|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
13.6.2007 21:55:19   
pikceva
Ojla,

Vsekakor se ne ukvarjajo s tem. Važno je le, da je vse v redu. Bomo pa dočakali presenečenje ob rojstvu user posted image .

(odgovor članu Jesica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
13.6.2007 23:32:53   
NAVT
Tiste mamice, ki imate identične otročke, dejte mi povedat, a ste se kdaj zmotile, a vas je kdaj panika, da niste vedele kateri je kateri. Jaz se sicer hecam, da bomo nosili porodne zapestnice dokler ne bodo premajhne, ampak dejansko pa kdaj pomislim na to, da kaj pa če ju ne bom ločila. Marsikdo pravi, da ju mati sigurno loči, ampak jaz sem imela že pri prvem v porodnišnici paniko, ker so se mi trije dojenčki na pediatričnem pregledu zdeli vsi enaki. So bili slečeni in nisem čisto vedela kateri je moj. Najbrž če bi stopila bližje in jih pozorno pogledala, bi svojega seveda prepoznala, a ni bilo v tistem trenutku potrebe oz. so se stvari drugače odvijale.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
14.6.2007 8:24:57   
pikceva
Ojla,

MI se tudi hecamo, da v primeru, da bodo enake, jim bomo pustili nadete zapestnice user posted image . Malo heca, malo pa mislim resno. Nekje sem prebrala, da jih ločujejo z barvo oblačil. Eno oblačijo stalno  na primer v roza, drugo pa v viola. Baje je na začetku malo dvoma, zato, je bolje, da si prepričan. Kasneje, da jih pa mama vsekakor loči.


(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
14.6.2007 9:09:14   
emaa
No tudi dvojajčni so si lahko podobni, amapk so in pri enih in pri drugih vedno drobne razlike, ki jih starši sčasoma opazijo. je pa res, da če na slikah od začetka ne bi imela napisano kateri je kateri, danes ne bi vedela. Nama recimo težko verjamejo, da sta dvojajčna dvojčka, zdaj sta si podobna, kaj pa bo čez nekaj let bomo pa videli. Kako jih razločiti, kak detajl pa je različen. 

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
14.6.2007 11:22:51   
tatam
Tudi mene je vedno skrbelo kako ju bom ločla,pa sem ju.Od začetka!Tudi po glasu.Vsi pravijo,da sta si ful podobna,zame pa sta čist različna...
Je pa res,kot je napisala Ema,da ko gledam slike za nazaj,dobro da imam napisano keri je keri,sploh iz profila mam probleme..

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
14.6.2007 11:46:42   
bianka
ŽIVJO.
jaz pa mojadva v bolnici sploh nisem ločila.Sem morala vedno na tablice pa zapestnice gledat.Pa tudi doma na začetku so bile še težave,zato sem nekaj časa pustila še zapestnici gor.Ko ju je prišla patronažna skopat smo dali zapestnice dol,potem pa sem se kar navadila.Je še patronažna gledala po čem bi ju lahko ločili.No pa ima Nik eno malo lisico nad noskom,Nejc pa veki.Moj mislim, da ju ševedno po tem loči ampak ne priznauser posted image .No jaz ju tudi po glasu ločim,ostali tudi najbližji pa ju še veselo zamenjujejo.

lp

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
14.6.2007 12:12:30   
emaa
Mi nismo imeli teh probleomv, ko je bila David v KC, Luka pa doma. Sta pa še vedno podobna.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
14.6.2007 20:22:57   
pinki*
Mi tudi pričakujemo enojajčni dvojčici. Pa zbiramo imena. Trenutno vemo samo da bo ena Živa, za eno ap izbiramo med Kiaro, Pio in Lino. user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
15.6.2007 8:34:37   
NAVT
Mamice, hvala za Ločitvene izkušnje. Zdaj me pa zanima še ena zadeva: sama sem mnenja, da dvojčkov ni primerno oblačiti v enaka oblačila. Tiste, ki ste enakega mnenja, mi prosim povejte, ali imate oblačila ločena ali pač skupna in ima enkrat eden ne-vem-kakšen pajacek, drugič pa drugi? Morda bi bilo primernejše, da odprem novo temo, ne da skačem v touser posted image

(odgovor članu pinki*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
15.6.2007 9:04:49   
emaa
Načeloma nisva za to, da sta oblečena enako. Imamo pa kar nekaj enakih kompletov (pri manjših številkah sva tudi midva kakega kupila), sva jih pa kdaj uporabila za ustvarjanje zmedeuser posted image . Drugače pa nimamo ločeno kaj je čigavo, kar pride iz omare, razen jakne, to imata vsak svojo, pa čevlje bosta imela tudi, ko bo čas za to. Moja mami sicer kupi enak model, vendar v drugi barvi, zato da nista enaka. 

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
15.6.2007 10:56:02   
tatam
Ker mi je že od prej ostalo ogromno oblekc,sem zdaj bolj malo dokupila,zato sta večinoma oblečena različno.Mi je pa všeč,če sta oblečena enako-občasno,ne pa zmeraj!Jaz pa večinoma kar kupim,kupim podobne ali enake stvari.
Cot pa nimam ločenih,oblečem pač vsakemu svoje,seveda vedno frišno oprano!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: imena za punčke - baje enojajčne
16.6.2007 22:41:14   
Jesica
Pri nas ima ena piko na čelu (hemagion). Mislim pa, da se sčasoma navadiš in ju ločiš. Isto je s fotkami, pišem si kera je kera, ker s časoma na vem več.

Glede cot, zaenkrat imam kar skupne. Ker imam vse sposojeno, ju ne oblačim isto. Veliko sem dobila za darila oblekic, tako, da ju vsake kvatre oblečem enako. Drugače pa pač kar zagrabim, saj zaenkrat sta sam v pajackih in bodijih.
Ko bosta sami uveljavljali svojo voljo, bosta pa že povedali, kako želita biti oblečeni.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?