*anč*
|
oj! tristan spi,jst pijem kavo in čakam, da pride moja mati, da bo mal vnuka čuvala, medtem ko se bom jst učila. Lu Lili bi mogla učeri oddat, sm tok jokala, pol me je pa klicala una punca in rekla če jo mam lahk še par dni, k se še doma dogovarja nevem kaj bo iz tega. mis sej bo bolš, tut midva mava učasih podobna nesoglasja, pa se pol use zrihta. mislm, da si moški sploh ne predstavlajo kok mamo dela s tamalimi, je čist drugač par urc al pa cel dan, da o kuhanju, posprauljanju, sprehodih z mojimi 3 kužiji sploh ne govorim... pa še učit se je treba, usaj men. barby se veselim z vami! frrrr in ostale, ki mate pikce, ki ne morjo kakat... sm se spomnla kaj bi lahko pomagal. ob sobotah na lj tržnici prodajajo domač, 100% jabolčni sok(mmmm kok je dober), ki te res odpre, če ga mal več spiješ. tristan ga ma full rad, pa še zdrav je, ker nima nobenih aditivov. delajo ga na eni kmetiji u brežicah in ustekleničenega po 1.5l prodajajo za tam okol 1evro, se mi zdi. probite pa mogoče pomaga. tristan kaka 1-3x na dan. pikabu pozdravi se!! grem, k se je pikec zbudu in mi tipkanje z eno roko ne gre najbolš!