pikica*
|
Danes je pa res en zaspan dan. Se mi čisto nič ne da. Najraje bi šla domov, se zvalila na kavč in zavila v deko. Mmmmmmm bi pasalo. Zraven bi pa mlela eno veliko čokolado z lešniki . Še dobro, da čez pol ure zaključim (no, po moje si bom vse skupaj še skrajšala za akademskih četrt), šibam po našo cico mico k varuški, potem pa res domov. Popoldne pa mogoče šibam v Ariela. Če katero zanima, imajo v juliju v akciji ležalnike za in to za borih 19,90€. Meni se zdi zelo ugodno in ga bom šla verjetno kar kupit. Saj je zgodaj, ampak takele akcije se splačajo. Sem bila pa trapasta in sem našega prejšnejga prodala (ker sem bila res prepričana, da bomo ostali samo pri enem - pa ja ). Pa danes sem izvedela, da bi se mogoče celo dalo dobiti novega Buzza iz serije 2006. Upam, da je to res. Če je, bomo šli najbrž kar v akcijo, ker se nam je že pri hčerki zelo prikupil (pa smo tudi tega v začetku leta prodali in se še zdaj tolčemo po glavi). Samo malce zgodaj se mi zdi vse skupaj. Po drugi strani pa....tudi prvič smo voziček kupili bolj zgodaj in nam ni bilo žal. Za vse tiste, ki še čakate na AC ali pa rezultate.....držim pesti! A ima katera preveč časa in bi še k meni prišla malo zlikat? Meni se kupi kar nabirajo. Sem pa dober teden nazaj zlikala en res velik kup. V glavnem samih mikic, vse skupaj je trajalo ene 3h in potem sva z možem kar naenkrat ugotovila, da ima kar precej mikic s kratkimi rokavi . Kaj čmo...lenoba. Ampak čez dan mi ni za likat, ker se bojim, da bi se mi Zoja preveč motala pod nogami in nase potegnila likalnik, zvečer pa samo dol padem. Ko me zagrabi, je treba pa priliko ponucat . čau
|