|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  438 439 [440] 441 442   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
16.7.2007 12:01:50   
urška76
Oj!
Naša mala je v deželi sanj, mami pa hitro na RR user posted image
Sva bili prej malo zunaj, pa sav bili že ob pol enajstih doma, ker je bilo tok vroče. Še dobro, da je jutranjo rundo bolj kmalu odspala, da sva šli vsaj mal na sprehod. Zdej pa do pol treh, ko greva po miha, tud nosu ne pomolim ven. Za popoldne pa še ne vem kaj bomo počel. Neki hladnega se bo treba spomnit.
Zdele, k je mala v postelji bom makarone skuhala za makaronovo solato, k mam lahk klimo na full našpnano. Pol k pa naš pride pa še paradižnik narežem, pa mocarelo in baziliko. In to bo vse za kosilo. Miha bo spet v skledo padu se mi zdi user posted image . Zase bom pa zdele mal solatke naredila, da ne bom spet po kakih sladkarijah segala.
Max sej sem te samo dražila no. Ne bit huda. Dej povej kdaj ti bolj odgovarja sobota ali nedelja. Nam je vseeno, taako da se bomo orentirali po tebi. Napoved je zaenkrat vroča za oba dneva. Pa kako da ti še niso eurčkov nakazal? Men so jih že v petek.
Barby pa ti si mi res sumljiva. Zdej že v ta druge jamraš o bruhanju, pa o slabosti. A si zihr, da nam česa ne tajiš? user posted image  Sej bo boljš boš vidla. Verjetn ste ga pa včeri tok žural, k ma dons Val  že 9-ko. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10976
16.7.2007 12:27:51   
Žiga

Max sej sem te samo dražila no. Ne bit huda. Dej povej kdaj ti bolj odgovarja sobota ali nedelja. Nam je vseeno, taako da se bomo orentirali po tebi. Napoved je zaenkrat vroča za oba dneva.

Heh, tole pravijo za Ljubljano na MSN-ju

SaturdayJul 21
user posted image Fair
Hi: 30° Lo: 14°

Sunny skies. High 85F and low 58F.
30%

SundayJul 22
user posted image AM Rain
Hi: 18° Lo:

Cloudy with showers. High 64F and low 45F.
60%

Kranj:

SaturdayJul 21
user posted image PM Rain
Hi: 29° Lo: 14°

Sunny skies. High 84F and low 57F.
35%

SundayJul 22
user posted image AM Rain
Hi: 18° Lo:

Cloudy with showers. High 65F and low 45F.
60%

Naši na www.pro-vreme.net pa pravijo za Ljubljano:

Sobota
21.07.2007
user posted image
19 °C
31°C

Nedelja
22.07.2007
user posted image
17 °C
29°C

Pol se pa pejt... Komu bomo verjeli?

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10977
16.7.2007 12:33:07   
urška76
Ej bejbo, kdaj spa to gledu. K sem jest pisala, je blo na sedemdnevni sam sonce in vročina. Nikjer nobenga dežja.
Ja pol pa najbolj da max pove, k pozna oblake pr njih, pa se bo za en dan za lep vreme zmenila a ne.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 10978
16.7.2007 12:37:44   
Žiga
10 minut nazaj...

Bomo pa tanou-tavelik-taohinsploh-izPokakangaMilerja dežnik sabo vzel... bo tudi za za vse placa... Špela ma pa itak "ruzak-pelerino"...

LP
Ž.

P.S.: evo, pa imamo privat chat oči-mami novemberke na RR-ju... user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10979
16.7.2007 12:40:14   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

10 minut nazaj...

Bomo pa tanou-tavelik-taohinsploh-izPokakangaMilerja dežnik sabo vzel... bo tudi za za vse placa... Špela ma pa itak "ruzak-pelerino"...

LP
Ž.

P.S.: evo, pa imamo privat chat oči-mami novemberke na RR-ju... user posted image

Ja bo treba pazit, da nas ne bojo brisal. user posted image  Pa se v imenu obeh opravičujem vsem novemberkam za privat pogovore.user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 10980
16.7.2007 12:46:38   
Zamima
nič se ne opravičuj, meni sta prav luštna user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10981
16.7.2007 12:51:35   
marella1
Čestitke Kaji in Špeli za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

Čestitke Valu za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

Midve sva bili danes tudi že zgodaj zunaj, je zdaj preveč vroče pa Lana spi doma. Pa grizti me je začela med dojenjem, boli kot pri norcih user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10982
16.7.2007 12:52:27   
marella1
BARBY katerega smo danes?????????

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 10983
16.7.2007 12:58:02   
urška76
Sej res barby, hitr diplomo pisat.
Sam pomoje je že začela, k nč ne čveka kle gor. Mogoče se je pa sama brcnila v rito user posted image

Marella boga. Vem kako to zgleda, ti nism nč fovš. Mal jo po ličku tleskni, tok da te pogleda, pa fajn na glas reč av in upaj, da ji to ne bo smešno, tako kot naši. Pr Mihu je palil (me je samo dvakrat ugriznu), Špela se mi pa smeje. No na srečo tega ne prakticira prevečkrat.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 10984
16.7.2007 13:09:10   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Marella boga. Vem kako to zgleda, ti nism nč fovš. Mal jo po ličku tleskni, tok da te pogleda, pa fajn na glas reč av in upaj, da ji to ne bo smešno, tako kot naši. Pr Mihu je palil (me je samo dvakrat ugriznu), Špela se mi pa smeje. No na srečo tega ne prakticira prevečkrat.

Sem včeraj tako zavpila in je potem tudi ona zajokcala, se je malo ustrašila. No upam, da je bilo to samo včeraj, ker res boooli.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10985
16.7.2007 13:17:59   
ema79
Da se še jaz javim malo.

Tale vročina me ubija1  Hvala bogu za klimo v avto (vsaj tam jo imam, če že moram v stanovanju gagat).

Včeraj je naša frklja prvič čofa čofa. smo šli popoldan za dve ure v Atlantis, da smo sprobali Fredov obroč in reakcije. Rezultat: Izredno navdušenje nad čofotanjem in špricanjem vsepovsod.user posted image

Njena miška se je tudi končno pozdravila. V četrtek, ko smo šli nazaj k zdravnici je le - ta rekla, da naj preden dam gor pleničko za enkratno uporabo (te so pač en sam plastik fantastik), naj dam še tetra (razreno na koščke, da nau kera misnla, da sem ji dala kr ta veliko), da se bo lepše sušilo in napredek je bil že takoj drugi dan!

Kar se tiče tistih mrtvaških glavic, niso lih grozbe, sam jst jih ne bi dala gor moji mali. Ampak okusi so k sreči zelo različni.

krfjolca, vaš anžetko pa dela iste face ku naša, kadar noče več jest. Drgač je pa full dober.

Kar se Vira tiče, mi gremo v čisti center in tam vem, da moreš vodo kupovat, še zob si ne moreš z tisto umit.
marella do kdaj pa boste dol? Mi pridemo 1.8.

Čestitke vsem mesečnikom in mesečnicam, vsem za takšne in drugačne dosežke!

barby ti pa prosim, če se spraviš k diplomi. Sam enkrat bom lepo povedala, naslednjič bom pa že huda.

Življenje je lepo....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10986
16.7.2007 15:02:54   
atanja
Dan!

KAko ste pridne pri čvekanju. Pa kaj že vse znajo vaši. PRi nas zna pa papa dat no pa včeri ko je na tla metal stavri sem ga naučila z rokico pokazat  da ni. Sam se še mal lovi.

Sva pa se v soboto na hitr odločila da grem jaz z tamalim v sredo na morje na hvar. Sem že hoptla it v soboto z mojim bratom ki je šel naprej pa sem mogla it še danes s tamalim k zdravniku. Pol pa gre v sredo od mojga brat pa sem rekla da če naju pelje s tamalim. Pa je bil ful vesel. Njegova punca pa pride z mojim  v petek ponoči za nami. Tako da moram zdaj vneto vse pripravit pa likat.
Že kar komaj čakam.

Tako da če se ne javim več lepo se mejte pa crklajte e čimveč...

papa

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10987
16.7.2007 15:18:27   
Zamima
atanja uživaj na morju user posted image ,...

kje ste ostale? pa ne mi rečt, da ste zunaj v taki vročini? user posted image

Zala spi drugo rundo user posted image , saj kaj ji pa druga preostane v taki vročini.

Prejle je poskušala s hrbta v sedeč položaj,... prišla je do polsedečega in se naveličala user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 10988
16.7.2007 16:41:33   
Nogavica
Živa mi je pa zaspala v naročju user posted image .

Pa čestitke vsem današnjim mesečkom user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10989
16.7.2007 18:26:42   
majas
Uh smo preživeli ta peklenski vroči dan. Sem še eno masažo prej mela pa sem mislila da me vročina ubije user posted image

Moj pa se danes vrne domov user posted image v njegovo firmi si pa res nonstop nekaj zmišljujejo-bogi. Tako da greev tudi midve jutri zjutraj k mojim. ko ne bo še vroče. Pa z moniko79 in njeno Kajo sva ob 9ih zmenjene za kavico user posted image user posted image

Meni sta Urška in žiga tudi prav luštna ko se tako oba javljata na RR k nam user posted image

marella vem kako boli, mene je Kaja samo 1X -3X zaporedoma ugriznila in takrat sem se tako zadrla da tega več ne poskuša zdaj user posted image upam da bo tako ostalo ker takooo zaboli user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10990
16.7.2007 18:46:16   
Aja1
Ja res je bil (in je še) vroč dan. Neja se je kar malo kopala v bazenčku, da se je ohadila. Zdaj pa se oči ukvarja z njo. Bomo videli, koliko časa bo zdržal.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10991
16.7.2007 18:56:55   
viv_
Čestitke vsem slavljencem... Ploskam user posted image

Danes smo bili že ob 9 na terenu, da smo se zognili vročini. Pa krfjolco sem srečala user posted image  Popoldne smo se pa namakal na našem kopališču doma. Bom nalimala kakšne slikice...

Urška - učeri je sprehod odpadel, ker sta mojadva šibala na bled. Madona ja! Odkar je mami doma, je slabš ko prej, ko je bila v službi. Skoz nek okol, pa na morju... A to paše za eno babico? user posted image

Barby - nč hitet z diplomo, k si itak noseča, pa bo še mal trajal... ha ha user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10992
16.7.2007 20:16:44   
urška76
Čer!
Evo, počas vročina popušča, ta mala že spi, ta velikemu pa oči pravljico bere. Smo se ob šestih spokal ven na sladoled, pa ta malmu smo ene milne mehurčke kupil. Pol smo se pa še na igrišču, ki je fajn v senci usedli, pa mali se je mal guncal. In ne boste verjele, tud jest sem rit dobila v gugalnico in sem lahk Špelo mal poguncala.
Barby se je pa očitno resno k diplomi usedla, al sam nam noče nč pisat, da je ne bomo kregale. Sej če je noseča bo pa pol mogoče kar magisterij naprej vpisala. user posted image
Viv vem kako gredo babice po svoje, ko enkrat ni več obveznosti. user posted image  Mojih dveh tud zdej ni nč doma, k je tud ata v penzijon. Kr naprej nekam letata. Čeprav mi bosta pa verjetno Miha prevzela za četrtek in petek, da bo na počitnicah. user posted image
Zdej se moram pa spomnt, kaj bi večerjala.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10993
16.7.2007 21:00:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

nič se ne opravičuj, meni sta prav luštna user posted image user posted image

Meni tudi....user posted image

Nam tudi vroče...smo se kopali...mene je čebela pičila user posted image ...ena dobra stvar pa je v tem...zdaj vemo, da nisem več alergična...sem hodila 7 let v Lj., da so mi protistrup vbrizgaval in kot kaže se je obrestovalo...user posted image

Škrat je lihkar zaspal...hvala za čestitke in za brce...nekaj se dogaja v smeri diplomske...literaturo iščem, ker jo je ful težko dobit...user posted image  vsaj začetek je...

Imam pa eno prošnjo...a je katera včlanjena v kakšno knjižnico in bi bila tako dobra in šla nekaj vprašat...ker je zelo zelo težko dobiti literaturo, ki jo potrebujem...user posted image

Grizenje med dojenjem....mene je samo 2x ugriznil in potem nič več...upam, da tako tudi ostane...sem ravno zjutraj med dojenjem razmišljala, koliko težav in problemov sva imela s škratom okoli dojenja...sedaj je pa star 9 mesecev in še vedno ziza...user posted image user posted image user posted image

Atanja...uživaj sto na uro...user posted image

Noseča...jah, nič ne bo...me je ta viroza tako izmučila, da mi na kraj pameti ne pade, da bi bila pa zdaj noseča in spet bruhala, tako kot sem pri Valu...par let še ne...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 10994
16.7.2007 21:06:32   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: barby84
user posted image

Noseča...jah, nič ne bo...me je ta viroza tako izmučila, da mi na kraj pameti ne pade, da bi bila pa zdaj noseča in spet bruhala, tako kot sem pri Valu...par let še ne...user posted image

Ja ja, ti kar govor, sam da te ne bomo šle zdej med aprilke brat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10995
16.7.2007 21:11:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

user posted image

Ja ja, ti kar govor, sam da te ne bomo šle zdej med aprilke brat. user posted image

Ali pa marčevke, a ne...user posted image

Ne, ne...res še par let ne...bi rada čimveč časa preživela z Valom in se mi zdi, da če bosta dva, da mu ne bom mogla biti 100% na razpolago...pa bi ga rada čimveč naučila, predno pride še kakšen user posted image ...

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 10996
16.7.2007 21:33:15   
krfjolca
Vidiš, jaz bi pa ravno zato čimprej še enega. Ker če ne bom prav kmalu user posted image , bom morala v službo, tamal v vrtec, in ga bom videla 2 uri na dan. Če bom user posted image , me pa ne bodo mogli vtaknit v službo (ker imam kadrovsko štipendijo) in bom z Anžetom doma. Ko bosta pa 2, bomo pa že nekako. Še vseeno bo imel Anže več od mene, kot pa če bi bila cel dan v službi. Tako pač jaz razmišljam ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10997
16.7.2007 21:38:40   
Zamima
Jaz sem si naredila pa tako obilno večerjo, da me je kar sram user posted image , najprej sem jedla kitajsko juho iz vrečke , potem sem si pa naredila omakico iz tune, pelatov, česna in bazilike in špagete  pa zeleno solato user posted image user posted image

Upam, da me ne bo razneslo. user posted image

Naša pa poje samo še eno flaško adaptiranega mleka na dan in sicer zjutraj, popldan in zvečer je niti prisilit ne morem user posted image . Prej je namesto flaše dobila krožnik mlečne Milupine kašice user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10998
16.7.2007 21:39:51   
Aja1
Barby, jaz sem včlanjena v knjižnico NM. Kaj pa rabiš? 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10999
16.7.2007 21:40:05   
marella1

Imam pa eno prošnjo...a je katera včlanjena v kakšno knjižnico in bi bila tako dobra in šla nekaj vprašat...ker je zelo zelo težko dobiti literaturo, ki jo potrebujem...user posted image

LP

Včlanjena v knjižnico, tako da samo povej kaj rabiš in grem vprašat!?

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  438 439 [440] 441 442   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  438 439 [440] 441 442   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?