|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.6.2007 10:20:20   
erna14
zabika nimam avta grem pa v merkatorja zdele ce bo katera okrog hodila lahko pride na kofe

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 10:32:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
27.6.2007 10:34:44   
K_a_t_i
Meaa, smo se zmenile ob 11h v Mercatorju - prlet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
27.6.2007 10:39:54   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Punce danes je točno eno leto ko sva zagledala user posted image  , tako da imamo danes dvojno slavje!!!

Mi tudi user posted image user posted image user posted image

Čestitke Matii in Žigu user posted image user posted image user posted image

Spanje je tudi pri nas slabše. Se že par dni zbuja okoli 4h ponoči user posted image  in seveda hoče jest. Pa tako je že lepo spal celo noč user posted image . Ne vem, a mu je moje mleko premalo user posted image . A je to samo trenutni poskok v rasti.

skačica - D košarico sem spravla gor user posted image

Aptamil - a ni zadnjič ena rekla, da se v malih vrečkah dobi le mleko od 2 naprej. Jaz sem ga včeraj videla v DM tudi 1.

vreme - ja res sedaj zgleda kar OK. Samo pa je napovedan dež za popoldan.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 10:43:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
27.6.2007 11:43:40   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

a bo ob 11h ok? tivoli?

nc cudnega, da se je tok zoblacilo in je nebo kot pred sodnim dnem.. kati je hotla it v tivoli... da-ah... user posted image user posted image user posted image

skacica ... http://www.hypoxi.si/

v sparu nekje smo ninico zgubil user posted image user posted image user posted image sibam danes po novo ... izmec 3 smo ravn najljubso zgubil, ki jo je oci kupil kot prvo igraco za svojo puncko ..

sezam, a rabis aptamil1 v vreckah.. imam 4, ne rabim, z veseljem posljem..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
27.6.2007 12:02:47   
Pikca
v sparu nekje smo ninico zgubil...

ja to je pa smola... pol ko so malo večji in se ful navežejo na kako igračko je pa še hujše - mi smo lani izgubili pipija - najljubšega pliškota od Žive in je blo jokauser posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
27.6.2007 12:11:07   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

v sparu nekje smo ninico zgubil...

ja to je pa smola... pol ko so malo večji in se ful navežejo na kako igračko je pa še hujše - mi smo lani izgubili pipija - najljubšega pliškota od Žive in je blo jokauser posted image  

pravijo, da moras imati najljubso igraco v dveh kosih.. ravno zato, ce se ena izgubi.. da jo moras menjavat, da imata obe enak vonj in sta rabljeni ... to sem enkrat brala in sem se kar strinjala.. mah mal sem zalostna.. saj lahko novo kupis, ampak ni ista... ta je imela neko posebno zgodovino - nakup prve igracke... user posted image user posted image bo ze, saj je samo materialna zadeva..

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
27.6.2007 12:30:31   
Dajadada
Midva sva pa nazaj od P. Velik 63 cm, težek 6700 g, glavica 40, trebuh 43. Ni več tak krofek kot je bil, ga kar nekaj marčevskih fantkov šiša.

Bil je cepljenuser posted image , zato sva šla kar domov in je odpadlo nakupovanje in čvekanje...prestavljeno na jutriuser posted image . Sem upala, da bomo prestavili tole cepljenje, ker gremo v soboto na morje, pa me je strah, da bi prišlo do kakšne reakcije. P je rekla, da ne bo nič narobe, lahko edino da bo danes malo siten. Zaenkrat je vse o.k., veselo pančka. Sem mu dala pol žličke Calpola, ko sva prišla domov, pa še čez 6 ur dobi polovičko. Zdaj grem ap še kamilične obkladke pripravit. A so vam tudi tako svetovali? 

Tinaaja, a Brina tudi ven meče stvari? Pri nas vse leti naokoli, jaz pa pobiram. Verjetno bomo kmalu kaj zgubiliuser posted image .

Evo vmes se je zbudil, spraznil joško, zdaj pa spet pančka. Pridn, pridn fantek.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 27.6.2007 12:35:06 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
27.6.2007 12:44:22   
A-N-J-A
Oba  piškotka spita-bravo mami.Ela neki pokašljuje v postelji.Je pa hotla it že ob 11-h spat,sem komaj do 11 30 potegnila.Revica ni čist ta prava,me zanima kaj bo danes pri zdravniku.

meaa zadnjič si spraševala o enem vozičku.Če misliš tega ki je podoben Zappu,samo da je večji in se da poležat se imenuje Buggster imajo ga pa v Premamman-u.Cena 95.000 bivšihuser posted image .
tinaaja ful maš dober avatar

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
27.6.2007 12:48:30   
A-N-J-A
dajadada bravo za pikico,ja res Nejc ni več krofek

Voziček je pa tale http://www.amazon.com/Valco-Baby-Bugster-Stroller-color/dp/B000QV30W8

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
27.6.2007 13:04:54   
tinaaja
meaa zadnjič si spraševala o enem vozičku.Če misliš tega ki je podoben Zappu,samo da je večji in se da poležat se imenuje Buggster imajo ga pa v Premamman-u.Cena 95.000 bivših .

podobna, a cenejsa varianta : http://www.soncek.si/si/britax-romer-vozicek-verve-mars-red-i8563.shtml

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 27.6.2007 13:05:55 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
27.6.2007 13:10:57   
A-N-J-A
tinaaja samo ta buggster je oreng voz velik kot tvoj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
27.6.2007 13:21:45   
m a j c i k a
Pozdravljene!
Povejte mi a ma že katera menstruacijo, jaz jo imam namreč že od aprila!!user posted image !!
Ja pa zanima me kok se slikce gor dajo??????

Lp iz oblačnega Celja!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
27.6.2007 13:53:48   
tinaaja

kako se dajo slike gor n-ticuser posted image

Blanči - greš na shrani.si, na svojem računalniku poiščeš slikico, program ti ven vrže par kod, ti pa izbereš tisto za na forum in jo prilimaš v svoj post.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
27.6.2007 14:01:11   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

tinaaja samo ta buggster je oreng voz velik kot tvoj

aaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image vidim zdaj...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
27.6.2007 14:02:23   
Sibil_
Dan!

Thaiss-potem velja v sredo okrog 9ih, ok?Obalke-katera še pride mimo?

Tu je bilo pa dopoldan fino oblačno, je pasal sprehod ko ni žgalo sonce.Zdaj pa itak  spet sonček....ah ja.Se bomo pa kopali, ko je tako vroče.user posted image

Danes je Lukas spal od 20ih do 6ih zjutraj, prvič tolk v kosu.Sem bla že kar malo šokirana, ampak naspana-jeee.Pa seveda upam, da se takšno spanje ponovi v kratkem....user posted image

PAtrik ima tudi priljubljene pliše, ampak jih ima samo v postelji za spančkat, jih ne vozimo okrog.Samo na dopust jih vzamemo.Najraje ima eno pikapolonico iz telegramov in enega leva takega pikastega.Ju bom poslikala, lev je res tak special.Vedno ko gre spat ju objame in zaspančka, je prav cukerček.user posted image

Mamice 2-3 letnikov (Pikca, Sezam, Barči)-eno vprašanje.Moj Patrik ima zdaj že skoraj tri leta.In je ful motorično gibčen, teče, skače itd.In ker vem, da rad pleza itd, pa tobogan obvlada v nulo-se pač jaz usedem v barček na kavo in ga samega pustim na ene 50 m oddaljeno igrišče.Mislim-ni ograjeno nič, samo tobogana sta pa eni kamni za gor plezat pa ene lesene deske.Vglavnem-a sem ful nemarna če ga samega pustim da se igra, ne stojim zraven?Ker po moje ga je pri teh letih treba učit malo samostojnosti, pa da sam ve, da na cesto ne sme itd?Zaenkrat je samo tam in se igra, seveda ga pa gledam skozi kje je.Kaj menite (no, pa tudi ostale, seveda)?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
27.6.2007 14:05:55   
A-N-J-A
sibil a lahko jaz tud odgovorim ko imam 2 letnico doma???Jaz jo pustim da sama leta okol samo na toboganu stojim 1m zraven za vsak slučaj.Mož ji pa še mal več svobode pusti.Tko da nisi nemogoča,sploh ker je Patrih star skoraj 3 leta.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
27.6.2007 14:15:35   
Žabika
Ugotavljam, da je res nekaj na povezavi Kati - Tivoli - dež. Samo menile smo se za Tivoli in so prišli črni oblaki, ko pa smo dokončno dorekle, da je danes kava v Mercatorju, se je naredilo sonce!

Tudi jaz imam eno vprašanje: na koliko časa perete plišaste igrače? Pa predvsem želim odgovor od mamic z več otroci, ker me "ta prvič mame" itak preveč kompliciramo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
27.6.2007 14:16:38   
Barči78
No tko, 4 dni me ni, pa mam 10 strani za prebrat. Čist na kratko povzetek iz morja. Naš Žan ga je dobesedno prespal. Je pojedel tist dl mleka, ki ga komaj vase spravi, pa spati dalje. Se je prov spočil, no danes pa itak tud skor cel dopoldan spi, 2x je malo pojedel, pa dalje. Res sonček tale moj Žan.

sezam - jaz sem pisala, da se Milumil v Milerju dobi samo od 2. naprej v majhnih 2,5 dl flaškah, Aptamil pa imajo vse v vrečkicah.

malecka_mateja - ja baje, da tudi nobena patronažna in zdravniki niso vedeli, da če na škatli piše od 4. meseca dalje, to pomeni, ko je star 5 mesecev. Je bla tudi patronažna ful presenečena nad to ugotovitvijo, ker nikoli to niso prej vedeli. Saj mogoče je celo logično, če pomisliš, kdaj je otrok star 1 mesec - takrat, ko ga dopolni, ne ko se rodi. Zakomplicirana tale slovenščina. user posted image  Se pravi je star 4 mesece, ko jih dopolni, se pravi 5.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
27.6.2007 14:21:54   
A-N-J-A
žabika do zdaj smo jih 2x oprali,s tem da jih prvi mesec in pol ni nič rabil

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
27.6.2007 14:27:37   
Barči78
No, čeprav jaz mu vseeno dajem mleko 2, pa nima večjih težav s krči in prebavo.

Samo pa moram povedat, da sem kar malo jezna na tele proizvajalce mleka. Kupim zadnjič v Milerju od Milumila eno stekleničko mleka za probo (2,5 dl), pa ga Žan ful rad je. Pa pošljem mojga po točno to mleko, celo škatlo, pa trgovka pravi, da tega se pa ne dobi v škatli, da je to samo v teh stekleničkah, mleko za na pot že pripravljeno, da je tudi kao manj kalorično, user posted image user posted image , sm jezna, ker je to edino mleko, ki ga Žan brez težav pije. Oni ga pa nimajo. Zanimivo, a ne.

No, takole se Žan naštela, ko se odpravi spat

user posted image

Takole pa naša Neja nori po trampolinu, je ne morš dol spravt

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
27.6.2007 14:36:32   
Barči78
Mamice 2-3 letnikov (Pikca, Sezam, Barči)-eno vprašanje.Moj Patrik ima zdaj že skoraj tri leta.In je ful motorično gibčen, teče, skače itd.In ker vem, da rad pleza itd, pa tobogan obvlada v nulo-se pač jaz usedem v barček na kavo in ga samega pustim na ene 50 m oddaljeno igrišče.Mislim-ni ograjeno nič, samo tobogana sta pa eni kamni za gor plezat pa ene lesene deske.Vglavnem-a sem ful nemarna če ga samega pustim da se igra, ne stojim zraven?Ker po moje ga je pri teh letih treba učit malo samostojnosti, pa da sam ve, da na cesto ne sme itd?Zaenkrat je samo tam in se igra, seveda ga pa gledam skozi kje je.Kaj menite (no, pa tudi ostale, seveda)?

Naša Neja je isto motorično zelo dobro razvita, pleza po lestvi, vozi 14˝ kolo, da o toboganu ne govorim, teče, še preval ji uspe, skače, igra ˝nogomet˝, lovi žogo,... ni da ni. Na igrišču sem jo že pustila samo, vendar je bilo za ograjo. priznam, da me je malo stisnilo, ko sem jo zagledala, kako pleza po lestvi, mami pa za ograjo z eno čveka. Nisem vedla a naj tja laufam, ali jo pustim, no pa kot ti praviš, saj morajo postati samostojni, tako, da se je sama rešila. Me je pa ful strah avtomobilov, priznam, tist sem pa zraven, ker skače kot ˝kokoška˝ brez glave. Res pa je tudi, da če ima ona tobogan, se težko premakne iz njega, veš pa nikoli ne, je le stara šele 2 leti, sigurno se vsako lete pozna.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
27.6.2007 14:41:29   
Taya85
Barči78 svaka ti čast, moja Lina se še z igračko ne zna zamotit, tvoj user posted image  pa že miselne igre študira, pa knjigce, pol pa kar sam od utrujenosti zaspi al kaj?? user posted image

No medtem ko ostale vozičkate na sončku, midve sva še vedno brez vozička, naša tamala pridno pije čajčka in se hladi v ležalniku:
user posted image

uživajte, pa se vidimo jutri, če bom mela jajca pridt user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
27.6.2007 15:08:55   
Pikca
a sem ful nemarna če ga samega pustim da se igra, ne stojim zraven?Ker po moje ga je pri teh letih treba učit malo samostojnosti,

jaz sem bolj tiste sorte, da bi mal bližje igrišču stala... se pa strinjam, da se morajo navadit samostojnosti in se malo brzdamuser posted image

pranje pliškotov - mi jih operemo, ko se že vidi, da so umazaniuser posted image , Živinega Pipija se pa sploh ne upam v stroj dat, ga občasno malo z mokro krpo umijem, ampak je vseeno siv (originalno je bil krem)

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Prvi zobek
klitia

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

pred 3 meseci (4%)

med 3 in 6 mesecem (34%)

po šestem mesecu do enega leta (62%)

po prvem letu (0%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!