakajo na 3 dni, mi pa na 5 -> imam na koledarju zapisano 24.4., 29.4.+30.4., 5.5., 10.5. -> jutri pa upam na drekeca pekeca barby - mi tut imamo Fredov obroč in prav pride! piskot - rdeči je tapravi Evik - bravo za zobek -> vpisano! @lina - super za uspeli RD... čestitke Juretu z zamudo! muki - bravo za mere vaše manekenke Ive! piknik? Prekmurje? datum - 9. al 15.? js bi mau prej potrebovala datum, ker me nervirajo odprti načrti
|