|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.6.2007 13:34:54   
Taya85
dan!

čestitke slavljencem!
pišem z eno roko, ker je lina v drugi, zato ni velikih začetnic.
mi smo imeli tudi včeraj pregled in smo veliki 63 cm in težki 6650g.
cepili smo se tudi, malo zajokali pol je blo pa ok.

uživajte, pa napišem še kaj, ko bom lina-freeuser posted image

o joj zdej mi pa še kaka tle v naročju, ma svežo planico gor pa jo mora prec posrat.

uuuuu kva smrdiuser posted image ....letim

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
20.6.2007 13:37:34   
tinaaja
erna, danes je snidenje v mostecu, bi sla lahko pes do tja user posted image Ja, vesta, me, ki se ze poznamo med sabo, "ta nove" ful grizemo user posted image user posted image pa ognjeni krst imamo za ta nove hehehe

skacica, pocak, da ti povem, ce bo kaksna reakcija na rotavirus... joj, boze nedaj user posted image mene je pac matralo to, da bi nasa bodoca pikica lahko prisla na svet ravno tam okol, ko bi brina zcela v vrtec hodit..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
20.6.2007 13:41:43   
amy26
Erna, Skačica nima vam biti kaj nerodnouser posted image
Arboretum ne bo težko najti, če se zmenimo za naslednji teden se bo že kaka našla in lepo opisala pot, drugače bom pa jazuser posted image  

Drugače pa moje dete danes tudi ful spi, jo je očitno tale vročina zmatrala, ko se zbudi se najeva in greva ven v največjo vročino, no sprehajali se bova po gozdu tako da bo tam prijetnouser posted image  

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
20.6.2007 13:51:00   
malecka_mateja
ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vas vse prebralauser posted image user posted image !

no mi se bomo cepili pri enem letu proti klopnemu m eningitisu!In to je vse pa tisto kar je obvezno!in nič drugega!

krediti!joj še dobro da nismo v lj doma!imamo zelo nizke cene proti vam!midva bova sedajgradila hišo 3x11 m brez kleti in naju bo prišla nekje 15 mio brez opreme!tako da ni tako zelo!tako da punce pridite k nam!

pri nas stane 3 sobno stanovanje okoli 25 mio!user posted image user posted image user posted image

komarji!Mi še nimamo nič pikecev!trkam!upam da bo tako naprej!sam na morju pa nevem kako bo!bom omorai met nekaj proti kamarjem!

nekaj novih slikic je tudi v albumu tako da lahko pogledate našo princesko!

vsem slavljencem čestitke!

grem!ker kuham da se kaj ne prismodi!user posted image user posted image user posted image

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
20.6.2007 13:54:40   
erna14
danes mostec odpade kot pravm mam podelitev spriceval.(NI IZGOVORuser posted image ,PRSEZEM)
PRIDM V ARBURETUM SAM CE OBLUBTE DA NAJU Z SKACICO NE BOSTE PREVEC OBRALEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
20.6.2007 13:55:40   
erna14
SKACICA:A SI ZA DA SE GREVA MAL RAZKAZAT TEMLE CVEKAM?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
20.6.2007 13:57:10   
skačica
ja, Amy, jaz bi našla do Arboretuma sama tako, da ne bo problem. Se mi zdiuser posted image user posted image user posted image  Sem se že mimo vozila večkrat, ko smo šli kam na izletek na Gorenjsko.

Ti mater, samo za računalnikom čepim, se vidi, da Iza aja, kosilo se pa spet samo kuha. Jih imam faj naučene, ne?user posted image user posted image user posted image

malecka mateja- daj povej kakšno hiško bosta delala. Malo opiši. Kako pa že veš kok te bo prišlo? A ti praviš, da te bo prišla 15 mio na ključ, samo brez opreme? To je pa zelo poceni.
Tud jaz nisem v LJ, hiško bi delala 35 km ven iz LJ, je pa v bližini (7km)AC, tako da mi je cela Slovenija blizuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
20.6.2007 13:57:38   
skačica
Erna, jaz sem ZA.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.6.2007 13:59:15   
skačica
Pol se pa res dobimo naslednjo sredo v Arboretumu. Se mi zdi, da nekaj kandidatk pa je.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
20.6.2007 14:01:42   
sezam
Čestitke Ana Marija user posted image user posted image

jjasna, draja, cv105, Gio - si bomo pa me tu malo olajšale dušo, ko vidim da nas je več s takim problemom user posted image . Saj naš tudi, ko zvečer Žiga malo positnari in hoče v naročje, prijavi "Po rokah pa ne boš skoz" in ga odloži in mirno posluša kako joka user posted image . Pa da bi bil res toliko porokah, mislim. Pa saj otrok tudi rabi našo bližino, ne da je skoz kje odložen user posted image . Žiga še ni previl. Previje včasih Ano, pa še to ga moram ponavadi prosit, ker sam od sebe se težko spomni user posted image . Edino kar je začel, je sedaj od kar sta dva, zvečer pri Ani, da zaspi, pa če se večkrat ponoči zbuja, gre včasih on k njej user posted image .

vms - tudi jaz sem najprej mislila, da bomo mi imeli 3. Ampak sedaj pa ne vem več, če se bomo odločili še za enega. Ravno zaradi zgoraj napisanega user posted image  Mogoče čez par let, ko tadva malo odrasteta, pa ne bomo prestari user posted image .

slumpo - kater konec Medvod pa. Jaz sem tud bla prej v okolici Medvod. Lahko odgovoriš tudi na ZS.

Takole se moja dva igrata, ko je mami na RR in pije kavico user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
20.6.2007 14:04:46   
tinaaja
PRIDM V ARBURETUM SAM CE OBLUBTE DA NAJU Z SKACICO NE BOSTE PREVEC OBRALE

samo do kosti user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
20.6.2007 14:04:49   
sezam
Mi bomo pa verjetno imeli drugo sredo cepljenje (če še ne dobimo noric), tako da nama ne bi ratalo priti do Arboretuma. Lahko kak drug dan. user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
20.6.2007 14:05:42   
skačica
user posted image user posted image user posted image moje kosilo, ki se samo kuha, se je prismodilo, še sreča, da ne toliko, da bi imelo okus po zažganem, ker sem priletela še pravočasno v kontrolo.user posted image
Zdaj se naprej kuha v drugem loncu- spet samo.

Grem dol z RR-ja za nekaj časa, mal se k Izi zraven prištulit in eno kitico odspat.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
20.6.2007 14:21:31   
erna14
SAM DA NEBO BOLELO,user posted image

GREM DIJOOOOOOOO,DIJOOOO

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
20.6.2007 14:23:18   
A-N-J-A
amy mrežo sem kupila v Sparu imajo jo pa skoraj v vsaki trgovini Bauhausu...je pa od Tese.
tinaaja  pazi zdaj da se ne boš okužla z Brininem drekcemuser posted image -kakšen teden moraš pazit.
erna,skačica ja res mi "ta nove "full"pogrizemo,pa nič se z njimi ne pogovarjamouser posted image
skačica popravek zdaj imamo "samo" 3 vozičke,ta najbolj neuporabnega 4 smo že zdavnaj prodaliuser posted image .
Da pa ne boš nobene oblekce kupila do konca poletja pa zelo težko verjamem.Gotovo bo kaj nujnega rabila.

Men je pa moj hrošček zaspal jaz moram pa po Elo,jojjj.Mal bom še počakala pol ga pa zbudim če se ne bo že sam.
Mislim da se že prebuja.Zdaj pa iz hladnega zavetja doma v tropsko vročino.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
20.6.2007 14:37:32   
Taya85
A se lahko še jaz pofočkam za arburetum?user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
20.6.2007 14:47:40   
*sonchek*
Evo, midva sva doma - sicer nisem vozila v modrcu in spodnjicah, ne bom pa zanikala, da nisem resno razmišljala o tem user posted image Kolki so super, vse oh in sploh (tale dr. Porenta jih pa pokauser posted image user posted image ). Mulc je doživel histerični napad - se niti ne čudim. 20 otrok naročijo ob 13-ih, delat pa začnejo ob 13.30 - si lahko predstavljate kakšno je bilo - vroče za popuser posted image , otročki čist živčni, pa gužva za znoret! Še dobro, da sva bila prva na vrsti. Avto sem imela na srečo v senčki - jah, vsaj enkrat mi je ratalo nekaj dobrega, ampak je bilo vseen vroče za znoret. No, mulc se je domov res peljal v sami plenički, jaz pa sem švicala ko stouser posted image
Je bil pa mulc tako jezen name, da me niti pogledal ni, pa zaspal je kot polhek v avtu - no, doma se je delal kot da nič ni, se smejal, se fino pokakal, me na previjalni polula - skratka vse je ok, zamere ni user posted image user posted image

KOMARJI - tiste zadeve od Raid-a in podobno so prepovedane za otročke, mlajše od 2 let. Mi smo kupili Odganjalec komarjev z UZ lučko - bom poročala, če se bo obneslo. No, pa komarnike smo nabili na okna.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
20.6.2007 14:49:10   
*sonchek*
ARBORETUM - mi bomo takrat na morju  user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
20.6.2007 14:54:58   
tinaaja
erna,skačica ja res mi "ta nove "full"pogrizemo,pa nič se z njimi ne pogovarjamo

anja zmeri pri gleznju zacne user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ta prvic se morajo najpre predstavit, cv prinest, pol patiho ob strani sedet user posted image naslednic pa lahko ze kaj vprasajo,.. ce so pridne user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 20.6.2007 14:55:41 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
20.6.2007 14:57:35   
tinaaja
KOMARJI - tiste zadeve od Raid-a in podobno so prepovedane za otročke, mlajše od 2 let.

aja????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
20.6.2007 15:00:29   
cv105
.. komarji: a je ta mreža na metre al kako? Mi imamo vsako okno mal drugačne dimenzije namreč... aja, pa od daleč se ne vidi...user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
20.6.2007 15:02:37   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

KOMARJI - tiste zadeve od Raid-a in podobno so prepovedane za otročke, mlajše od 2 let.

aja????user posted image user posted image user posted image

aha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
20.6.2007 15:04:41   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

.. komarji: a je ta mreža na metre al kako? Mi imamo vsako okno mal drugačne dimenzije namreč... aja, pa od daleč se ne vidi...user posted image user posted image

Midva sva vzela nekaj paketkov v Obi-ju, dimenzije so pa 130x150 (mislim, da imajo tudi manjše). Je pa bolj tko tko user posted image   Tko kot pravjo - mal dnarja, mal muske user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
20.6.2007 15:05:13   
A-N-J-A
sonchek a maš ti tud Porento,al ste sam kolke slikal pr njej?

tinaaja ja saj veš da je pr gležnih ta boljš mesuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
20.6.2007 15:07:04   
skačica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

erna,skačica ja res mi "ta nove "full"pogrizemo,pa nič se z njimi ne pogovarjamo

anja zmeri pri gleznju zacne user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ta prvic se morajo najpre predstavit, cv prinest, pol patiho ob strani sedet user posted image naslednic pa lahko ze kaj vprasajo,.. ce so pridne user posted image user posted image user posted image

no, bomo še razmisle, če se bomo prišle pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tole o teh sredstvih proti user posted image  komarjem pa tud jaz vem, zato tega raje ne uporabljamo in bomo namontirali mrežo pa bo.

Iza še vedno spi, že 3 ure v kosu, jaz pa gagam od vročine. Sem oblečena v čisto kratke hlače in zg. del kopalk- ni napovedanega nobenega obiskauser posted image user posted image , sej čez en mesec bom pa mogla tkole hodit oblečena po plaži. Isuse

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Kateri radio poslušate?

Val 202 (11%)

Radio 1 (21%)

Radio City (17%)

Capris (3%)

Radio Hit (14%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 10298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!