Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
No, saj ga bodo verjetno kmalu poštimali. Nam se je tudi danes kar naenkrat ugasnil, ker je Blaž 3 tipke naenkrat pritisnil. Sem že mislila, da se je pokvaril, pa na srečo dela. Samo to bi še manjkalo, da mi računalnik crkne zdaj, ko sem vedno doma. Bi me res pobralo. 
zdej pa sem že na koncu
...upam,da si ok in vse poteka normalno
želela. Zdaj sem malce utrujena, ampak ni panike.
. A ne morejo dati na tržišče 5 vozičkov in konec? Še sreča, da nosečnost traja 40 tednov, ker imam še dovolj časa - moj pravi, da bom iz teh vozičkov dobesedno diplomirala
, prebava se mi je uredila, le pritisk je še kar naprej nizek. Pa ni panike. Bo že. Trebušček "pre"pridno raste. Mi je pa kar žal, ker nimam toliko časa, kot sem ga imela pri Ateni, da sem vse zadeve spremljala in izbirala in...
.
. Jaz sem ravno gruntala, če bo slučajno fantek, ni šans, da bi imela kaj za njega Ateninega. Tam do 62 še nekak gre nevtrala, potem pa nikak. Pa sem ful bolj športni tip in Ateni kupujem nenačičkane obleke. A vsem se vidi, da so namenjene punčki, če ne drugega, ima bel bodi rahlo čipkast rob
, moja celo vedno vztrajno posluša srček. Čeprav imajo nekega predpotopnega dopplerja in je prejšnjič pol ure iskala utrip
nisem rabila nič nosit , zato me zdaj čudi
za srečo!!