|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.6.2007 21:24:58   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Rafaelo kroglice so ooooooooodlične user posted image . No, bile so user posted image .

jaz bi te tudi probala narediti, mi lahko pošlješ recept user posted image  ker se mi kar sline cedijo user posted image user posted image

No to pa je naša nova mis, no saj ni tako slaba user posted image

user posted image

meni je bila ta najbolj všeč user posted image

user posted image

Pač stvar okusa user posted image  no glavno da mamo novo mis in seveda Slovenci novo kost za glodat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Monika79 -- 24.6.2007 21:26:09 >

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9801
24.6.2007 21:26:14   
Zamima
novo miss imamo? user posted image  user posted image  user posted image , od kdaj pa to?

no, ja še nekaj kar sem v teh dneh zamudila user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9802
24.6.2007 21:40:20   
max81
čerrr, vidim, da je spet zatišje tuki,a ste vse pobegnile na morjeuser posted image user posted image , ja sej vam prvošim, ampak mal pa sm fovšeritnauser posted image user posted image , ker gremo mi šele avgusta, no mogoče za kšn dan nasledn mesec k bosta tast in tašča na morju, pa se bomo verjetn mal prslinl zraven, če bo moj seveda kej frejuser posted image

drugače pa zjutrej smo šli na sprehod, pol pa hitr kosilo narest, ker je šel dragi spet v popoldansko.....popoldan sva dobile z user posted image   obiske in smo se spet mal potepal k je bilo tolk lepo vreme
ob 19h pa je mala miška od otrujenosti samo še padla doluser posted image user posted image

babe kaj naj naredimuser posted image , že ene 3 tedne mam na nogi en tak luštn kr velik mal otečen flek, ker me je po vsej verjetnosti ožrla neka mrčes, me pa čisto nič ne boli, razen mal me srbi......a nj grem k dr al ne, se mi ne da tm  čakat,upam, da brez vezeuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9803
24.6.2007 21:40:38   
MALINČICA
Mi ni preveč všeč, no, vsaj na sliki... Se mi zdi taka.... premalo nežna.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9804
24.6.2007 23:30:04   
viv_
Evo mene nazaj...

Punci sta bili pridni, vsaka pri enih starih starših. Jih je bilo pa lepo spet stisnit. Pa obe sta naju prišli počakat na letališče.

London pa klasično fantastičen, ampak drag ko user posted image . Bom jutri dala mal sličic gor...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9805
25.6.2007 0:06:57   
max81
o mama viv je pršla nazaj, superca sam da sta se imela finouser posted image user posted image user posted image

jest pa čakam deca, da končno pride dam iz šihta

no pa lahko noč

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9806
25.6.2007 8:51:08   
Monika79
ma kje ste čvekice user posted image  se še cartate? no nam Kaja že od šeste ure ne pusti spati, samo mislim, da bo šla počasi nazaj spat, ker takoooooooo na veliko zeha in si mane očke user posted image

Nogavica - še tukaj ti hvala za recept user posted image user posted image user posted image

no sedaj pa kar sama čvekam user posted image   user posted image user posted image  saj mi je prav ker se bolj poredko javljam user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9807
25.6.2007 11:16:18   
Nogavica
Živa se je ravno najedla, odspala je tudi že drugo rundo, naslednja bo predvidoma ob 13h, dragi pa danes kuha za vse - za naju, za tasta, ki pride potem na obisk, pa še za naše spodaj.

Danes bomo pa menda končno otvorili sezono čofotanja za Živo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9808
25.6.2007 14:38:56   
viv_
Ojla!

Jaz sem Mirno odpravila z našimi na morje in pride domov v soboto, tako da smo zdaj samo 3. Bo luštno, ker Zarja zaspi zgodaj, da bodo večeri malo bolj na izi, čeprav je Mirna zelo samostojna punca in se zvečer bolj ali manj kar sama porihta.

Dala sem v album slikce iz Anglije. Geslo je: ascot.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9809
25.6.2007 15:49:06   
Nogavica
viv, dobre fotke, prav fletna sta. Mora biti prav poseben občutek videti kraljico v živo, ali se motim? Sem se kar malo naježila ob fotkah, kaj morem, taka pač sem user posted image .

Živa je bila pol ure v bazenčku - zaščitena s tistim "šotorčkom", marelo smo odprli, namazala sem jo, pa ima vseeno malo rdeča ramena user posted image . Je pa prav preveč priprav za to kopanje, glede na to, da se kopa pol ure (potem pa je zaspana), zdaj pa ne moremo pustiti zunaj zadev, ker je polno mačk (dve naši in kup sosedovih), ki bi to polulale, če ne druga.
Tako sem se odločila, da kupimo en še manjši bazenček, blazino za valjanje pa bomo napihovali, ko bomo imeli namen biti cel dan zunaj, drugače pa samo dekico.
Kako pa imate ostale to porihtano?

Je pa naša žaba danes že 2x zaspala na zizi user posted image , brez dodatnega premetavanja - to se že dolgo ni zgodilo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9810
25.6.2007 18:41:53   
viv_
Ja, filing je... Pa men se je tut luštno vsake tok spedenat, pa mal "preseravat". user posted image

Jaz pa danes filam bazenček za Zarjo, da bo lahko mal doma čofotala. Amapk ne vem kaj nej naredim s klobučkom, v sekundi ga povleče z glave... Mula mala.

Mirna se pa že veselo namaka v morju user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9811
25.6.2007 19:54:29   
krfjolca
Viv, prav luštna sta na slikcah. Maš zanimivo torbico user posted image . Paše malo oddiha od user posted image , kaj? Čeprav pomojem si ju fuuul pogrešala, ne? user posted image

Mi smo bili danes na Dolenjskem na vikendu od njegovih, je bilo prav fajn. Edino Kala je bila bolj revčka, ker sem pozabila kupit tablete za slabost v avtu, pa je 2x bruhala na poti do tja user posted image . K sreči veva, kdaj se pripravlja - ko se začne v prtljažniku okol vrtet, da sva ustavila in je šla ven bruhat, revica. Pa sem mislila, da ne bo hudega, ker ni tako dolga vožnja .... No, za na morje bo definitivno treba kupit tabletke. Da bi bila pa cel dan v pesjaku, pa nimam srca.

Punce, ne pozabite, da je to soboto že piknik ;)
Jaz že komaj čakam. Še nobena se mi sicer ni pritožila glede variante, da ne pečemo sami, ampak da tam naročimo hrano. Upam, da vam je tako v redu.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9812
25.6.2007 21:48:50   
atanja
Helooov!
Mis mo pa danes pa včeri mačlo sitkani ampak to zato ker je včeraj dobil 1.ZOOOOBEK! včeraj je ven prilezu
Ta drugi pa zdaj ven leze in je bogi.
Je pa takoj boljše volje če ga damo v ta veliki bazen. Tok čofota da je čist moker-in tisti ki ga drži.user posted image user posted image

Pa pomaha mu ko kam greš. Sam če ga prevečkrat na suho nateg... te pol tok butast gleda-kakor dej pejt že.

Smo pa šli danes gledat uradno 9 dni starega dojenčka in ne morem verjet koliko je to majčkeno. Jao bi kar spet mela.

VAs grem nazaj prebrat!

Ajde

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9813
25.6.2007 21:54:44   
Anonimen
Babe, samo toliko, da vam povem, da se vam načeloma v soboto pridružim...vendar najbrž sama z user posted image ...Krfjolca, daj zdaj naredi zadnji seznam prisotnih...pa katera bo še sama z user posted image  mi povejte, da ne bom na koncu sama ostala...user posted image

Mi smo se imeli super, škrat je pred pol ure zaspal...midva z dragim mu pa počasi slediva...

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9814
25.6.2007 22:19:22   
krfjolca
TAKOLE, MISLIM DA JE TOLE ZADNJI:

- barby84                                                   koliko: 2

- viv                                                           koliko: 2 - 4

- Ema79 30.6.                                           koliko: 3

- ircica                                                       koliko:

- krfjolca                                                    koliko: 3

- marella1                                                   koliko:

- Urška76                                                   koliko: 4

- majas                                                        koliko: 3!!

- Nogavica                                                    koliko: 3

- tejkaz
                                                         koliko: 3

Upam, da nisem katere spregledala user posted image . Nekaj pa se jih še ni izjasnilo, ali pridete, ali ne :)

Barby, mislim, da je Viv rekla, da njenega ni in da bo sama s puncama (oz. samo z Zarjo). Tako, da - ma da prideta tudi vidva z Valom. Itak pa te ne bi pojedle, tudi če bi bila edina brez user posted image . Itak bomo babe posebej, deci pa se bodo verjetno s pirčki diskretno umaknili par metrov stran ...

ŠE ENKRAT NAVODILA:
Do tja gre pa takole (iz KR): Ce prides iz KR po AC do Sentvida, gres na Celovsko levo in se vozis po Celovski proti centru cez Sentvid in Dravlje in cez obvoznico in ko na levi zagledas McDonald's, v tistem kriziscu zavijes desno (na levi imas LPP, pa DM, pa Burek&kebab&sladoled&kruh , na desni Mercator) na Šišensko in se peljes po Šišenski skoz naravnost do naselja Mostec (na desni; prečkaš Vodnikovo in greš čez križišče s Koseško), na levi je stvaba s tajskimi masazami in gres se naprej, na levi je ze gozd in zavijes v 3 ''kriziscu'' levo - na prvi dve gozdni poti ne smes - parkiras avto in gres po gozdni cesti (glavni) pes do Mosteca. Da se pa tudi pridet z avtom, problem je samo potem ce je guzva, kje lahko pustis avto.

MOSTEC. Najbliže je če greste za izvoz Brdo dol iz AC, v semaforju greste naravnost (sledite oznakam za ZOO), peljete se mimo Monsa (na desni strani) in pri semaforju zavijete levo (sledite oznakam za ZOO), potem pridete do nesemaforiziranega križišča (desno bi šle za ZOO), ve pa zavijete levo (oznaka ŠIŠKA, Center) in se peljete skozi gozd (kakšen km), na desni bo belo zelena tabla z napisom MOSTEC, zavijete dol in tam je tudi parkirišče. Parkirate in se odpravite po makadamski poti naravnost v gozd cca 300 m.

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 25.6.2007 22:22:01 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9815
25.6.2007 22:28:27   
majas
Čer!
Evo izmučena do vseh fešt tako da zdaj še film pogledam in me že več ni... Slikice dobite jutri ko bo čas.

Imam pa sestrično in nečakinjo na počitnicah sta skoraj isto stare tako da mi ne bo dolgčas.. le nekaj bo... obe sta nore na internet user posted image tako da se izmenjujet...kaj pa bom jaz user posted image bolj malo se bom javljala user posted image

Ja tudi jaz komaj čakam piknika! user posted image

Zamima tudi jaz sploh nisem vedel ada imamo spet novo miss user posted image Hvala Monika79.. res škoda da sve se v nedeljo zgrešile.
Viv upam vidim da sta res uživala user posted image lepo..
atanja user posted image za zobek... seznam poiščem jutri in te dopišem..
Zdaj pa-pa  user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9816
25.6.2007 23:15:10   
viv_
Pridem sama z obema puncama user posted image  Mož rafta po Kolpi v čast 15. obletnice mature. Se vidi, da je bilo v razredu 90% fantov, da jim pade kaj takega na pamet...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9817
26.6.2007 9:23:28   
Anonimen
Jutro. Babe, jaz sem pa spala do pred 20 minutami...kaj se z mojim škratom dogaja, ne vem...je spal 12 ur z 2 bujenji...noro...

No, potem bomo z viv solo variante pele...vsaj sama ne bom...

Kdaj bi se dobile? Okrog 10-11?

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9818
26.6.2007 9:27:00   
Anonimen
Aja, pridem pa zato, da ne bi slučajno srečala kakšnega MUrka iz oči v oči...user posted image
Krfjolca, dobro taktiko si ubrala...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9819
26.6.2007 10:28:18   
Anonimen
Zdaj pa nekam slabo čvekate, dečve. Sem mislila, da ste že zdavnaj do 400 strani pričvekale. user posted image

Nič, grem uživat na bazen! user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9820
26.6.2007 10:39:20   
ema79
hojla!

Uredila sem krstni album (sta dva). Če želi ktera pogledat, naj mi pove pa ji pošljem geslo po ZS.

Me sva bile pa danes v laboratoriju. Kri ji je vzela in mala ni niti mignala z očesom. Polulala se je pa mim vrečkice, tko da mava zdej novo gor in čakam, da kaj priteče. Je bla pa tako boga, ko se je zjutraj ob sedmih zbudili, ker ona bi še spala. Zdej bo pa nadoknadla vse zamujeno.

atanja jejj za zobek prvi in za kmalu drugiuser posted image user posted image user posted image

Pri nas jih še kar ni od nikoderuser posted image

viv pismo ste fensi šmensi. Jst bi se tud tkole uštimala pa kam šla!

krfjolca kaj pa bo v primeru slabega vremena? Neki nč lepga ni napovedan v soboto!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9821
26.6.2007 11:09:03   
Zamima
Dan punce user posted image , danes je bolj oblačen dan, boste kaj več na RR? user posted image  Meni prav paše en tak dan. Sicer pa sem postala ful lena za pisanje user posted image , gledam sem gor in zdaj že 3 dni mi odpre prvi post na isti strani, vidim, da tudi ve niste kaj preveč zgovorne user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 9822
26.6.2007 11:11:05   
Zamima
joj, še tole, o plezanju user posted image , Zala bi zelo rada plezala pa ji nekak ne uspeva, zdaj je ugotovila, da če se premika bočno, torej se obrača na bok in nazaj na trebuh, da se malo obrne in celo nekam prileze user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9823
26.6.2007 11:57:23   
viv_
Pri nas tudi ni zobkov... od nikoder. Pa še vedno je Saša Lendero. Čeprav se mi zdi, da se nekak trudi iz sedećega položaja na kolena, pa ji je ena noga odveč user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9824
26.6.2007 12:19:42   
Nogavica
Mi smo z zobmi tudi še pri nuli, premika se pa tako, da se kotali, ali pa obrača na trebuhu okrog svoje osi. Postavlja se tudi na kolena in se ziba naprej in nazaj, pa sklece je začela delat user posted image :
user posted image

Sem pa tudi jaz lena te dni, berem RR, pisat pa se mi ne da preveč.

Tudi mene zanima, kako je s piknikom v primeru slabega vremena in kdaj se dobimo (se mi zdi, da je krfjolca napisala okrog 11h, 12h)?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!