zima07
|
Punce, a pozna kera otok Krk? Bolj konkretno Vantačiče? Mi namreč že 14 dni neki iščemo pa je zdej to ena opcija, ampak preden kej rezerviramo, bi rada s prve roke vedla, če je za kej. Zanima me, če je kej sence pa kak lokalček za kavo popit. Od plaže pa, če je primerna za 2-3 leta stare mulce. Hvala!!!! Spet jaz, malce gostujem ...Ja, jaz jih poznam-moj se hodi tja potapljat, pa dijake s srednje sole vozijo tja v solo v naravi (ravno jutri odpotujejo)...mi smo nastanjeni v domu Domzalske mladine, tako da apartmajev in stanovanj tam okoli nic ne poznam...je pa tam ena manjsa plaza takoj spodaj, ko se spustis k obali (manjsi kamencki, vedno se otroci tam igrajo)...malce stran, kakih 10 min pes je pa glavna "gradska" plaza-asfaltirane plosce...v vodi pa kamencki...(Edinole jezi so, tako kot ponavadi v cisti vodi, kjer so kamni)...tam dobis sladoled, pijaco, hrano....Je pa v sami vasi ena trgovina, pizzerija, mekaj gostiln, lokalov...no, za te jaz vem, sigurno je se kaksen...konec koncev je pa Malinska kar blizu-10 min z avtom, pes 45 min...in tam je lusno tudi zvecer, stantki.... Toliko, upam, da sem tu kaj pomagala.... LP
|