|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
25.5.2007 20:32:01   
Anonimen
Imate mogoče kakšen lep verz za obletnico poroke...kar ena je, ni okrogla...imata jo pa moja tašča in tast...

Pa še nekaj me zanima...koliko stopinj mora imeti voda sedaj ko je že bolj toplo, ko se zvečer user posted image  kopajo v banjci? še vedno 37...ker se mi zdi, da je to prevroče...v bazenu je pa lahko 30-32...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7376
25.5.2007 20:32:35   
max81
MucaMaca, želim vam mirno noč, brez vročine in da vam ne bo treba jutri k dr.

barby, luštn tale tvoj Val, a smo vse izropale tele paviljončke al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7377
25.5.2007 20:33:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Smeh je pol zdravja, heh. user posted image

Ja, pri nas pa res, čeprav včasih ati zamori...user posted image  midva se itak skoz reživa...jaz sem takšna po naravi...ampak znam biti tudi precej resna, ko je treba, sploh pa trmasta (sem bik)...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7378
25.5.2007 20:35:23   
max81
barby jaz mojo že kr en cajt kopam pri 35 stopinjah, pa se nič ne pritožujeuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7379
25.5.2007 20:36:06   
Anonimen
Jaz grem pa zdaj mal fotoalbum urejat. Se je spet nabralo cel kup fotk. Sam kdaj bom pa komentarje zram napisala, mi pa ni najbolj jasn. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7380
25.5.2007 20:37:26   
Anonimen
barby, luštn tale tvoj Val, a smo vse izropale tele paviljončke al kaj

Ti tudi?...meni je bil takoj ful všeč, ampak nisem pričakovala, da je tako velik...mi je pa super...user posted image
A boš Vala za zeta vzela? Madonca, ga ponujam kot blago...user posted image  smo se v porodnišnici pogovarjale (z dvema, ki so rodile en dan za mano, notri so bile pa par dni prej, ker sem jaz vmes uletela in takoj rodila - šok za porodnišnico, ker niso pričakovali... v glavnem s tem dvema smo si bile najboljše...cele noči smo se smejale, čeprav smo se zadrževale zaradi šivov, namesto, da bi spale...in smo klepetale kot zmešane...), da se pa mogoče kdaj naši otročki srečajo (vse tri smo rodile fantke) v porodnišnici (tej isti porodnišnici), ko bodo naše snahe rodile...user posted image  mater sem zabluzila user posted image  a katera kaj razumeuser posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7381
25.5.2007 20:39:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

barby jaz mojo že kr en cajt kopam pri 35 stopinjah, pa se nič ne pritožujeuser posted image

Jaz sem imela pa okrog 36, ampak se mi zdi, da je še ful topla...bom jutri probala z manj, pa bomo videli kako bo...itak mu bo pa všeč, samo da se lahko kopa...user posted image  tudi to ima po meni, ker sem nora na morje in vodo....

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7382
25.5.2007 20:39:15   
Anonimen
Mi bomo pa naslednji teden zalaufali bazen. 6 * 4 metre, baby! user posted image
Se moram mal považit. user posted image  Ste mi kaj favš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7383
25.5.2007 20:40:21   
Anonimen
Vidim, da ima vse po meni...no tečnobo pa seveda po atiju...user posted image  joj, da vidi kakšne pišem, bi me že zdavnaj v rito nabrcal in si poiskal drugo potencialno mamico...user posted image

Najbrž se zdaj vse mučite z mojim postom od prej...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7384
25.5.2007 20:41:38   
Anonimen

Mi bomo pa naslednji teden zalaufali bazen. 6 * 4 metre, baby! user posted image
Se moram mal považit. user posted image  Ste mi kaj favš? user posted image

A imate to betonskega? Jaz sem ti favš, ker bi rada imela ful ogromen bazen...sicer ga imamo pred nosom (mestno kopališče), ampak jaz bi imela svojega...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7385
25.5.2007 20:43:19   
max81
A boš Vala za zeta vzela?

user posted image  ja morm tale vaš konec sploh najdt, se do tja še lahko zgubimouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7386
25.5.2007 20:43:35   
Anonimen
Ja, ja, tak čisto pravi bazen. user posted image  Ploščice moramo še okrog položit, ostalo je pa že vse fertig. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7387
25.5.2007 20:45:19   
max81
Ste mi kaj favš?
  ja in to ne malooooooooooooo, jest bi ga tud

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7388
25.5.2007 20:54:07   
Anonimen
Bom kdaj pripopala kako fotko z bazena, da vas do konca razrajcam. user posted image  Sem žleht, kaj? user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7389
25.5.2007 20:54:35   
Anonimen
Sem iskala, če je kje fotka mestnega kopališča, pa je user posted image  ni...velik je pa 25m*50m...kar dober je...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7390
25.5.2007 20:56:38   
Anonimen

A boš Vala za zeta vzela?

user posted image  ja morm tale vaš konec sploh najdt, se do tja še lahko zgubimouser posted image user posted image

Tik-tak si lahko tu...bolj simpel ne more bit...madonca, res se moramo srečat novemberke, da se nagledamo drug drugega...naš škrat bo ziher gledal kot sokol in nič spal, ker obožuje otroke...user posted image

SREČANJE!!!!!!

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7391
25.5.2007 20:57:10   
Anonimen

Bom kdaj pripopala kako fotko z bazena, da vas do konca razrajcam. user posted image  Sem žleht, kaj? user posted image

Kar zdaj jo napopaj...da bom lahko z dolgim nosom šla spat...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7392
25.5.2007 20:57:15   
krfjolca
Uuuu, jaz bi tudi bazen! Ampak potem, ko frocki malo zrastejo, ker bi se sicer skoz bala, da bo kdo noter čmoknil.
Upam, da je z miško že kaj boljše, MucaMaca.

Kopanje: našemu najbolj paše od 30-33°, ga že kar nekaj časa tako kopam. Je pa ful zanimiv, ko nič ne reagira, če je voda bolj hladna. Prejle mi je bilo res smešno, ko sem ga tuširala, pa dam mlačno-toplejšo vodo in ga kar nekaj časa škropim, je ful užival. Potem pa ga hočem mal nažajfat, pa vidim, da je voda ful mrzla user posted image . Nam je zmanjkalo tople vode, mali pa nič porajtal user posted image . Jaz bi že ful cvilila.

Paviljonček - ja, prav tega imam, rdečega. Je res bolj švoh kvaliteta, čeprav sem bila zelo nežna. Fora je, da se je zlomila ena palica, očitno je malo bolj veter zapihal, potem je pa predrlo platno. Bom šla jutri vprašat, če zamenjajo, če pa ne, pa tudi ne bo take škode. Bazenček moram pa še en nabavit, saj so čisto poceni. Predrla ga je pa pomojem Kala, ko je na vsak način hotela bit zraven, ko je mulo čofotal.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7393
25.5.2007 20:58:09   
Anonimen
Alo, kje ste pa ostale čvekulje? Menda ja nismo samo me tri aktivne danes...sodelujte, da pridemo do 300...prej ne grem spat...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7394
25.5.2007 20:59:50   
Anonimen
Krfjolca, naš je tak kot tvoj Anžetko...vroče mu je skoz, voda mora biti pa bolj mlačna, itak mu je pa kar vseeno...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7395
25.5.2007 21:02:59   
Anonimen
Hvalabogu se je majčkeno shladilo...pri nas je že dva dni skoz 33°C...kaj bo šele poleti...letos pričakujejo najbolj vroče poletje v zadnjih ne vem kolkih letih...tudi zima je bila najtoplejša po ne vem kolkih letih...smo pravo vreme ujeli za novorojenčke, da jim ni bilo mrzlo...samo tega me je bilo strah...da bo ful mraz in snega...pa sem bila skoz v balerinkah in mogoče 5x oblekla bundo...super je bilo...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7396
25.5.2007 21:04:12   
Anonimen
No, pa sem sama ostala...user posted image  še mušica me je zapustila, ki mi je skoz po ekranu plezala, sedaj je šla pa čez balkonska vrata ven...ji je bilo najbrž majčkeno toplo...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7397
25.5.2007 21:04:14   
max81
Sem žleht, kaj?

ja in to fest, ti nesramnica tiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7398
25.5.2007 21:05:21   
Anonimen

Sem žleht, kaj?

ja in to fest, ti nesramnica tiuser posted image user posted image

Počakaj, da fotko napopa, potem bo pa res fejst žlehta...zdaj jo ziher išče in se ji smeji...me bomo imele pa slino in nos do tal...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7399
25.5.2007 21:06:10   
Anonimen
A veste, da me rama še kar malo boli...user posted image  

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

kontracepcija
ožbejka

kaj menite o sterelizaciji?

vredu (40%)

se ne strinjam (27%)

ne vem (33%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!