Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
.

( sej ne zna kukr sam tja hodt...ccc, pa sem mu rekla, da nimamo jame brez dna
...riti presrane..kasna crna magija...jaoooooooo...get real
.Pa sej sploh ne vem če bi jih Bor gor spravu,ker mu-kokr moj prav-voda zastaja v nogah
na sreco je mami imela vse sestavine, ker brini nekako ni bilo do spanca in ga je srackala do 9, ko so stacune zaprli. moj je pa vmes delu hobotnico v solati.. jutri naredim se kremsnite in gambere v omaki, pa melono v rumu in to je to... pol pa samo se jem
in zgleda, da ji je blo všeč, je zraven full vriskala. Pol smo pa šli mal k svaku, gor je bil tud en fantek, mesec mlajši kot Iza in ima že 7.500, kar pomeni da kar 1,5 kg več kot Iza pa za 3 cm je daljši. Ja, res imamo manekenko.
prišel domov,ko se s Svitom prvič vidita.
te dni spet kaka ful pogosto, 5x na dan najmanj, pa ne vem ali je to OK, zgleda pa tako, kot je kakala na začetku, ko je bila vsaka plenica polna, bolj tekoče.