Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.No zdaj najbrž že veš da ne rabiš napotnice. 
za Živine pridobljene kile in cm! Pediatrinja je pa res smotana
no, zdele se je pa pokakal, upam, da je blo to to in bo končno zapančal... kje točno pa ste bili v Novigradu
in velik poljubček sinko
(Klavdyk) in VITI (urskas)
. Sta zgleda oba zaspala (tamala bo sicer hmal mela zizatime), pa ne morem nič pisat, ker sem ugotovila, da so članki iz Delovega arhiva sedaj plačljivi (razen, če si naročnik Dela vsaj 5 dni tedensko) - jaz pa stare članke rabim, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi za vsakega plačala 0.80 evra, pol mi pa lahko sploh ne pride v poštev (jih pa pregledam tolko, da to ni res, kolk bi me koštalo). V knjižnicah nimam časa zdej sedet pa članke čitat, bom mogla najt enga, ki je naročen na Delo, da mi malo posodi svojo naročniško številko.
ampak je tok dogajal, da sploh vedla nisem
seveda, Žiga vse naj naj za 3 mini!!!
Vse najboljše Žiga!!!
mini svečke!