|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Akne, mozolji!?! - pojma nimam
19.5.2007 23:11:02   
Anonimen
Dajte mi nekaj pametnih predlogov, kja naj s svojo kožo. Odkar sem user posted image  se mi delajo akne in mozolji po faci in to takšni, da mi gre kar na jok. Prejšnjič je bila šokirana celo kozmetičarka. In nima pojma, kaj naj naredim, ker mi je odsvetovala vso "kemično" kozmetiko.

V glavnem pa je zadeva taka - najprej se mi naredi grozljiv rdeč mozolj - razsežnosti so oh in ah. Potem si ga namažem z neko "na naravni bazi žavbo", da bi se začel sušiti. Ko se suši, se mi naredi krasta (a si lahko to zamišljate - tako velik je, da se mi naredi krasta brez tega, da bi se ga dotaknila), potem mi krasta odpade in pod njo je ogaben in grozljiv mozolj, ne bom komentirala kakšen in potem si to moram stisniti, ker se vidi iz vesoljske postaje Mir in potem imam prav luknjo, tako velik jeuser posted image  Jaz sem že popolnoma obupala. Ja, če si ga ne stisnem pa nastane takšen ful temen pigmentini flek okoli in na sredini se potem zrcali mozoljuser posted image , če si stisnem potem, flek ostane.

KAJ NAJ?????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
19.5.2007 23:17:30   
poška
nosečkam je v bistvu težko svetovati? pazi na prehrano, naredi si kakšno piling masko iz koruzne moke in limone. ampak to delajo hormoni - a bo spet fantek?

_____________________________

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
19.5.2007 23:18:24   
Lejči
počakaj do konca nosečnosti user posted image
po porodu se ti bo stanje znormaliziralo.
aja, pa men so rekel, ko sem bila na istem kot ti, da bo punčka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
19.5.2007 23:29:30   
Anonimen
Ne vem, kaj bo in po pravici povedano mi je čisto vseeno, sam da donosim.

Ampak trenutno res izgledam ko velika najstnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s problematično kožouser posted image

(odgovor članu Lejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
19.5.2007 23:30:33   
Anonimen
Kožo izpiraj le z prekuhanimi kamilicami.In čimamanj se je dotikaj.Obraz briši le enkrat v eno brisačo,kože ne drgni z frotirjem.Za fleke kupi kremo proti brazgotinam in fino masiraj-da ti ne ostanejo brazgotine.Tudi raznih pudrov ne nanašaj čez kao "mozolj",ker vse to lahk še poslabša stanje.

Kaj čmo-hormončki so ti zares podivjali.Tud men so se pojavljali mozolji kot za stavo,v času nosečnosti,sam po SS pa so se hormoni mal normalizirali,pa je blo vredu.Po porodu bo tud pri tebi zagotovo boljše...

user posted image  zate-kar tko-ker si ženska,polna hormončkov!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
20.5.2007 9:42:12   
tinkamiška
Raho, ja hormoni norijo in to se pozna tudi na koži...jst sem si pomagala z tabletami kvasa, ne vsebujejo nič takega, kar bi škodovalo nosečnosti, pa veliko takega, kar je dobro za kožo, nohte, lase,...škoditi ne more lahko pa samo malo izboljša stanje.

Pa nič agresivne kozmetike in čimmanj žaub. Tale, ki kao izsuši mozolj po mojem ni najboljša, če se ti potem nardi kratsa. Boljše bi bilo, da bi mozolj kr pustila.

Vejamem, da si lepa srečka nosečkauser posted image kljub mozoljčkom

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
20.5.2007 13:36:28   
Magi*
a veš, da res prav nič ne moreš. po mojem se ti bo stanje umirilo v drugem trimesečju. sicer pa čim manj pipkaj, čim manj agresivnih sredstev na mozolje. mogoče si kupi kakšno AHA kislino (čak mal, al BHA hm, ne vem z glave) in si vsak drugi do tretji večer kožo namaži s tem. to niso agresivna sredstva, če jih primerno uporabljaš, spodbujajo pa obnavljanje povrhnjice, odstranijo odmrle celice... jaz imam kar Amwayevo AHA neko čudo, ki ga namažem 1x tedensko. sicer pa uporabljam Schellerjev gel za umiavanje kože - za občutljivo kožo - nič ne izsuši, nič ne zateguje. tonik pa od Balea Med Sensitive ali Cerra di Cupra za občutljivo kožo. 

če se prav spomnim, ti že uporabljaš neko naravno kozmetiko, potem jo magari uporabljaj še naprej, sam tistih reči za sušit mozolje pa mogoče rajši ne. lahko pa poskusiš z oljem čajevca (dobiš tudi v lekarni), ki deluje antiseptično (ga samo malo potapkaš po mozoljčku), ni pa nobeno čarobno mazilo. 

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
20.5.2007 21:04:52   
Naja31
JA, pri meni je bilo tudi kritično v času nosečnosti.
Pomagali so redni obiski pri kozmetičarki, vsaj 1x na mesec. Pa eno najstniško kremo proti mozoljem sem uporabljala, samo zdaj se ne spomnim katero.
Upam,d a bo pri tebi kmalu bolje!

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 20.5.2007 21:05:59 >

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
21.5.2007 2:20:56   
Annny
Tukaj so ti pa res zagodli hormoni, nimaš kaj.
Ampak vseeno si za sušenje mozoljev nabavi tiste posebne 'obliže' (enkrat kupila v Müllerju, znamke ne vem)..so taki majhni okrogli prozorni...daš za nekaj ur na novonastal mozoljček in ta izgine. Pri meni je delovalo.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
23.5.2007 11:09:52   
solatja
bo minilo v roku par mesecev... proti koncu nosečnosti boš mela tak obraz kot ritka tvojega otročka!!! user posted image

js sm bla prvih par mesecev (ene 4) katastrofa in mi ni pomagalo čisto nič. pol, ko je pa bilo to obdobje mim, sem mela pa čist gladko kožo in je tud z nobenimi smetmi, ki packajo kožo (čipsi, čokolada in druga, za nosečnice primerna hranauser posted image user posted image ) nisem mogla pokvarit.... pa takrat so se tud lasi okrepili user posted image user posted image

moj edini nasvet je, da mal zamenjaš kozmetiko (ni pa nujno!), hormoni bojo pa itak delali po svoje...  pa želim ti čimlepšo user posted image !!!


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Akne, mozolji!?! - pojma nimam
23.5.2007 11:49:38   
Boni3
Raho,ni pomoči,žal. Govorim iz prve roke,samo,da se meni to naredi in dela nekaj mesecev po porodu. Če bi znala,bi ti poslala sliko,da bi videla,kaj se pravijo mozolji. Naredili so se mi po prvem in po drugem porodu. Po prvem po ličnicah,zdaj pa po in pod brado,ter po spodnji čeljusti,tako od ušes do brade. Zadnjič me je ena vprašala,če me zob boli ker sem zatečenauser posted image  Sem ji pač lepo povedala,da imam take mozolje. Klinc klanc pa mozolji,glavno da smo zdravi a ne? Btw nisem vedela,da si noseča,superca,moje čestitke in vse dobro v nosečnosti in potem skupaj zuser posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?