nanica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika frrr, hvala za komplimente... emmmm, tricikel je bil na enem obisku:) si mi kr slabo vest naredla...a ga moram že zdaj kupit? hehehe... bazen imamo pri babici, je super zadeva. ja, ima napihljivo dno. se mali po mili volji igra, in meče levo desno, mu nima kaj bit, se ne more nikamor udarit in nič... dobra ideja, za spanje na morju:) jaz sem pa ravno tuhtala, kje naj dobim prenosno posteljico... sploh se nisva mogla odločit, če gremo na morje, niti kam, niti kdaj...zdaj sva si namislila mali lošinj...in ker je zasedeno, sva rezervirala rovinj... in na koncu gremo pred vami vsemi, ki že meeeesece sam o morju fantazirate:) 16.6, če bo vse po sreči in bo rezervacija potrjena. in zdaj bom začela s kompliciranjem.... sem bila glasna in pametna za druge familije...mislim da zase pa ...hm, grem iskat pikabujin seznam... lucika, z veseljem sem pogledala slike, kako ste lušni, kake lepe učke, prav po mami. in kakšno lepo barvo las imaš. jaz se pa še ne barvam, kar odlašam, pa ne vem pravzaprav, zakaj