Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
dela,
raste. Napotnico za AC že imam, samo datum še moram izvedeti. Je G klical kar, ko sem bila tam, pa so mu rekli, da treba po 14h poklicati. tako da imam številko in bom potem klicala. Upam, da dobim zvezo čim prej, da ne bom spet klicala celo uro, tako kot zadnjič za HYSC. Najbolj pomembno pa sem pozabila, g mi je dovolil, da grem vsak dan na krajši sprehod.
Torej več ne bom samo zaprta v stanovanju, jupi. 
če sem čisto iskrena, nismo prav veliko iskali, ker je bil Jane ljubezen na prvi pogled. In za naše gozdne poti je super.
tako da pojma nimam o nicemer, ne samo o vozickih. Sicer sva se pa itak odlocila, da greva v nakup stvari za
sva zacela meritve trebuscka, vsak ponedeljek - sedaj v enem tednu se je obseg povecal za 1.5cm.
. Dobila sem diagnozo, kaj za
je ta bolečina - neki lumbioslialgia
Moram priznati, da me je tokrat bolj strah kot prvič. To je pa verjetno posledica slabe izkušnje od zadnjič. Psiha pač naredi svoje. No, upam, da bo tokrat vse OK.
. Sem si kupila magnezijeve šumeče tablete. Ali priporočate kaj drugega?
če bo hudo, bom pa kar v avtu prebivala.
Danes še ni tako hudo (trkam ob les in pljuvam čez ramo) vendar popoldne prinese svoje... ajej.
.