|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 11:43:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ulla, sorry, sej ne strašim. Jaz nisem imela nič proti, pa je bilo OK. Verjemi, če ti ne boš pustila, te bo tisti trenutev VSE ubogal.user posted image

ja najbolš da se tam na smrt skregama, da vse osebje pobegne al pa da jst začnem noge skp tiščatuser posted image user posted image joj boma že nakak mendauser posted image drgač je tak cukr pa fajn prenaša tele vse moje muhe in izpade pa tko.....sam tole ga je pa mal vrglo, ker kao VSE si želijo met dedca zravn pri porodu, jas pa bluzim nekiuser posted image da o tem da nkatere vlečejo zraven mamo sploh nebiuser posted image najbolš.....pa soseda in taščo, mogič bi tud frizer in zobozdravnik šel zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4876
8.6.2007 11:43:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

O zvesta, si ze spraznila strojuser posted image ?A je bil samo na pol poln, al kako da si tako hitra?

Sem mela not samo hlače (5 parov), te se pa hitro obesijo. Se mi pa zdaj belo pere in imam dve uri in pol fraj. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4877
8.6.2007 11:43:53   
Anonimen

Moj me je glih zdaj klical in skenslal kosilo.user posted image user posted image user posted image
Zdaj moram pa kuhat!

In kaj boš kuhala? user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4878
8.6.2007 11:44:26   
Anonimen

Potem se bos pa mogoce se navadla lulat ko bo on zravenuser posted image .

to bi pa rada doživelauser posted image user posted image user posted image že če sam pred vrati hodi, zmrznemuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4879
8.6.2007 11:45:44   
rumba
Nič, čveke.

Psssst! Lisen tu mi veri kerfuli koz aj šel sej dis onli vens:
Prepustim vam dvestotko (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), grem kuhat, ker moram pol še laufat v službo s papirji za porodniško.
Se beremo kasneje.
Pa-pa
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
8.6.2007 11:45:58   
kapica
Joj, Ulla, ubogica noouser posted image . Jaz pa na javnih straniscih ponavadi zmrznem. Al pa pri G, ko je treba dat vodouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
8.6.2007 11:46:59   
Anonimen

Nič, čveke.

Psssst! Lisen tu mi veri kerfuli koz aj šel sej dis onli vens:
Prepustim vam dvestotko (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ),user posted image

Joj, boga rumba.... Pa saj kot vidiš, danes ni takega navala... Pa še naša diktatorka se nekje skriva. Mogoče te pa 200ka počaka, če boš hitro skuhala...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4882
8.6.2007 11:47:15   
kapica
Rumba, potem pa kr nekaj dobrega skuhajuser posted image user posted image . Pa sem zelo pozorno poslusalauser posted image user posted image .
Ne vem ce bo kaj z dvestotko, mogoce zveceruser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
8.6.2007 11:48:09   
Anonimen

Joj, Ulla, ubogica noouser posted image . Jaz pa na javnih straniscih ponavadi zmrznem. Al pa pri G, ko je treba dat vodouser posted image .

Jaz sme lahko pred nosečnostjo lulala kjerkoli, kadarkoli, pred komerkoli...

Zdaj imam pa ves čas probleme... Še doma mam včasih prave priprave preden spustim tistih par kapljic....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4884
8.6.2007 11:48:16   
anja7
hoj!

Joj, ste pa res pridne. Tok čvekate, da vas sploh ne sledim. Doma delamo 100/h, pa za našega sončka prpravljamo, pa sploh ne uspem sem gor pridt. Ko pa pridm, pa berem, berem, pa ne uspem nč napisat. Ja, najprej hvala vsem za voščila. Včer smo bli na pregledu in še štiri dni, pa naš user posted image  ne bo več nedonošenček-v torek namreč dopolnimo 37.teden. Noro. Drugač me je pa fajn pretipala in je rekla, da jo mal skrbi. če bom lahko rodila po naravni poti. Zarad medenice. Sem majčkena (160cm) pa bomo vidl, če bo šlo.Srček se je pa od našega sončka fajn slišal, tko da je zaenkrat vse ok. Zdej mamo pregled spet čez dva tedna. Če bom še zdržala v enem kosu user posted image ! Se mi zdi, da se mi je trebuh kr naenkrat ful dol spustu. Pa tud drugi pravjo, da se naš dojenček že čist prpravlja, da bo pokukal na svet. Bomo vidl.
Aja SISKAMISKA tebi in tvojemu dragemu pa iskrene čestitke za vajina zlata user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
8.6.2007 11:48:29   
kapica
Ja zvesta, diktatorka nas je pustila na cedilu. Mislim da sobico za bejbija rihta, al je pa zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
8.6.2007 11:49:47   
corfu
Pozdravljene

No, malega nisem peljala k zdravniku, sva se z mojim odločila, da še malo počakava, sicer pa jutri na otroškem normalno delajo. Zdaj je zaspal kot angelček, jaz pa tud komaj gledamuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
8.6.2007 11:50:00   
Anonimen

hi hi.....cel dopoldan se nalivam z vodo in ne upam skor lulat it.....ko pridem do gin. mam že slano po ustih tak me tišči, ko pa oni lonček zagledam je pa kr fertikuser posted image muke isusoveuser posted image

mah, kaj vem no......men se zdi da v partnerstu morjo ene stvari ostat intimne, zasebne....že tko prehiter izgine oni čar.....in je pač tko da si težko predstavljaš objekt svojge poželenja kak lula in kaka in vlači recimo one mačke iz nosauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4888
8.6.2007 11:50:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

hoj!

Drugač me je pa fajn pretipala in je rekla, da jo mal skrbi. če bom lahko rodila po naravni poti. Zarad medenice. Sem majčkena (160cm) pa bomo vidl, če bo šlo.

Fak... Meni niso še nič rekli... Jaz ma samo 150 cm, a da bi to bil razlog, da ne rodiš naravno?

Aaaaaaaaaa, nočem CR

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4889
8.6.2007 11:50:29   
Anonimen

Ja zvesta, diktatorka nas je pustila na cedilu. Mislim da sobico za bejbija rihta, al je pa zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ali pa sexa.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4890
8.6.2007 11:51:06   
Anonimen
corfu.... upam, da se mali kar sam od sebe porihta... mogoče je pa samo ful utrujen...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4891
8.6.2007 11:51:21   
kapica
No, Anja, ptem pa se vsaj teh stiri dni zdrzatuser posted image . A si cisto prva med julijkami, da je ze 37-ti teden poln?
Upam, da se zdrzis v enem kosu in da bo le slo po naravni potiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
8.6.2007 11:53:52   
kapica
Ulla, imas prav, zasebnost more ostatiuser posted image .
Corfu, upam, da vam ne bo treba tudi jutri ne k zdravniku, da bo tako boljse.
Zvesta, ne verjamem da Freycha seksa, je cist polomljena od vcerajuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
8.6.2007 11:54:46   
Anonimen

Zvesta, ne verjamem da Freycha seksa, je cist polomljena od vcerajuser posted image user posted image .

Kaj veš, mogoče pa ravnata tisto, kar sta včeraj polomla. Klin se s klinom zbija. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4894
8.6.2007 11:55:25   
kapica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
8.6.2007 11:56:05   
Anonimen
Jaz sem pa neka lačna ratala...

Kaj bi?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4896
8.6.2007 11:57:04   
kapica
Zvesta, jaz sem tud lacna postala, pa ne vem kaj bi. Mogoce en topli sendvic z majonezo in siromuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
8.6.2007 11:57:43   
Anonimen
Majoneze ne jem, sira pa ni... Moram jutri v nabavo.... user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4898
8.6.2007 11:58:05   
kapica
Punce, sem vas ze vceraj hotela vprasat. So mi prsti na rokah zaceli zatekat, pa me skrbi, ce je treba dat prstan dol, ali kako. A jih ve se nosite, al ste jih ze dol vzeleuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
8.6.2007 11:58:37   
Anonimen
Jaz sem jih že zdavnaj dol pobrala....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?