pikica*
|
Andreja2000, držimo pesti, da AC pokaže dobre rezultate!!! A ve ste že pri vozičkih? Mi smo še v dilemi. Prej smo imeli Buzz-a in smo bili z njim res zelo zadovoljni. Prav žal mi je, da smo ga prodali (januarja ). Takrat sem bila še za sveto prepričana, da bomo ostali samo pri enem otročku in se mi je zdelo brez veze skladiščit voziček. Sem pa ob prodaji imela zelo slab občutek. Ves ča smi je nekaj govorilo, da naj tega ne naredim. Pa me je prepričal, da je tako najbolje. Zdaj je pa obema žal, da sva to naredila. Saj bi kupial novega, ampak tale serija 2007 se mi zdi katastrofalna. Noben drug voziček pa se mi ne zdi niti približno tako dober. N, mogoče kak Bugaboo, je pa zato cena noro zasoljena. Poleg tega moram pa še gledat, da mi Maxi Cosi lupinica gor paše. Malo sva si sicer pogledala tistega Concord Fusion in Jane, ampak naju je takoj minilo. Ko ga zložiš, rata ena taka velika koreta. Nimam pojma kam bi to ogromno gmoto potem spravili. Je treba potem še karavana nabavit (pa imamo avto z velikim prtljažnikom). Pri Buzzu s tem ni bilo težav. Še, ko smo šli na morje, smo uspeli vse, vključno z vozičkom, spraviti v prtljažnik. Zdaj se nagibava kar k temu, da kupiva rabljenega Buzza. No, bomo videli kakšna bo tale nova serija, ki pride ven jeseni. Mogoče pa naju še prepriča za nakup novega. Z oblekicami pa se še ne obremenjujem. Če bo fantek, bo itak od starih zadev bolj malo za ponucat, če bo punčka, bomo pa verjetno kupili kakšno malenkost, pretiravali pa ne bomo. Itak je na koncu oblek čisto preveč . Kaj za dušo pa vseeno paše nabavit. Trebušček se počasi začenja poznat. Ampak nisem še čisto prepričana, če je za to krivo samo dete, ali pa mogoče tudi obupna prebava. Bomo videli. Vsekakor pa bo treba počasi it malo pogledat po trgovinah. No, v bistvu samo v eno - v H&M. Drugam se mi zdi kar brezveze it gledat. Ampak kak mesec bomo lahko še počakali . Čau
|