ircica
|
Saj bi bilo pametno vnaprej skuhat in spasirat zelenjavo, amapk ker še ne vem, kaj od zelenjave bi sploh jedel, nima smisla. Bom pa počasi obupala nad brokolijem, ga ni danes niti pol žličke hotel Žgancev tudi ne, ni šanse. Je kar ven spljuval. Midva pa sva brokoli vsaj 1x tedensko jedla. Hja, se bo pač moral navadit. Ampak res bi rada našla eno zelenjavo, ki bi jo jedel. Sicer pa še nismo dosti probali. Pokakal se je prej tako, da sem resno premislila, če ga ne bi dojila dokler se ne navadi na wc . Meni se zdi, da ne bi imel nič proti. Mrknil je skoraj sam od sebe ob 7, pa se vmes že 2x zbudil, nazadnje pa samo zajokcal in še čakam končno odločitev. Držim pesti, da mu bo zob dal mir. Petra, ti držim pesti, da se bo Nik hitro pozdravil. Poskusi kuhanje ipd. preložit, vsaj par dni, da je najhujše mimo. Mi imamo stajico. Meni je kar všeč, ker ga lahko brez skrbi odložim za nekaj minut. Čeprav se je danes zvrnil iz sedenja in je kar pošteno počilo, je to še vedno manj kot na laminatu. Glede obročev za vstajanje - vsaj na naši so tako visoko, da jih še ne doseže iz sedenja, v Pikapolonici pa sem videla stajice, kjer ni obročev, ampak samo držaj (kot puščica?). Mislim, da bo precej bolj koristna ko bo mali splezal, da ne bo treba poskriti/odstraniti vseh kablov.
|