|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 9:19:01   
bucka01
Sedaj ko sem glih videla da se pogovarjate o breskvah.
Jaz sem Juliji prejšni dan dala naktarino ki sem jo jaz jedla da jo je malo posesala to bi mogle videt kaj je poganjala če sem ji jo vzela ampak drugi dan je imela okrok ustk ene 3 pikice kot mini mozolčke in sem pogruntala da je bilo po vsej verjetnosti to krivo.
Kar se pa pitja tiče pri nas mi pa v celem dnevu popije od 1-2 flaški pa ni važno česa lahko je to frutkov sokec al pa voda(sam ne navadna mora biti za life) al pa hippov instant čajček gozdni sadeži če ji pa navaden čajček skuham(kamilice) jih pa malo posladkam ker grenke ji pa ne grejo.
No zdaj bova pa keksolino popapcale potem pa ven na sončka

Lepo se imejte in uživajte na sončku.

user posted image user posted image user posted image za Aljo da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 9:39:26   
petraz
Lep pozdrav!

Pravkar sem uredila nekaj novih slikic od mojih dveh "sončkov", tako, da jih lahko pogledate. Sedaj imam bolj malo časa, saj imam veliko dela z selitvijo.. od jutri naprej tudi ne bom imela več interneta na tem starem naslovu, tako da se za nekaj časa poslavljam...user posted image user posted image  Upam, da samo za kak teden dni!!!

Drugače smo vredu, Nejcu že dajem skutke, fruteke in tudi žemljico je že probal. Čeprav sam še nisem za to, da se mu daje GH, ker imam še veliko mleka, pa vseeno... mora malo poskusiti tudi kaj drugega... a ne!??user posted image

Anžeta pa nima in nima miru, res je aktiven. Sedaj ko je vroče, ne gremo do večera nič ven, tako, da mu je še bolj tečno notri, kljub temu, da se veliko igra in gleda risanke...

Hvala, da se spomnite tudi na nas, ki imamo sedaj bolj malo časa... Bo kmalu bolje in upam, da se nam uspe dogovoriti, da se enkrat KONČNO dobimo v CE...

Zanima pa me koliko od vas je že dobilo prvo M. po porodu!? Jaz sem ena tistih, pri katerih še nilč ne kaže... Sem pa ostala pri Mireni, sedaj naj bi bila na recept, kar pomeni da bom prihranila 130 e. user posted image

Se vam še kasneje kaj oglasim, moram k Nejcu, ker se je pravkar zbudil....

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 10:57:31   
ajja
Halo!
Mi2 sva seveda že s sprehoda, fant se je že najedel in zdaj spi. Tele jutranje sprehode sem pomaknila na zgodnje jutro, ob pol osmih sva bila že na terenu, potem smo pa kar lepo doma, ker je zunaj prevroče.

Petraz, jaz tudi še nimamuser posted image . Pa je prav fajn.user posted image

A vam še izpadajo lasje? Meni še vedno in to ogromno. Kdaj se to neha?

Špela, čestitke za 6 mesecev! Karolina*, a je slučajno Špelina fotka objavljena v novem Quelle katalogu?

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil ajja -- 16.7.2007 10:58:11 >

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 11:50:45   
bucka01
Tudi jaz še nimam Muser posted image  in tudi lasje mi še vedno full izpadajo.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 12:19:21   
LUNA06
Ojla!

No kot že rečeno, smo se mi za vikend odpravili na morčka, na Mali Lošinj.Bilo je ful naporno, ampak drgač luštno, voda super.Mali ni nč spau ponoči, pa še jaz sem neki zbolela.Mam polno glavo, prehlajena sm, mi teče iz nosa in oči, glava me pa kr noče nehat bolet.A je lahk kej narobe, če pojem preveč Lekadolov?

Midva pa sploh ne hodiva več na sprehod in to ful pogrešam.Enostavno zjutraj predolgo spi, potem pojeva, se zrihtava in potem je treba še mal nazaj spat in ura je takoj poldne, ko je pa že prevroče.Tako kot danes, evo zdej je buden pol ure.Tako, da nam ostanejo samo pozno večerni sprehodi.Smo pa že nabavli marelo, sam dobit jo še mormo.Jo je šla ena kolegica v SG kupit, ker je drugje niso meli.

M še nimam, je ful fajn.Mi grejo pa teli kondomi že pošteno na živce.In najrajš bi nehala dojit, ker malemu itak to ne diši več.Al pa če kar nardimo še enga.A obstaja kakšna statistika kolikšna je možnost zanositve ob dojenju?
Ja lasje pa izpadajo seveda, ampak zdej ko sem se postrigla je malo bolje.

ZojaB dobrodošla nazaj!Kako je zdej pri vas?Držim pesti, da bo z očetom vse OK.

Na meeting pridem, sam dejmo se zment v sredo al pa še kasneje, da malo pridem k sebi.Rolanje pa ne vem če bo ta tedn uspelo.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 12:33:17   
Urša08
Ojla!

Luna06 user posted image kaj si pa staknila? Prav boga si, dej čimprej se pocajti. Glede lekadolov pa pojma nimam.

No jaz sem pa ena izmed tistih srečnicuser posted image k mam že četrti mesec M user posted image in sedaj po porodu so tako močne, da sem čist fuč.user posted image Tako, da kljub dojenju sem jo zelo zgodi dobla in sedaj je redna (samo ciklus se je malce podaljšal, jo mam tam na 34 dni).
Kondomi gredo pa men tud že na živce ampak kaj čmo. Za še enga user posted image je mal prezgodej, tako, da bomo zgleda še lep cajt na kondomih.

Ponoči spet malce bolje spimo, se enkrat zbudi, da se nahraniva in hop nazaj zaspi. Sej če bo tako tud naprej sem čist zadovolna. Zjutraj pa tud malce dalj spančka, da ni treba ravno malce čez 5 vstat kot je blo en cajt. Sedaj tud do pol osmih potegnemo, potem se zrihtava in hitro ven na sprehod, da sva do pol enajstih doma. Sedaj sva ujela en ritem, da hodi 2x na dan spat - edino glede ure nimava nobenega ritma.

Špela (od Karoline)vse naj naj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecev!
Pa Lani od Adeline tud vse naj naj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecev!

papauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 12:36:50   
LUNA06
No comment!
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20070716_3101942.php

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 12:41:19   
karolina*
Hvala vsem za čestitkeuser posted image .

Bucka, naša user posted image  je nemška ovčarka. Naš tata je noro zaljubljen v to pasmo in neodstopa. Sej meni so tudi všeč, še raje pa bi imela črnega labradorca.

Manca, Špela se že da na kolena in se malček pomakne naprej in nazaj. Drugače pa ko pase kravce se premika rikverc (se z rokicami poriva nazaj) tako da pride komot na drugi konc prostora. Ni pa še to tisto pravo plazenje, ne user posted image .

Ajja, Špelina fotka ni objavljena v katalogu. Sem tudi jaz en čas iskala, pa je ni blo.

Eva, tudi jaz vam želim, da bi čimprej ozdravili.

Luna, kakšno marelo si kupla? Tudi jaz si jih mal ogledujem. Kolko pa je stala?

Jaz sem Špeli tudi že dala breskev, pa ni imela nobene reakcije. Jo ima ful rada, tako da ji jo dam skoraj vsak dan. Drugače pa nad gosto hrano ni preveč navdušena. No, sploh nad hrano ni navdušena (tudi dojenje smatra bolj za nujno zlo kot kaj drugega), kar se seveda pozna pri njeni teži oz. ne-teži user posted image . Saj ne da ji kaj fali, ma bolj drobne sorte je...Že zdaj pazi na linijo user posted image  Tudi pije bolj malo, tudi če ji dam, se samo igra s cucljem...

Pri nas user posted image  tudi še ni, mi je prou fajn glede tega.

Lepo se imejte, pa držte se kje na hladnem.

lp

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 12:47:35   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: karolina*

Luna, kakšno marelo si kupla? Tudi jaz si jih mal ogledujem. Kolko pa je stala?



Je slikca na 61.strani.Bla pa je malo manj kot 85€.Sm kr mal gledala na ceno, k lahko daš tud celo premoženje zanjo.No komi čakam, da jo sprobamo.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 12:59:50   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20070716_3101942.php



O JOJ!

Luna06, hitro se pozdravi! Vem, kako zoprno je to, ker tudi jaz že cel teden kašljam pa iz nosa mi teče, zdaj sem se vsaj začela izkašljevati, sem pa tudi skoraj brez glasu. Ampak pri meni je to seneni nahod, ki me daje vsako leto v tem času, še posebej ko se suši trava. Običajno takrat dobim antihistaminike, letos pa jih ne smem zaradi dojenja. No, lekadol lahko vzameš, samo ne več kot šest na dan.




(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 13:26:40   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Oj!

Evo mi smo še vedno bolni...vročino ima tudi do 40, res je revca...komej jo zbijm, pa čez par ur spet in spet...nimam pojma, danes je 3 dan, če bi bila 6 otroška bi mogla danes tem. padt, pa nč ne kaže...prejle je spet mela 39.3..greva jutri k zdravniku če ne bo bolje! Luka pa je šel po dolgem času v vrtec...je tak mir domauser posted image ,samo upam,da ne bos pšet kej dam prinesu...eh ja, res sem že čistuser posted image user posted image user posted image spimo itak bolj tako...že tko sem bedela od 2-4h, ker je bla mala tko boga...pol pa lih učke zaprem...pa Luka mami dej mi ladoleda(sladolela)...ni treba govort vrjetn kok sem popizdila...tamal pa je tut v trenutku utihnil...ma bo že...zdej pa šibam k Alji...se že nekaj uglaša!



Eva01 - to je pa živa štala. Samo po mojem je 6. - naš Luka jo je tudi lani poleti v najhujši vročini fasal... Za znoret. Že tako je bilo 35 stopinj, potem pa še on s temperaturo 40. Sploh nisem vedela kako naj ga ohladim.

Uporabljaš Voltaren svečke - meni jih je lani predpisala, ker nikakor nismo mogli zbiti vročine za dlje kot dve do tri ure. Potem smo pa kombinirali Voltaren in Paracetamol svečke...

Javi nam kako ste opravili pri zdravniku.

Lp A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 13:30:35   
Aja32
MI SMO PA SPALI CELO NOČ - in to oba... user posted image user posted image user posted image user posted image Do pol osmih zjutraj... Sem mislila, da je nekaj narobe... Se zbudim ob pol šestih, pa sem šla prekontrolirat, če sta sploh živa...user posted image user posted image user posted image Sploh nisem verjela, da je res.

Smo imeli pa zadnjih 10 noči tako napornih, da sem okrog hodila kot zombi - oba sta bila namreč prehlajena  - in smo sredi noči noske čistili, pa kašljali in podobno...

Punce - sem bila danes na sprehodu ob desetih pa do dvanjastih v Mostecu... Prav fajn hladno je bilo - nobene panike.
Lahko bi se dobile okrog desetih?! Kaj pravite na to? Aja - pa kateri dan?

LP A



(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 13:33:08   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ojla!

No kot že rečeno, smo se mi za vikend odpravili na morčka, na Mali Lošinj.Bilo je ful naporno, ampak drgač luštno, voda super.Mali ni nč spau ponoči, pa še jaz sem neki zbolela.Mam polno glavo, prehlajena sm, mi teče iz nosa in oči, glava me pa kr noče nehat bolet.A je lahk kej narobe, če pojem preveč Lekadolov?




Pojdi v lekarno, pa si vzemi Sinupret - meni in mojemu user posted image to ful pomaga, sploh pa pri prehladih - sploh pa če te še glava ful boli zaradi tega.


(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 14:07:41   
Adelina
Pozdravljene!
No, da se vaš malo javim po dolgem času.

Ja, tudi mi smo danes stari že 6 mesecev-Urša08 hvala za čestitke. Sedaj smo tudi mi začeli z GH in jo ima kar rada- sem pa začela z zelenjavo, pa zvečer rižolino. Sicer pa sadja jaz pri Žanu nisem nikoli kuhala.

Menstruacije tudi jaz še nimam-petraz kje si pa slišala, da naj bi bila Mirena zdaj na recept?
Luna06 a nisi ti mela menstruacije takoj po porodu oz. čišči. A pol je pa ni blo več? A to nisi bla ti? Pa čimprej se pozdravi!

Lana je že tudi v mareli in sicer PP pliko x lite, pa mi je žal, da nisem vzela pliko p3 zaradi po višini nastavljivih ročajev in obroča spredaj
Aja 32 a imaš ti P3-koliko pa se nastaljajo ročaji?

Eva 1, eno user posted image , da Alja čimprej ozdravi!

Uživajte v kakšni senčki! Pa-pa!


(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 14:11:07   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina


Lana je že tudi v mareli in sicer PP pliko x lite, pa mi je žal, da nisem vzela pliko p3 zaradi po višini nastavljivih ročajev in obroča spredaj
Aja 32 a imaš ti P3-koliko pa se nastaljajo ročaji?






Ja, mi ga imamo - in to dva...user posted image user posted image user posted image Na ročajih imaš na vsaki zunanji strani svetla gumba (poldogovate oblike, velika cca. 4x2 cm).. Tisto pritisneš notri in ročaj nastaviš - potegneš ročaj gor, če želiš višje, ali pa dol, če želiš nizko nastavljive ročke... No, upam, da nisem preveč zakoplicirala. Ampak po mojem more imeti LIte tudi varinato nastavljivosti ročajevuser posted image user posted image user posted image ...

LP A

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 15:24:05   
Barbid
Živjo

Midve sva pa danes dopoldne (od 9 do 11) zapravljale v beby centru. Imajo nekatere izdelke znižane za 50 % in sem ji kupila dva kompletka (majčko in kratke hlačke za 5,45 evr) in trenerkico (od 9 d0 12 m), mi je bla tko všeč, pa znižana iz 23 na 11 evr.

Tiste ki pa prisegate na firmo imajo tudi od Kanza in Oshkosh znižane cunjce.
Ful luštne......pa ne samo poletnih stvri, tudi kavbojeke in trenerkice oz. kaj takega za jesen.

Če sem prav videla imajo nekje do 21.7 ta popust - na določene izdelke.

Itak sva šle samo po kašico, no pa je blo prec še kaj zraven  user posted image

Luna: mene tud že 3 dni boli glava, verjetno je posledica klime  (doma in v avtu je za zdržat, zunaj pa... ur nebes), pa je ta prehod prehud....
Jaz jem kar lekadole - tako ene tri na dan k obroke (zajtrk, kosilo, večerja)....user posted image user posted image user posted image  kaj pa čem, boljš kot da me glava boli.

Atena: si me spraševala glede barve oči...... ja, če imam David že 5 mesecev modre očke, je podedoval gen za svetle oči in mu bodo ostale.....
Meni je tako razložila pediatrinja ker tudi midva nimava modrih oči, Lana pa in je verjetno podedovala gen od mojega dedka. Pač toliko nazaj  - torej njen praded.


Aja32: sem prec za to, da se dobimo v Mostecu. Povejte kateri dan Itak bo cel teden noro vroče.


Pozdravček
Barbi

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 15:24:31   
Adelina
Ne Aja32, lite nima te možnosti. V bistvu me zanima, koliko ima tega hoda gor dol-za koliko cm pribl. lahko ročaje podaljšaš?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 15:42:55   
Aja32
Čakej, grem zmerit....user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 15:45:51   
Aja32
Za 6,5 cm se ročki dvigneta oz. podaljšata..... 

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 15:46:50   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid




Aja32: sem prec za to, da se dobimo v Mostecu. Povejte kateri dan Itak bo cel teden noro vroče.


Pozdravček
Barbi

Lahko že jutri.... ob ene desetih, če vam je cool....

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 16:07:49   
Barbid
Aja32: men je ok.   (poglej zs)

A pride še katera. ?

Barbi


(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 16:09:44   
Aja32
Nimam nobenega zs od tebe?! Kdaj si ga poslala?

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 16:10:10   
Aja32
Evo je prišel...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 16:20:26   
Manca12
Če se dobimo ta teden, obvezno v eni "globoki senci".

lp, R

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 16:22:28   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Če se dobimo ta teden, obvezno v eni "globoki senci".

lp, R


V Mostecu imaš res globoko senco...user posted image user posted image user posted image
Ne ni panike - če se dobimo okoli desetih, avtomobile parkirate ob gozdu v senčko, da bodo potem hladni... In lahko tam visimo kolikor hočemo - je lepo hladno in senca...

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?