sezam
|
Čestitke Ana Marija jjasna, draja, cv105, Gio - si bomo pa me tu malo olajšale dušo, ko vidim da nas je več s takim problemom . Saj naš tudi, ko zvečer Žiga malo positnari in hoče v naročje, prijavi "Po rokah pa ne boš skoz" in ga odloži in mirno posluša kako joka . Pa da bi bil res toliko porokah, mislim. Pa saj otrok tudi rabi našo bližino, ne da je skoz kje odložen . Žiga še ni previl. Previje včasih Ano, pa še to ga moram ponavadi prosit, ker sam od sebe se težko spomni . Edino kar je začel, je sedaj od kar sta dva, zvečer pri Ani, da zaspi, pa če se večkrat ponoči zbuja, gre včasih on k njej . vms - tudi jaz sem najprej mislila, da bomo mi imeli 3. Ampak sedaj pa ne vem več, če se bomo odločili še za enega. Ravno zaradi zgoraj napisanega Mogoče čez par let, ko tadva malo odrasteta, pa ne bomo prestari . slumpo - kater konec Medvod pa. Jaz sem tud bla prej v okolici Medvod. Lahko odgovoriš tudi na ZS. Takole se moja dva igrata, ko je mami na RR in pije kavico