|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.5.2007 10:08:17   
Anonimen
Hoi hoi!

No, mi zdaj spet spimo, noč tako tako, pa se ne bom pritoževala, rajši 50x vstanem ponoči kot pa da moram našo malo miško gledati, kako jo vročina zdeluje.

Pikasta je še, jutri bi osip moral že izginiti. Drugače je uredu.

Jaz kuham cvetačo. Midve sva do zdaj jedle jabolka, banano, hruško, breskve in korenček. Pravzaprav ji je vse dobro razen korenčka. user posted image  Počasi se daleč pride...

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7701
28.5.2007 10:08:49   
Aja1
Mi smo pa zdaj spili celi 60 ml sokca od jabolka in slive (tisto vodo, v kateri sem kuhala jabolko in slivo). ji je bilo kar všeč. Hvala Krfjolca za nasvet user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se bomo zrihtale in gremo v trgovino - s kengurujčkom. Malo je že težka za nosit, ampak boljše, da gremo vsaj malo ven, kot pa cel dan v stanovanju.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7702
28.5.2007 10:09:54   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Maja, kako je s Kajinimi učki? Ste bile bile pri okulistu? (mislim, da si ti nekja o tem pisala).

Ja saj res sploh nisem napisala ne? Sve bile tam in je rekel da je to opazno pri res zelo dostih user posted image ... veka je manjša ker se tisti solzni kanalčki še niso uredili in se oko nepravilno solzi, ker je suho ima za to manjšega in se bo to vse popravilo. Moram ji samo ta solzni kanalček na veki večrat pritisniti da spusti solzico. Sem se prav pomirila!

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7703
28.5.2007 10:10:40   
krfjolca
Jaz jajc še ne nameravam dat. Naj bi po 1 letu po najnovejših priporočilih. Bova pa danes poskusila malo meseka. Kaj je najbolje za prvič? Piščančja prsa?

Ah ja, to sem hotla napisat, Aja1- trši kakec je normalen pri uvajanju GH. Mi že dalj časa delamo "čevape" user posted image . Količinsko je pa normalno, da ga je manj, ker vsebuje manj vode.

ircica, sem čisto pozabila - čestitke za izpit! user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7704
28.5.2007 10:14:09   
majas
Tudi mi smo že jedli rezance iz juhe. Pa je bilo vse dobro. Ah bolj bom komplicirala slabše bo. Jaz tudi jem že od začetka jajce pa ni bilo nič hudega-hvalabogu ...

Sorodnica pa je full komplicirala, pa ji ni dajala nič od tega..potm pa pri enem letu-hop zdaj pa že lahko..in je mala fasala alergijo na jajca in mleko. Boga..potem pa neveš kaj bi ji dal, ko pa otroci najaraje jejo čokolado, mlečne izdelke.
Se bo pa baje izboljšalo samo zdaj morajo biti pazljivi.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7705
28.5.2007 10:14:29   
Anonimen
Petra, najbrž me poznaš iz jumbo plakatov ob cesti! user posted image  user posted image  user posted image

Ircica, čestitke za izpit! user posted image  user posted image  user posted image

Majas, ful lepa frizurca in ful lepa mami! user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7706
28.5.2007 10:15:40   
majas
MucaMaca samo da je Ana spet boljša user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7707
28.5.2007 10:16:24   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Majas, ful lepa frizurca in ful lepa mami! user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7708
28.5.2007 10:31:27   
marella1
O klepetulje dober dan!!

user posted image user posted image za zobke, mi jih še vedno nestrpno pričakujemo.GH smo uvedli in imamo dopoldan sadni obrok, popoldan pa zelenjavni. Smo se rabili kar nekaj časa, da je sploh kaj pojedla.

Še nekaj slikic:

Lana v novem stolčku

user posted image

user posted image

user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7709
28.5.2007 10:33:15   
Anonimen
Barby mi smo čisto vesele da si tukaj

Hvala...meni je tudi všeč pri vas...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7710
28.5.2007 10:42:52   
majas
kako smo lepi marella1  user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 7711
28.5.2007 11:11:41   
majas
Ste vedela da je ena mamica ki je imela rok septembra že rodila dvojčici pred enim tednom? In se mali dve dobro držita...
Držim pesti da bo vse vredu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7712
28.5.2007 11:13:31   
urška76
Ojla čveke čvekaste. Se javim, da sem tuki, pol moram pa od 291 strani naprej prebrat. user posted image  Ste naklofale čez vikend. Nč čudnega, da nas je s piknika dež napodil. user posted image  Potem, ko preberem, se pa kaj še javim, če mi bo moja princeska dovolila sevede. Trenutno globoko razmišlja v svoji posteljici. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7713
28.5.2007 11:21:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Ste vedela da je ena mamica ki je imela rok septembra že rodila dvojčici pred enim tednom? In se mali dve dobro držita...
Držim pesti da bo vse vredu!

Tudi jaz upam, da bo vse ok z njima...o jaz ne vem kaj bi, če bi imela dvojčke...ja nič, navadila bi se, tako kot sem se na škrata...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7714
28.5.2007 11:50:15   
krfjolca
Naš Anže je pa našel lulčka user posted image user posted image user posted image  user posted image
Sem ga kar nageca pustila, pa se igra z novim prijateljčkom, zraven se pa hihita, da je kaj user posted image user posted image user posted image

Kar naj uživa, packa mala user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7715
28.5.2007 11:50:52   
Anonimen
Marella1, zelo lepe slikice, kak je fletna Lana, prava mala gospodična! user posted image

Ana spet spi. user posted image   Cvetače je pojedla eno malo malenkost. Potem sem ji ponudila še kašico iz breskev, jabolk in banan, spet pojedla le par žličk. Pri meni pa je normalno.
Jaz pa jem višnjevo user posted image  . Sem včeraj nardila za moj rojstni dan, malenkost jo je še ostalo. Bi katera kos? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7716
28.5.2007 11:51:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Naš Anže je pa našel lulčka user posted image user posted image user posted image  user posted image
Sem ga kar nageca pustila, pa se igra z novim prijateljčkom, zraven se pa hihita, da je kaj user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7717
28.5.2007 11:54:19   
r1ta
O Muca maca! Vse najboljše!user posted image user posted image  Gefeliciteerd met jouw verjaardag!  
Moj dragi je imel včeraj rojstni dan. Ti tudi včeraj?

< Sporočilo je popravil r1ta -- 28.5.2007 11:55:38 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7718
28.5.2007 12:01:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Naš je pa zelo nežen s svojo bibiko...ga vleče sem in tja, enkrat ga bo odtrgal...user posted image

Marella, Lana je ful kjut...dobor, da škrata ni zraven...bi oči na ekranu pozabil...user posted image

MucaMaca, jaz bi tortico...user posted image  (saj za r.d sem ti pa že čestitala, a ne?)

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7719
28.5.2007 12:12:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

O Muca maca! Vse najboljše!user posted image user posted image  Gefeliciteerd met jouw verjaardag!  
Moj dragi je imel včeraj rojstni dan. Ti tudi včeraj?

Hvala, r1ta. user posted image  Jaz sem imela r.d. 23., ampak sem malo z zamudo praznovala.

Čestitke tvojemu dragemu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 7720
28.5.2007 12:20:18   
Anonimen
Kaj je pa danes z Valom, mi pa ni jasno...že drugič danes spi...izgleda, da ga je noč izmučila, ko je bilo ful vroče in se je večkrat zbudil...razmišljam, če bi se mu pridružila, ampak za eno uro mi je bv, ker sem potem še bolj utrujena in zvečer potem ne bom kmalu zaspala...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7721
28.5.2007 12:20:27   
Anonimen
Barby, user posted image zate in za vse ostale seveda:

user posted image

Postrezi(te) si pa kar sama/same! user posted image

Dober tek! Jaz jem že drugi kos. Danes. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7722
28.5.2007 12:22:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image
No, zdaj si mi pa lušte naredila, jaz nimam pa nič sladkega doma...user posted image user posted image  Potem pa še tretjega pojej...namesto mene...boš ti imela eno kilco več, boljše da imam jaz eno manj...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7723
28.5.2007 12:24:38   
Anonimen
Ma, ko šljivi kile! user posted image  Enkrat bo že šlo dol, ga ni vraga! Samo da smo zdravi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7724
28.5.2007 12:38:09   
ema79
hojla!

Najprej da ne pozabim:

ker mi je barby naredila uslugo, sem ji obljubila, da bom navija za Celje! Tko, da zarad mene je lahka tudi tam, se bom potrudila uletet!

Drgač pa naša mala je pridna, zobov še nikjer!

Zanima me, s čim jim daste rumenjak?

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!