|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.7.2007 22:14:03   
Anonimen
Majas, zdaj imaš delo, prej si pa lenarila...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10176
1.7.2007 22:19:14   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  no, okolica Nm - edino, če je kakšna druga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10177
1.7.2007 22:24:18   
Aja1
Neja spi, jaz grem pa tudi spat. Upam, da bom dejansko kaj spala. Jutri zjutraj pa odrinemo. Lepo se imejte, pridne bodite. Berem vas spet v soboto - če naju ne bodo prej domov nagnali user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10178
1.7.2007 22:28:26   
Anonimen
Aja1, a potem odpovem sobo? Boš si jo drugje iskala...user posted image  uživajte maximalno...sem vam kar malo fouš...user posted image

Kje pa ste vsi? Spet nikjer nobene...bom tudi jaz zaštartala proti postelji, če bomo mogoče danes kaj spali...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10179
1.7.2007 22:32:49   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Neja spi, jaz grem pa tudi spat. Upam, da bom dejansko kaj spala. Jutri zjutraj pa odrinemo. Lepo se imejte, pridne bodite. Berem vas spet v soboto - če naju ne bodo prej domov nagnali user posted image

Kam spet? Sej ste lih prišli... user posted image

Jaz grem pa naslednji ponedeljek z mojo mami in obema frčafelama na morje. Komi čakam!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10180
1.7.2007 22:38:02   
max81
lep pozdrav

danes smo se pa cel dan potepali, najprej smo šli k tašči na kosilo, nato smo  šli na Bled in mimo grede pobrali še mojo mami, da je šla z nami....ja danes smo imeli dan obiskov, ker sem jest en tak čuden tip človeka, ki ne mara hodit po bajtah in tm viseti po par uruser posted image  in to pol naredimo vse v enem dnevu, da imamo pol spet nekaj časa miruser posted image ........kopali smo se v blejskem jezeru, voda je imela 23 stopinj, naša miška pa je uživala 300/h ful je rada plavala in jo je bilo kr težko vzeti ven iz vodeuser posted image user posted image user posted image , spala je v celem dnevu 1/2h, bila je fullll pridna nič jokala, bila pa je ful en velik dobrovoljčekuser posted image user posted image  moj mali cuker
preden smo prišli domov smo šli še na  blejsko garmado in pol sem se spet po glav tolkla, zakaj mi je bilo treba tega user posted image user posted image user posted image  požretuser posted image , sam dobr je pa blouser posted image

dam smo prišli okol pol devetih in miš je šele sedaj zaspala

barby hvala za geslo, fullll ste vsi luštni upam, da naslednjič pridemo

cvetačka, a boste zibal spet al ne mi držimo pesti, da nav tetka s krvavca uletelauser posted image

Aja1 bejž na morje pa uživejta

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10181
1.7.2007 22:40:43   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kaj spet? Joj kako vama je lepo. Jaz bi tudi lahko šla sama en teden prej dol pa mojemu ni user posted image   pa bi lahko še izkoristila ko sem še na porodniški user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10182
1.7.2007 22:47:59   
majas
Slike pa tako dolgo nalaga da bom glihkar znorela user posted image

sem jih hotela kar na ta album RR napopat pa mi je vse zablokiralo. user posted image zdaj pa jih dajem kar v moj album.
Ko bo povem user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10183
1.7.2007 23:56:32   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Majas, zdaj imaš delo, prej si pa lenarila...user posted image

LP

imela sem res deljo ja ker je 100let trajalo da mi je vse slikice naložilo...zdaj pa je končno uspelo in si jih lahko pogledate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10184
2.7.2007 0:00:20   
ema79
IZVIRNO SPOROČILO: majas

imela sem res deljo ja ker je 100let trajalo da mi je vse slikice naložilo...zdaj pa je končno uspelo in si jih lahko pogledate user posted image

Kje že?

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10185
2.7.2007 0:01:34   
majas
Evo sem zdaj v podpis prilepila sem komaj zdaj videla da nimam.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10186
2.7.2007 0:04:11   
majas
Tako zda pa grem v Pančevo.
Lahko noč

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10187
2.7.2007 0:10:49   
ema79
Zelo fajn so!

No najbrž je že prepozn, ampak Nogavica lahka bi probala z bepantenom, nam pomaga.

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10188
2.7.2007 0:33:34   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

No najbrž je že prepozn, ampak Nogavica lahka bi probala z bepantenom, nam pomaga.

Ja, saj bi, pa nam ga je včeraj ravno zmanjkalo. Je šel dragi potem v lekarno in prinesel Bepanthen in Praško pasto.

majas, dobre fotke user posted image . Živa se pa na večini od njih cmeri user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10189
2.7.2007 8:44:20   
Anonimen
Aja1, uživajta na morju! user posted image

Mi pa gremo okrog 19. julija za par dni, spali bomo pa kar pri sorodnikih v Kopru. Komaj čakam! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10190
2.7.2007 8:57:48   
Anonimen
Mi smo pa super spali...JUHU!! Pa samo 40 minut je spal pri meni...JUHU!!! Pa ati ima dopust...JUHU!!! Kako je lep ta dan...Zdaj greva pa hitro na pošto, potem pa napakirava in greva na vikend k atiju za cel dan...JUHU!!!

Uživajte...aja, še fotke pogledam...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10191
2.7.2007 9:02:46   
Anonimen
Ful lepe slike...Val je pa res razbojnik...najlažje se je pa na mlajše spravit, a ne...knjiga o bontonu mu za 9. mesec ne uide...user posted image

Zdaj pa letim...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10192
2.7.2007 10:31:33   
Nogavica
Jutro!

Spali do 5.15h, eno uro bedeli, potem pa še vsi trije do 9h user posted image . Tudi pri nas ima ati dopust in to do 20.7. Juhu!!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10193
2.7.2007 11:21:13   
urška76
Sam tok na hitrco se oglasim, da povem, da je album narejen, geslo pa isto kot pri barby84.
Pa še vedno ne vem, od katere ja krpica. Če se novena ne javi, jo bomo kar mi zaplenili user posted image  Čeprav sumim Barby, da je Valova.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10194
2.7.2007 11:28:02   
ema79
Hojla!

Spanje fantastično, spat je šla pa šele ob pol enajstih, ku smo tolk dolg pohajal! ti ti mami....

urška, mislim, da je naša!

Življenje je lepo....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10195
2.7.2007 12:19:27   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

urška, mislim, da je naša!

Pol se je pa treba za en kofe zment, da vam jo vrnemo.

Midve sva pa s sprehoda, pa je bila revca uboga tako zmatrana, da mi je v vozeku zaspala. To se pa tako redko zgodi, ponavadi smo na rokah. user posted image  Sva zjutrej takoj v špara leteli po tisto marelo, in so jih imeli točno osem + tisto razstavljeno. No važno, da sva jo dobili. user posted image  
Zdej grem pa mal za kosilo pripravit. Še prej pa slikice od ostalih pogledat, še tud nisem user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10196
2.7.2007 12:55:47   
ema79
Tkole, tudi jaz sem uštimala album (sta dva) in je isto geslo kot pti barby in urški.

A morte mislt, da je v vseh DM po Lj zmanjkalo Babylove plenic in da sem jih mogla danes prov rezervirat, da jih bom dobila.user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10197
2.7.2007 13:01:33   
max81
A morte mislt, da je v vseh DM po Lj zmanjkalo Babylove plenic in da sem jih mogla danes prov rezervirat, da jih bom dobila.

a to te k jih je po100 komadov skupaj pakiranih
men je vzadno rekla da jih ni že en mesec, zato kermenajo embalažo, mater a bo zlata al kva

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10198
2.7.2007 13:05:11   
ema79
ma tud unih ta malih ni blo, sam newborn pa od 4-9 majo. In danes sem klicala in so jih lih dobil pa sem vprašala, da če jih majo dost, da prej kot popoldne ne morem pridet in če jih lahk rezerviram pa mi je rekl, da bi jih ona na mojem mestu kr rezervirala. Svašta!

Življenje je lepo....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10199
2.7.2007 13:20:20   
krfjolca
Sem test naredila :D user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 2.7.2007 13:22:08 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

spol, nuhalna svetlina
Admin

Lep pozdrav! Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem? Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.

. (84%)

. (16%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!