frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika frrr, hvala za komplimente... emmmm, tricikel je bil na enem obisku:) si mi kr slabo vest naredla...a ga moram že zdaj kupit? hehehe... odvisno kakega imaš namen kupit... unga od treh let dalje še ne rabi bazen imamo pri babici, je super zadeva. ja, ima napihljivo dno. se mali po mili volji igra, in meče levo desno, mu nima kaj bit, se ne more nikamor udarit in nič... dobra ideja, za spanje na morju:) jaz sem pa ravno tuhtala, kje naj dobim prenosno posteljico... ravno ta teden sm bazene ogledovala... mi prenosno posteljico imamo, zato iščem čist navaden bazenčič, pa prek neta samo tadrage prodajajo, ta poceni iz kataloga je pa zgleda treba it v trgovino nabavt sploh se nisva mogla odločit, če gremo na morje, niti kam, niti kdaj...zdaj sva si namislila mali lošinj...in ker je zasedeno, sva rezervirala rovinj... in na koncu gremo pred vami vsemi, ki že meeeesece sam o morju fantazirate:) 16.6, če bo vse po sreči in bo rezervacija potrjena. in zdaj bom začela s kompliciranjem.... sem bila glasna in pametna za druge familije...mislim da zase pa ...hm, grem iskat pikabujin seznam... super! mi gremo pa 23.6. na Pag... letos sva bolj prislinjena, ker so moji prihodki bolj ... hodiva na morje v prikolico k moževim staršem, na Pag greva pa z mojimi starši, s katerimi nisem bila na morju že od leta 1998 in na koncu bom več na morju kot pa vsa leta nazaj, ko sem imela mesečno plačo
|