|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
2.7.2007 22:46:00   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR
Kolk mata lepe pizamce user posted image  


Hvala hvala! Mothercare rulauser posted image . Škoda da so ga ukinl.

Zdajle ko sem vidla, da je tvoj post zadnji, sem pa že mislila, da nisem dovolj zgodaj pomanjšala slikice - sem ta zadnjo raztegnila čez celo stran, pa sem bila že sigurna da bom "kregana"user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6876
   RE: januarke2006
2.7.2007 22:51:29   
rija
jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6877
   RE: januarke2006
2.7.2007 23:09:58   
Anonimen
Trenutno majo v H&Mu ful lepe pajacke do st. 86 za spat - z levi, zirafami in vem se cem, po dve v komletu. Sem jih kr kupit hotla user posted image  Sam ne vem za koga, moji Luni najbrz pizame ne bi ble prevec vsec (Luna = pes) user posted image

Ne, slikce so cist ok! user posted image  Si zgleda ze sama popravila pred mano user posted image  A sem res tko grozna? user posted image  Mal vas pa se preberem zraven vcasih, firbec, kaj ces user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.7.2007 23:10:58 >

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6878
   RE: januarke2006
2.7.2007 23:27:03   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR
Trenutno majo v H&Mu ful lepe pajacke do st. 86 za spat


Hja Lovro že lep čas nosi 92user posted image . In glede na količino cunj, ki jih imamo, se tudi za Ano ne splača kupovat novih. Oz. rajši ne grem v trgovino, ker bomo sigurno kaj "nuuujnooo" rabiluser posted image .

Ja slikco sem pa sama popravla ja, ker res grozno zgledajo tiste raztegnjene strani. Sej je prov, da je kdo, ki "red dela"user posted image .

Ti kar kupuj cunje - veš kolk boš prišparala potem, ko bo dejansko treba kupt zadeve. Itak so pa tele male zadeve tako cortkane, da greš res težko mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6879
   RE: januarke2006
3.7.2007 0:59:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši, še velja za jutri popoldan ne? Če seveda ne greš prej v Rimuser posted image Ti prinesem rukolo, ti lahko prinesem tudi kej solate iz našega vrta?


Še velja, ja. Kdaj pa prideta? Ali boste vsi? Rukolo le prinesi user posted image , ti bom večno hvaležna, za ostalo solato pa odvisno, kaj imaš.
Rodit pa še ne grem. Sem preveč tečna za to. Zdaj sem ugovotila, da tudi ta vikend bolje, da ne grem rodit. So možeku obljubili, da mu julija ne dajo nobenega terena, in poglej poglej - ta vikend, ko imam jaz rok, je soboto in nedeljo na terenu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znorela bom!

IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Taši kako kaže ? Držim pesti, da bo čimprej in čimhitreje mimo. Pa da vam čimprej minejo ta težki prvi meseci. Nam že počasi postaja luštn .

Lepo, še mene potolaži tole. Upam, da bo pri nas tudi nekaj takega.user posted image
Kaže pa... kaj pa vem. Odprta sem slab cm, maternični vrat zmehčan, glavica vstavljena, koliko predvidoma časa mi to še daje, pa nimam pojma.user posted image Aja, pa beljakovine v urinu imam po novem, pa mi noben ne zna ali si ne vzame časa mi odgovorit. Se kateri kaj sanja, kaj to pomeni?
Ana je pa res lepotica, veš!user posted image In dejansko sta si z Lovrotom ful podobna! Tudi če ne gledaš primerjave slikic pri enem mesecu.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.7.2007 8:21:22 >

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6880
   RE: januarke2006
3.7.2007 8:27:49   
pikica*
Tinkamiška, mi je v oči padla Ulika. A vi ste tudi tja hodili? Mi smo bili vsako leto tam kuhani in pečeni. Po tri do štiri tedne na leto smo bili tam. Mogoče se pa celo poznamouser posted image . Zdaj pa že zeeeelo dolgo nisem bila tam in sploh ne vem več kako izgleda. Imam pa na tista leta zelo lepe spomine.

A mogoče katera iz Ljubljane ve povedat kje so kakšna simpatična otroška igrišča? Meni se namreč zdi večina čista katastrofa. En peskovnik z zbitim peskom in par igral, ki so čisto neprimerna za naše male škrate. Smo bili pa ta vikend v KK in smo šli tja na igrišče (pred vrtec). To je zame tisto pravo igrišče. Peskovnik v senčki, tobogani, prilagojeni takšnim malčkom (da lahko sami splezajo nanj), gugalnice.... Vse res zelo poštimano. Sem malo obujala spomine na svoja otroška leta, preživeta v tistem vrtcuuser posted image .  Tukaj v Ljubljani pa res ne veva več kam peljat Zojo, da bi se malo igrala. Tobogani so preveliki, da bi sama splezala nanje, peskovniki neuporabni, drugih igral pa skoraj ni. Zoja pa usekana na igrišča.

Tašonka, a se tvoj mož ne more dogovorit, da bi bil vsaj ta vikend doma? Glede na to, da imaš rok, bi znala bit res krizauser posted image .  No, držim pesti, da se vam nekako izide. Saj pri nas bo pa decembra kriza. Ima user posted image  ravno takrat največjo gužvo v službi. Pa da ne govorimo, da bo ravno takrat imel finiš treh projektov naenkrat. Od tega je eden v Novi gorici, drugi v Celju in tretji v Ljubljani. Se bojim, d aom tudi jaz dobila popadke in gledala na uro, če se bo pravi čas vrnil domov. Je rekel, da sploh ne ve, če bo lahko šel na očetovski dopustuser posted image . Ampak sem mu povedala, da o tem sploh ni debate. Za moje pojme je družina pomembnejša od službe.
Kar se tiče beljakovinv urinu, se mi zdi, da je na koncu to kar normalno. Bolj je kriza, če jih imaš prej v nosečnosti. Ampak ni nič groznega, če je stvar pod kontrolo. Bolj konkretno ap ne bi vedela povedat. Po moje bi Fiona Apple znala to bolj strokovno in natančno razložit, ker je bolj iz tega foha.

Uf, sem se razpisala. Gremo delat. Še dobro, da imamo pri nas poletno zatišje in si lahko privoščim nekaj čvekauser posted image .

Čau

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6881
   RE: januarke2006
3.7.2007 9:40:32   
tinkamiška
Hojuser posted image

AjdaN, jst ju pa skoraj ne bi ločla, tam, ko sta oba na slikiciuser posted image Zelo sta si podobna! In vidim, da ste se ulaufali in da bo vedno bolj lušnouser posted image

Ja Taši, si se le oglasila, sem že mislila, da se kej dogajauser posted image Rukolo mam že zapakirano solato mam pa tisto hrustljavo  njami!user posted image Pa pogledala bom še, če je kakšna redkvica...A, da bo T delal? Jejej, pa kako mu lahko tako naštimajo, če vejo, da imaš rok takrat?! Pa bo vsaj v bližini, da lahko rpileti, če ga pokličeš? Mislim....!
Glede beljakovin pa ne vem nič.
Prišli bi sami z Izo, ker bo G malal Izino sobo, bi se pa spokali, ko se zbudi in pokosila, ti bom javila, ko bomo šle od tu, prav?user posted image

Pikicauser posted image , ja Ulika je bila zakon, mi smo bli tam ponavadi 3 tedne, smo meli brako pirkolico in joj tudi jst mam lepe spomine nanjo in vsako leto je bla ena nova simpatija tamuser posted image Kaj vem, mogoče se pa res poznamouser posted image Po vsej verjetnosti se bomo naslednje leto odpravili tja za dopust...odvisno v kakšnem stanju bom(user posted image ,user posted image ,user posted image user posted image ,...user posted image )

Tako šibam...pridem še pol kej pogledat...

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6882
   RE: januarke2006
3.7.2007 10:08:15   
srečica
Evo, da še jaz enkrat poskusim s fotkami.

Moram pa pohvalit vaše. user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Bobika, Renan, Ajda, Rahelca, Alenkica, upam, da nisem katere spustila.


končno uspelo

Tako naš Anže jaha konja

user posted image

Anže in Tar

user posted image


Anže na sprehodu s Tarom
user posted image

V peskovniku se mu non stop hoče pridružit puran.
user posted image


Prilepim še potem kake fotke.
LP

Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6883
   RE: januarke2006
3.7.2007 11:22:47   
renan
mi imamo podoben peskovnik, kakor anze, pa ima komajda vladimir mesto, kaj sele kaksna ptica. no, mogoce vrabcek.user posted image me veseli, da sta tudi lovro in jure taksna "tezkokategornika", kakor vladimir (tudi mi nosimo 92, nekateri modeli so celo ze premajhni), drugace bi mislila, da je predebel. zadnjic sva ga z mozem gledala, ko je bil gol in sva ugotovila, da je tocno tak, kakor barocni angelcki na freskah. je "ugodno popunjen" in ima svetle kodrcke.user posted image so pa tudi vasi otrocki pravi angelcki!!!!
edino ena stvar je slaba pri tej tezki kategoriji: moj kriz. pred mesntruacijo me tako boli, da komaj sebe vlecem, kaj sele vladimirja...mislim, da bom morala na kaksne masaze hoditi..

lp, renan

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6884
   RE: januarke2006
3.7.2007 12:06:49   
Rahelca
Pikica: jaz za Ljubljano vem samo to, da je kriza z igrišči. Smo pa zadnjič bili v Mostecu. So imeli mali vlakec. Sara je ful uživala. Pa Tivoli. Drugače pa poleg igrišč v vrtcih tudi jaz nimam kam peljati Sare. Ostala igrišča so pa zanemarjena da te je kar groza. Sem že hotela pisati Jankoviću. 
http://static.album.email.si/3/4/319534/kdAq4VqnnOpECjdOAdUkL.jpg

Tašonka: držim pesti, da bo vse OK; in da bo možek bil zraven. ponavadi se vse uredi.
Srečica, kako luškan je Anže! In kako velik.....

Tinkamiška: uživajte.  Avta še nismo kupili. Kriza. Na trgu je toliko šrota, da je groza. vsi napišejo, da je avto čudovito ohranjen, pa je v bistvu skoraj za odpad.......

Lep dan.




< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.7.2007 15:53:54 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6885
   RE: januarke2006
3.7.2007 12:59:56   
renan
jaz sem pa mislila, da so le tukaj v zg otroska igrisca tako neurejena. stalno je v casopisih, da je pesek zdravju skodljiv, ker so peskovniki neograjeni in zivali lahko kakajo vanje. je pa tu nekaj otroskih igrisc na novo urejenih in so res super, saj je del namenjen prav za najmanjse. imajo male tobogancke, vlakec, hiske ipd. edini problem je, da jih ni v blizini.

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6886
   RE: januarke2006
3.7.2007 21:52:22   
ajdaN
Čer! Kje pa ste vse? A se nobeni ne čveka?

Vas samo pozdravim - novega nič. Otroka spita, user posted image  je na špilu... Skratka klasičen večer v naši hišiuser posted image .

Anči je "prespala noč". Zaspala ob pol devetih, ob 4 pojedla v 10 minutkah in takoj zaspala nazaj, nato pa spala do pol devetihuser posted image .

Lovra sem pa tudi ob devetih metala iz posteljeuser posted image .

Včeraj sem ga zvagala - ima 14,2kguser posted image .  Je pravi slončekuser posted image . Ampak sploh ni debel, samo nabit.

Z igrišči imamo pa pri nas srečo. Eno veliko je blizu naših - 10km stran. Z veliko igral, senčka, ograjeno. Potem je pa še eno cca. 5km stran. Ampak žal ni nobene senčke, pa ni peskovnikauser posted image . Eno luštno je pa tudi 25km stran. MAlo daleč ampak se splača zapeljat. Eno mini igrišče zraven naših so pa ravno dobro postavili - moram it še prečekirat. Tako da mulc uživa 100/h! Pa vsa so ograjena, tako da ga brez skrbi pustiš da leta, pa tudi če malo mivke požre, mu ne bo hudegauser posted image .

Srečica super slikce. ANže ima pa res srečo, da ima toliko opravka z živalcami!

Tinka čez 5 let, jih po mojem na tisti sliki še jaz ne bom ločilauser posted image . Jaz nikoli ne vidim podobnosti pri ljudeh, ampak tamaladva sta mi pa tukaj čisto enaka.

No tako, po mojem sem o vsem poročala. LP!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6887
   RE: januarke2006
3.7.2007 23:27:10   
rija
Pa kaj se ve hecateuser posted image  92 in malo?

Naš še vedno paše v 74 in 80.....pa mi vsi pravijo, da je ful velikuser posted image  Jesus, šele zdaj vidim, da je pravi suhec......sicer pa je res ozek in nobenega špeha nikjer.....glava in pas sta glih istega premera ....user posted image user posted image

Taši: saj grem lahko jaz s tabo dihat če T. ne bo mogel user posted image user posted image user posted image  Obvladam! user posted image user posted image

Drži se. Glede beljakovin pa se mi niti sanja ne. Sicer pa sem en kup stvari iz prve nosečnosti kar pozabila, je ena sodelavka noseča, pa se mi zdijo njene tegobe neskončno daleč oz. da se meni sploh niso dogajale user posted image

Rahelca: če boš rabila kak ogled avta pri nas, pokliči. Sicer je pa ta na Tišinski moj znanec, pa ga lahko pokličem če kaj rabiš.

Srečica: Til ima enak peskovnik user posted image  Se mi zdi, da je bil edini, ki je bil malo večji....

Tinka: še malo ....user posted image user posted image user posted image  pojej namesto mene kak souflaki, tzatziki in zapleši sirtakiuser posted image  JOooooj, kak pogrešam Grčijo, mojo ljubezen.....user posted image user posted image

AjdaN: tako podobna sva si bila midva z bratom prvi mesec, naju je še mama po 20 letih zamenjala user posted image


Mi pa smo bili danes malo v Grazu, smo šli iskat mojega bratranca, ki je prišel na počitnice iz Kanade user posted image  in malemu se je vsedel že prvi dan v srce.

Pa naš mladič se ga je danes prvič NAPIL user posted image  smo malo šljuckali refošk k večerji, pa ga sekundo nismo gledali in že je nagnil kozarec in gutnil user posted image  potem pa ne vprašajte, vse oslarije je pokazal in se režal.....user posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6888
   RE: januarke2006
4.7.2007 8:46:57   
srečica

Alo punce
Kako ste? Anže pa je bil včeraj pri frizerju. Mu je full skrajšala lase. Full mu pašejo krajši lasje. Bom potem slikice prilepila.

Anže tudi nosi št 80. Redko kaj mu je prav 86 prej še kaj 74. Ima pa nekje 11 – 12 kg. Pa vaši?
Ja, Rija Til in Anže sta ista drobižeka. Pa še kdo verjetno zraven.
Meni se je tudi zdel ta peskovnik največji zato smo ga kupili.

Sem se včeraj full mogla smejat Anžetu. Vsako jutro, ko se zbudi in če ni atija doma ga hoče  poklicat in se malo pogovarjat z njim. Včeraj pa se je zbudil in vprašal kje je ati, mu povem, da v službi in pravim,  da ga bova poklicala, pa pravi NE. Tisti strogi NE. Pa pravim zakaj ne in reče: Anže jezen atija. Sem se tak smejala. Očitno je bil jezen, ker je šel v službo.
A vaši otroci že tudi sklanjajo tisti, ki še kaj več govorijo?
Anže že full. KO reče po koga greva pove po atija, komu grema npr.ursi, koga je videl mamo..., komu bo kaj dal... Pa tak naprej. Ne morem verjet.

Tašonkauser posted image še malo: drži seuser posted image .

Vsak dan nekaj novega.
Renan ona slikica je čudovita. user posted image

Nič šibam zdaj neke ponudbe pisat.

Lepo se imejte,
Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6889
   RE: januarke2006
4.7.2007 10:09:50   
lonja
Alo, alo,

mi smo preživeli pregled pri letu in pol plus cepljenje. Veliki smo 82 cm, težki pa 10.800 g, baje smo bolj med suhimi. No, vsaj eden v družini je pri ta suhih.

Sicer pa smo OK, vidim, da se enim dopusti že fino bližajo. Tinka, uživajte full v Grčiji, nasončite in nakopajte se še za nas, pa upam, da kmalu zvemo kako veselo novičko user posted image .

Taši, še kar čakaš? Veš, sej rakci druge dekade smo itak de najboljši rakci, še dva dni počakej, OK? T. sem že povedala, da bova mogoče čez vikend pazila tudi Špelo, pa se ni prav nič upiral (po mojem je mislil, da bo imel pol bl mir user posted image , .... bit če mu jasno,...user posted image user posted image user posted image

Joj, AjdaN, kolk sta si res Ana in Lovro podobna... Full cortkota. Vidim, da res že prav fino uživate in da si ven iz ta hudega...

Rahelca, sem vesela, da je zdej s Saro vse v najlepšem redu.

Srečica, Anže je pa res že full velik fant, tudi Ajda je čist nora na živali, še največ ima stika s psi in prav nobenega psa se ne ustraši. Aja, pa na krave je čist utrgana.

Rija, kmalu se vidimo, a ne??? Komej čakam.

Naredite si lep dan!

lonja user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6890
   RE: januarke2006
4.7.2007 11:06:30   
tinkamiška
Hojla babikeuser posted image

Že cel dopoldan pakiram, pa me vedno bolj grabi panika, moram mal dihatuser posted image Za naju sploh ni problem, ampak za Izo je pa že prava znanost. Pa cotke so še najmanjši problem. Da slučajno ne bi pozabila njenih igrač za spat, pa dud, pa krožnika in pribora, pa mini vrtiljaka z muziko za spat...jao, jaouser posted image Samo, da pridemo tja, tam se bomo pa že znašli, če nam bo kej sfalilouser posted image

Rija, tudi jst sem zaljubljena v Grčijo in sem jo lani tako zelo pogrešala. Bom pojedla tudi kak giros poleg vsega naštetegauser posted image Upam, da bo tudi Izi tako všeč kot je nama...Sej naslednje leto boste pa že kej šibali tja ne?user posted image

Lonja, hvalauser posted image , bom takoj sporočila, ko bo kakšna novičkauser posted image Kaj je pri letu in pol tudi cepljenje? Mi nismo dobili nobenega obvestilauser posted image

Srečica, Iza še ne sklanja, je pa začela malo povezovat po dve besedi, pa je še ne razumemo najboljuser posted image Prilepi kakšni slikico ustriženega Anžetauser posted image

Tud Iza je bolj drobna, čeprav ne v širino, v višino pa sigurnouser posted image Jo še tudi stlačimo v cotke 74, so ji pa najbolj komot zdej 80. Ne vem koliko kg ima, ker še vedno nimam tehtniceuser posted image

AjdaN, kkao fino, da se vam je bioritm zdej uredil in tvoja anja je res pridna pupa, no sej Lovro tudi sevedauser posted image

Rahelca, žal mi je zaradi avta, moraš met res srečo, da si ob pravem trenutku na pravem mestuuser posted image Kdaj že šibate ba morje?

Lušne slikice, tiste od Srečice, so pa prav posrečene, koliko živali mate pri roki...Izi bi se kr utrgalouser posted image


Aja Rija, prav rada bi vidla vse štose tvojega ljubčka Tilauser posted image user posted image user posted image user posted image


Vsem en lep pozdrav, upam, da se pridem zvečer še poslovituser posted image

Tinka



_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6891
   RE: januarke2006
4.7.2007 11:12:39   
lonja
Ja, Tinka, nam so pri pregledu ob enem letu rekli za to cepljenje, gre za isto, kot so ga imeli najprej, namreč davica, tetanus, otr.paraliza in je zadnje cepljenje pred vstopom v šolo. Ne vem, pozanimaj se, tudi pri decembrčkih so bili cepljeni, ker jih malo spremljam.

No, pa izklopi zdej, še enkrat UŽIVAJTE!!! user posted image
 

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6892
   RE: januarke2006
4.7.2007 11:30:23   
renan
tinka: zdaj vidis, kako je meni, saj ze celo vladimirjevo zivljenje nonstop pakiram.user posted image

srecica: ma kaksno sklanjanje: mi smo se vedno na mama,tata,kaka, tutuuser posted image . se tolazim, ker sem zadnjic prebrala, da je od raho mali s 2,5 leti naenkrat spregovoril v obeh jezikih enakovredno. mogoce bo tudi vladimir tako..

vladimir je ze kar tecen s telefoniranjem. nonstop hoce slusalko na usesa, tipke pritiskati in cebljati. igracka telefon sploh ni zanimiva. so vasi tudi tako mahnjeni na telefoniranje?

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 4.7.2007 11:31:10 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6893
   RE: januarke2006
4.7.2007 11:42:02   
Rahelca
Hojla dekleta,
spet imam eno vprašanje. Kakšne oz. katere kreme za sončenje uporabljate? Jaz sicer prisegam na Sebamed ampak se mi zdi, da se mi je "skisala". Itak da ne bo na soncu med 11. in 15. uro ampak vseeno. Jaz jo moram mazati že zaradi znamenja na ličku. Gremo pa za 1 teden v Izolo v prikolico. Sva se odločila, da bova avto zamenjala, ko prideva z dopusta. user posted image bo najbrž iz dveh naredil enega.

Rija: hvala za ponujeno pomoč, sva se pozanimala, avto iz Tišinske je v lasti banke. So ga zarubili. Bova videla. Če bom potrebovala kakršnokoli pomoč.... Tudi Sara nosi številko 74 H&M, ostale pa lahko tudi več.  Kako katera firma.

Tašonka: a si še med nami? Mislim nate in držim pesti, da bo vse ok.
LP

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6894
   RE: januarke2006
4.7.2007 11:56:00   
Anonimen
Pikica*, upam, da bo možu uspelo se kaj dogovorit v službi, samo še nič ne veva. Sicer je zmenjen vsaj toliko, da če ga pokličem, lahko gre, samo kako hitro bo on uspel pridet, je pa druga zgodba, da ne govorim, da bi bila jaz čisto nervozna, da se mu na cesti kaj ne zgodi.
Za igrišča pa jaz nimam pojma. Tukaj pri nas čez cesto je pri novem vrtcu in šoli kar uredu igrišče, čeprav nima kaj veliko igral na izbiro, ampak se vsaj to pozna, da je novo, samo nima pa peskovnika. Edini, za katerega vem, da je kar uredu, je v Tivoliju, samo mi nikoli ne gremo not, ker imamo dva kužka, ki ne smeta zraven, tako da izkušenj z njim nimamo. Saj moramo enkrat požret slabo vest in pustit kužka doma in it sami tja na igrišče.

Tinka, hvala za obisk včeraj! Mi smo se imeli čudovito user posted image , ful sem se nasmejala Izinim vragolijam in pogruntavščinam in uživala, ko sta se tamali dve tako zabavali skupaj, igrali in afne guncali.user posted image
Srečno pot jutri v Grčijo in maksimalno uživajte na dopustu, nam pa kake lušte naredite s kartico.user posted image

Srečica, super slikice. Mi je ful všeč, ko se Anže tako znajde z živalcami in jih ima tako rad, pa še motiv za fotke je krasen.user posted image

Rija, ti kar pridi pomagat dihat, tudi če bo T. zraven. Bom mogoče jaz imela manj suha usta.user posted image To je tud ena tako tečna stvar pri porodu.user posted image

Lonja, nič bat, tudi če bomo rabli varstvo, bo za kako urico ali dve, toliko da se babi pripelje in jo prevzame. user posted image No, saj bomo videli, kako bo vse skupaj izpadlo. Zdaj si neke scenarije delam v glavi, ki se ponavadi v takih zadevah itak ne izidejo.user posted image

Špela je tudi pri lahkokategornikih. Ima cca. 10 kil, pomoje raje kakšen dkg manj kot več, velika nimam pojma koliko je, ampak zdaj nosimo št. 80, ki ji je vsaj tista iz H&M še kar komot. No, kakšni bodiji od Sparkyja (Interspar) morajo biti pa veliki 86/92. Sploh mi ni jasno, zakaj tako velike razlike v teh cifrah. Pa tudi pri čeveljčkih je tako. Dvoji dežni škorenjčki so ji prav še številka 19/20, drugače pa ji je recimo da 21 prav, čeprav že raje kako 22 obujemo.
Je pa recimo od ene prijateljice hčerka, ki je tudi januarka, samo ne sodeluje tukaj z nami, imela ob rojstvu samo dobri dve kilci in ne vem točno, 46 ali 48 cm, pa je danes babnica z 12 kilami in nosi cunje 92. Špele je bilo ob rojstvu konkretno več, po kilaži skoraj enkrat toliko, pa je zdaj tak drobižek.
Pa Špela veliko stvari zna kar sama od sebe, nagonsko. Marsičesa je sploh učila nisva in ona kar zna. Vaši tudi? Zdajle se recimo najnovejše ugotovitve spomnim - ko riše z barvicami, jo lepo prime s tremi prsti, tako kot se pravilno drži, ko ponavadi otroci držijo kar v pesti take stvari. Nimam pojma, od kje ji to. Mogoče zna tako dobro opazovat in je naju gledala, kako drživa?

No, jaz sem zaenkrat še tu in v enem kosu.user posted image

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6895
   RE: januarke2006
4.7.2007 11:56:08   
tinkamiška
Lonja hvala, se bom pozanimala, ko pridemo nazajuser posted image

renan, ala ti verauser posted image Ja, Iza tudi telefonira ves čas in me seveda na veliko uponašauser posted image user posted image

Rahelca, jst uporabljam DR. Hauschka, zaotročke, faktor 22 se mi zdi, in je res super.

Sem bila včeraj pri Tašonki, takšnega trebuha še nisem vidlauser posted image . Taši, res moraš it rodituser posted image Sej se hecam, mora bit težko takole trebuh okrog prenašat, še dobro, a ni tale vročine, vreme, ti gre res na roko...vsaj nekaj ne?user posted image Je blo pa lušno in sem se spet tako nasmejala izi in špeli, kakšni frajli sta in kako skupaj držita in se režita in lubčkata in božata, kot dve sestrici...špela bo res vesela jureta user posted image user posted image user posted image In tako lepo ste si uredili stanovanjeuser posted image !
Taši zelo mislim na tebe in stiskam pesti, da boš mla najlažji porod kar se dauser posted image

Šibam naprej pakirat....

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6896
   RE: januarke2006
4.7.2007 11:56:39   
tinkamiška
O sva isto časno pisali Tašiuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6897
   RE: januarke2006
4.7.2007 12:01:45   
bobika
Renan: ja Manca tudi hoče telefonirati in se prav veselo pogovarja. Ampak ona teleonira tud z drugimi predmeti - žlico, flašo,... user posted image
Tinkamiška: joj spolh ti ne zavidam pakiranja user posted image Sploh ne jemli kaj dosti igrač zraven. Jaz sem Manci eno veliko vrečo jih zraven vzela, pa se nič ni hotla igrati s temi igračami. Najboljši so ji bili kamančki user posted image
Sem zanič pozabla komentirati o zobkih, ko si nekaj spraševala. Meni je pediatrinja rekla, da zobki rastejo 3 msece vmes nekaj časa brez bolečin potem pa zopet bolečine. Tako, da je možno, da jo že drug zobek muči.
Manca ima pa še vedno samo 4 zobke user posted image
Lepo se imejte na morju user posted image user posted image
AjdaN: full sta si podobna. Saj sploh ne vem kateri je Lovro in katera Anja? user posted image
Lonja: sem se že jaz spraševala, če je cepljenje ali ne. Sem si mislila, da ja, ampak nisem bila sigurna. Imamo pa v ponedeljek posvetovalnico, pa bomo videli.

Meni se zdi Manca prava bunkica. Doma tehtana ima malo čez 10kg. JI pa letos še skoraj vse lanske poletne cote oblačim, ker ji je še večina prav. Torej tudi številko za 4-6mesecev. Drugače pa smo na 74.
Srečica: o kak lepo že pove Anže  stavke. Manca po dve besedi poveže. Glede sklanjanja pa še nisem opazila, da bi sklanjala. Jo moram poslušati user posted image
Rija: user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala vašemu "pijančku"
Rahelca: Lepo zrihtajte z avtom.
Tašonka: kako je?
Kolk se meni zdi so beljakovine v urinu pogoste. Lahko pomenijo prehiter porod, zatekanje nog in drugih okončin. Pogostejši so pregledi in kotrola. Lahko pa z veliko količini tekočine in majn solene hrane malo oblažiš to.

Manca pa ne vem, če ne bo dohtarca po novem user posted image
Že cel čas tako z zanimanjem gleda neko oddajo po tv o reševalcih in dohtarjih user posted image Pojma nimam o čem se gre, ker pišem, ona pa se očitno izabražuje user posted image user posted image user posted image





(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6898
   RE: januarke2006
4.7.2007 12:03:18   
bobika
Joj, kak ste me sedaj prehitele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6899
   RE: januarke2006
4.7.2007 12:10:17   
Anonimen
U, ste napisale tacajt, ko sem jaz tipkala svoje.user posted image

Renan, Špela tudi hoče skoz nekaj telefonarit in tudi ni šans, da bi bila zadovoljna s svojo igračko mobitelom. Ne, mora bit ta prav. Jaz ji svojega ne dam, ker se ne da tipk zaklenit, mož ji ga pa kar pusti, ker se zaklene, in ker zna kar lepo delat z njim.

Rahelca, mi imamo za sončenje kremo od Dr. Hauschke. Sicer je nismo še veliko uporabljali, ker smo se v tej vročini sploh ful izogibali hodit ven in smo šli samo zjutraj in zvečer za 10 minut na sprehod, pa je nisva nič kaj mazala, kolikor smo se pa mazali, sva pa zaenkrat zadovoljna. Zdaj je pa itak dež in jo oblečemo v dežni kombinezon in je ne rabimo mazat.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?