|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 15:04:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

si predstavljas, da ti en tak idiot ubije otroka...pa sej ga lastorocno zadavim!!!


ja tud jaz... in jaz si sploh ne predstavljam... moj je mel do zdej to sreco, da je bil vedno nesrece delezen sam...user posted image


Super... in zdej mu razloz.. da se ta sreca lahk hitr obrne.. in da pol ne bo tko lustno.. kot je zdele.. k ga zingajo s frendi..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 15:06:56   
baguSka
pr njemu se lahko samo nardi, zgodit se pa ne more user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 15:18:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Tolkrat ko te bo on s flaso prevaru.. ga dej ti z enim decom.. Itak da ti bo teleriral.. sej kaj pa naj.. Nima druge moznosti.. :))


A tko!?user posted image user posted image user posted image


Tocno tko... sam upam, da ni kej z Zahijem v sorodu.. drugac lahko kufre fases.. :))) user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 15:22:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

pr njemu se lahko samo nardi, zgodit se pa ne more user posted image


Neee... pr Zahiju se lahk sam nardi.. tvojmu pa se mogoc lahk tud zgodi.. Ne mesat.. ljudi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 17:38:44   
Anonimen
Neeeeuser posted image user posted image user posted image , samo zato ker na faks hodim nimam cajta dopoldan tukaj viset in se 6 strani debate odvije brez mene in mojih izkušenj s flašouser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem mislila z mojo blond glavo da bo pogovor zaneslo nekam drugam.....samo ne k vakumuuser posted image , še dobro da se to ni nikoli zgodilouser posted image . Vem pa za eno, ki si je ribo not stišala in valjda da noter je šlo, ven pa več ne....Blajk.

No, pa k prvotnemu vprašanju.....varanje s flašo.....
Jaz ne pijem alkohola, če kdaj je to parkrat letno za nazdravje kozarček, če se zgodi da sta dva grem domov s taksijem ali kličem moža. Nič ne teži, samo pravi da bi me rad vsaj enkrat videl pijano, ker se mu do sedaj to še ni posrečilouser posted image . Madonca imajo eni željeuser posted image user posted image .

On tudi ne pije, če se kdaj zgodi da popije en bambus je že pijan in je meni to strašansko smešno, ker začne blebetat v tri dni in se smejatuser posted image . Težim mu zaradi enega ali dveh bambusov nikoli, ker res ne vem zakaj bi to bilo potrebno. Po gostilnah im barih ne hodi, ga nihče ne spravi, ker mu je škoda denarja in časa za to. Raje se dobi s prijatelji kje na nogometu ali ob kartah pri komu doma in to je to. Res pijan je bil samo 1x na njegovi fantovščini, tega pa mu res živ krst ne more zamerit, še sploh če je vedel da se bo čez 1 teden z mano poročiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 17:50:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Res pijan je bil samo 1x na njegovi fantovščini, tega pa mu res živ krst ne more zamerit, še sploh če je vedel da se bo čez 1 teden z mano poročiluser posted image user posted image user posted image


Ja.. tega mu pa res ne bomo zameril.. :))) user posted image   Pa se je ze streznu? user posted image

Jst grem tud rajs na tenis.. kot pa v gostilno.. cez eno uro bom sel.. ce bo moja se kej domov prsla.. al nc vec..

Ceprav po tenisu.. ko se tam vsedemo.. je vedno klasika.. pivo, pivo, pivo, pivo.. sam jst pa vedno pijem caj.. in se en pije vodo.. In pol kdo rece.. da njemu je to nemogoce..da recimo pol po tenisu ne bi spil pive.. Men pa je nemogoce, da bi jo.. !?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 19:12:57   
Anonimen
Včasih mi še vedno malo zadet zgledauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 19:13:56   
Magi*
joj, kolk ste že naflancal, mene pa še doma niuser posted image

ekola, tkole jaz to vidim. da spije pir doma po kosilu (ali pa ga jaz, čeprav imam rajši vinouser posted image ), mi ni problem. če bi hodil ven in se ga nacejal in še po možnosti pijan vozil - problem! če bi doma vsak dan pil - problem! če bi po službi nujno moral na drink - problem! in tako naprej u tom fazonu.

na srečo je moj mož (še preveč) rad doma, kolegom se po šihtu izogne v širokem loku. tudi, če ga kdo povabi zvečer ali pa na kak dogodek, se vedno izmuzne. pa bi mi včasih bilo prav fino (pa zanj še bolj), da bi spokal svoje stare kosti na kak koncert. edino z mano gre, brez mene pa se mu ne da. fuzbala ali kakega drugega športa ne mara spremljati - juhuuser posted image , tako da se tudi po tej plati ne druži s kakimi pivskimi prjatlčki.


jap, doma mam zapečkarja. and I like it.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 19:16:41   
barcaffe
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Pr men kr tista v podpisu okoli nosi, tako da me niti ne vara, ampak se mu kar pridružim in dolijem ko je prazen kozarec.


Nč ne zastopm user posted image


Sej ti nikol neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 19:19:47   
Anonimen
Mene moj vsak dan vara z zobno ščetko, največ dvakrat na dan... user posted image user posted image

















user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barcaffe)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 19:23:16   
barcaffe
Gorazdova, tuki pa priznam še jaz, da bi bla lubosumna. Tako varanje, pa pri meni ne bi prišlo v poštev. Takoj se zabriš v kopalnico, in mu zlom ščetko. Ko bo prišel domov, pa se delaj da nč nevešuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 19:31:34   
Gina
Jaz sem bila včasih zelo tolerantna do teh reči, zdaj nisem pa niti majčkeno. Moj je imel fotra alkoholika in se zelo redko dotakne alkohola, ker ima totalne predsodke proti njemu. In čist ok je tako. Če gre z deci na čvek, mu vedno rečejo, kakšen dec pa je, če noče piva. On pa jih čudno gleda in reče, da edini normalen. Meni se zdi, da ima prav. Zakaj bi pil zaradi tega, da ga kdo ne bi zmerjal, kakšni čudaki pa so to, da brez pira ne znajo biti dobre volje?

Sicer je pa tako, da imam kolega, ki je zase trdil, da samo včasih kako pivce spije. Meni se je vedno zdel alkoholik, ker nekdo, ki večkrat na teden spije vsakič par pirov, je pač odvisnik. Enkrat je takole "zadet, in kao neodvisnik" peljal svojega otroka domov, se zaletel v drevo in otroka so komaj rešili. V bistvu mali ni bil pripet v stolčku na ful, ampak je imel pasove malo popuščene, da ga "revčka" ne bi tiščalo. To je otroka do konca poškodovalo. Danes po dveh letih ali celo treh, še vedno ne govori niti ne hodi. Očka pa še vedno "ni zasvojen", samo par pirov na dan spije. Tu mač.... Aja, pripenjajte svoje otroke res do konca v stolčku, ne jim puščat prostora niti za dva prsta, to jih košta možganskih krvavitev, ni vredno.

Aja, tjazy, varanje s flašo pri odvisnikih (zgoraj omenjenih) bi bilo meni hujše kot samo en skok čez plot. Ni primerjave...vsak dan to potem traja in ljubica flaša mu je vedno v mislih....in vsak dan hodiš najbrž kot po jajcih, a bo flaša spet z vama al ne....vedno si v bistvu second best..pred flašo (pri odvisnikih seveda, tudi takih, ki se nimajo za to, samo par pirov vsak dan spijejo...).

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Varanje s flaso he he :)
15.5.2007 21:47:51   
Anonimen
Ne maram varanje takega ali drugačnega.Ne prenašam vonja po alkoholu zato moj,če spuje vćasih kako pivo mogoče enkrat na mesec ve kje bo spal.V dnevni sobi.In tudi tako naredi.Meni osebno gre na bruhanje,ko mu iz ust smrdi po pivu.Ne rečem nič,če si spije malokdaj ampak potem ve kje spi.Tako,da raje ne pije,če pa že pride taka situacija pa nimam nič proti temu.Pa to ni varanje potemtakem,če kaj spije.Če pa bi pil redno potem pa je druga zgodba.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Varanje s flaso he he :)
16.5.2007 21:58:54   
ronja
Moj user posted image redko kaj spije, to je mogoče parkrat na leto, nikoli ni ornk pijan in večinoma sem jaz zraven, saj jaz vozim, heheuser posted image . Me nikoli ni motilo, ker ni nikoli šel iskat te meje:)

Kaj bi me motilo? Moram priznat, da ne bi bila vesela že, če bi se vsak petek nalil s prijatelji oz. kot pravi zahi: spil par piv in prišel z zadahom. Vem, da to ni alkoholik, motilo bi me pa vseeno. Njega tudi.
Zakaj? Zato, ker mi ni všeč, da se nekdo konstantno veseli na tak način in se drugače ne zna ali noče... in da to moraš delat vsak teden, to se mi ne zdi ok, sploh ne za odraslega človeka. mogoče to nekateri res rabijo v puberteti, ne vem, jaz nisem, ampak dopuščam možnostuser posted image Vem, da se bom večini zdela čisto prestroga, ampak enim se zdi en blesav skok čez plot konec veze, meni pa pač to ne paše.

Mi je všeč, da se zna veselit tudi drugače, nimam pa čisto nič proti, da če mu zapaše, spije pivo, kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli zaradi mene, samo da potem ne vozi (ampak to itak ne pride v poštev). Navadno ga še sama napodim, njemu se navadno ne da in bi rajši bil kar z mano doma (ja, je bolj tak družinski človečekuser posted image , boste rekle, kje sem ga našlauser posted image ), pa ga pošljem ven, ker se mi zdi pomembno, da ima stike s prijatelji, sodelavci, kolegi iz basketa... In je fino, da grejo skup proslavit kaj ali se kaj zmenijo ali pa se navsezadnje tako krepijo družabne vezi in to je dobro. Kaj bo pri tem pil, je njegova stvar, če mu paše pivo, naj pije pivo, če pa gosti sok, pa gosti sok.

Mam srečo, da sva se našla dva podobna skupaj, da naju visenje po kafičih lih ne veseli preveč, rada greva na sladoled, pa v kino in kaj počet, samo "pit ga" nama je pa dolgčas. In fajn je, da njega ne moti, da jaz ne pijem in me nikoli ni silil, mene ne moti, če on spije pivo ali dve, več jih pa itak res tako redko, da ni omembe vredno, ampak zato, ker njemu samemu ne paše (ni navajen, pa se ga hitreje prime;), meni je prav srčkan, ko rata malo bolj zgovoren v družbiuser posted image Vedno je potem tak srček, ko mu je mal nerodno, ne vem zakaj, saj pred mano mu res ni treba bit, saj ni nikoli tako pijan, da bi mi "sramoto delal"... Samo malo bolj vesel je v družbi. Doma itak ne rabi piva zato, heheuser posted image

Vsekakor bi lažje prenesla skok čez plot kot pa vsak teden pijanega fanta...

Se strinjam z baguško, da se mi zdi brezveze, da moraš pit zaradi družbe - če je družba ok, potem ne bo mela nič proti, če jaz zraven veselo pijem gosti sok (kar je najina najljubša pijača...) Zakaj bi bilo samo pivo družabno? Z ok ljudmi se maš lahko super, pa da vsak pije, kar mu paše (in dejansko ne paše vsem vedno pivo)! na mojo srečo, se oba strinjava, da je za žejo po športu najboljša limonada ali gosti sok z radensko, vsekakor pa nobenemu ne paše potem pivo - ja, tut taki čudaki obstajajo;)Tako da se njegovi treningi niso povezovali z zadahomuser posted image Sicer bi ga pri količini treniranja verjetno že morala poslat na kak center za odvajanje, heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Varanje s flaso he he :)
16.5.2007 22:34:03   
ronja
joj, gina, se strinjam s tabo 100%! Vse, kar je večkrat na teden, je zame odvisnost (pri pitju, seveda, nič ni narobe s športom in seksom in hrano večkrat na teden, ti so priporočljivi;)! Si ne predstavljam, da to naredi svojemu otroku... Pa čeprav ne nalašč...

Sama sem bila pol leta na berglah zaradi nekoga, ki tudi ni spil več kot 4 piv verjetno, jih pa je ene toliko in se sam sebi gotovo ni zdel pijan... (se pa ne spomni nesreče, recimo...) Nisem bila jezna nanj, ampak če bi pa to mojemu otroku naredil, potem pa... grrrrrr..... bom upoštevala tjazija in nehala o tem mislit, da ne bom šla tudi jaz prej rodituser posted image

Iz otroštva pa na srečo nimam nobenih slabih izkušenj, vsaj ne z bližnjimi ljudmi, vem, da mi nikakor ni bilo jasno, kako da toliko več ljudi zboleva ob vikendih, da je vse zunaj pobruhano zjutraj... Meni je bilo logično, da bruhaš, ko si bolan...

pil je  za moje pojme preveč en dedek, ampak ker je živel daleč proč in ga nisem veliko videla in navadno ni pil takrat, ko sem ga jaz videla, mi to ni ne vem kakih preglavic povzročalo, v bistvu še vedela nisem... No, rada ga pa itak nikoli nisem mela, zaradi drugih stvai, tako da zaradi mene, če si jetra skvari al pa ne.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Varanje s flaso he he :)
17.5.2007 8:18:31   
Anonimen
Ronja... user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Varanje s flaso he he :)
17.5.2007 8:22:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Aja, tjazy, varanje s flašo pri odvisnikih (zgoraj omenjenih) bi bilo meni hujše kot samo en skok čez plot. Ni primerjave...


Gina, da si ti to rekla.. je pa tudi neki vredno.. user posted image user posted image user posted image

Nas je ze kr neki.. ki jim je konstantno pitje 1/teden hujse.. od kaksnega skoka cez plot.. user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?