Barči78
|
Mamice 2-3 letnikov (Pikca, Sezam, Barči)-eno vprašanje.Moj Patrik ima zdaj že skoraj tri leta.In je ful motorično gibčen, teče, skače itd.In ker vem, da rad pleza itd, pa tobogan obvlada v nulo-se pač jaz usedem v barček na kavo in ga samega pustim na ene 50 m oddaljeno igrišče.Mislim-ni ograjeno nič, samo tobogana sta pa eni kamni za gor plezat pa ene lesene deske.Vglavnem-a sem ful nemarna če ga samega pustim da se igra, ne stojim zraven?Ker po moje ga je pri teh letih treba učit malo samostojnosti, pa da sam ve, da na cesto ne sme itd?Zaenkrat je samo tam in se igra, seveda ga pa gledam skozi kje je.Kaj menite (no, pa tudi ostale, seveda)? Naša Neja je isto motorično zelo dobro razvita, pleza po lestvi, vozi 14˝ kolo, da o toboganu ne govorim, teče, še preval ji uspe, skače, igra ˝nogomet˝, lovi žogo,... ni da ni. Na igrišču sem jo že pustila samo, vendar je bilo za ograjo. priznam, da me je malo stisnilo, ko sem jo zagledala, kako pleza po lestvi, mami pa za ograjo z eno čveka. Nisem vedla a naj tja laufam, ali jo pustim, no pa kot ti praviš, saj morajo postati samostojni, tako, da se je sama rešila. Me je pa ful strah avtomobilov, priznam, tist sem pa zraven, ker skače kot ˝kokoška˝ brez glave. Res pa je tudi, da če ima ona tobogan, se težko premakne iz njega, veš pa nikoli ne, je le stara šele 2 leti, sigurno se vsako lete pozna.