rumba
|
Jao, kako so bili naši možeki danes pridi. En za njih! Tudi moj je bil krasen. Sicer ni pospravljal, je bil pa celo popoldne, potem ko je skuhal kosilo, vesčas s tamalima, jima potem pripravil večerjo, ju stuširal in spravil spat. Sedaj pa je že v službi, da nadoknadi zamujeno. Jaz pa sem praktično cel popoldan prespala. Mene pa ta vročina čisto izmuči in lahko spim v nedogled. tejči77, Hana ima toliko povečano žrelnico (diha samo skozi usta, pogosta vnetja, nahodi, smrči...), da ji že vpliva že na sluh in govor in je nevarnost, da se ne bo mogla naučiti pravilno govoriti, če se ji ne le-ta čimprej odstrani. Sicer pa ta poseg ni tak bav bav. V bolnici bo morala biti 3 dni, a to je za tako majhnega otroka vseeno veliko. Upam, da bo operacija uspešna in da ji žrelnica ne bo ponovno zrastla, kar se menda tudi dogaja. corfu, vem kako tui je hudo, ko ni tvojega sončka. Poskusi misliti le na to, kako na morju uživa in mu sigurno nič ne manjka. ... Pa saj vem, da ti to vse veš, ampak vseeno . Freycha, to je pa res lepo, da boste imeli blokovski piknik. za take sosede.
|