Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Bora!!!!
. G je rekel, da se že pripravlja naša pupa, da spozna svojo družinico, vendar verjetno ne pred drugim tedno. Tako, da danes teden spet šibam na pregled. Je pa izmeril tudi pretoke v popkovnici.
Do mene pa je zadnje čase težko biti prijazen, sem tečna kot sam
Vam ljubljačankam kar zavidam srečanja. Celjanke smo ostale kar pri dogovarjanu. Škoda! Bi bilo zanimivo katero spoznati!
crkljajo. Mene je moj peljal na tortico z sladoledom in limonado
Bo pa vse pozabljeno, ko dobite male štručke v naročje! poopsie - škoda, mogoče se pa kdaj spoznava ko bodo štručke varno v naših naročjih...
Lovro
Tjaša
bo spol
rine. Pa mu ponavad rečem, da mora še mal počakat. Da še nismo 25.-tega... Ej pajac a jst do takrat sploh že dobim dovoljenje? Drgač ti že kr vnaprej plačam sladoled, sam da grem...
..
), pol mi je pa v četrtek takoooooooooo lepo vrtnico prinesel............
ali pa je v ...
......
Oooo Katis je rodila!!! Čestitke Katis!!! No pa smo izvedeli ime... Je fuuuul lepo ime!!!! Upam da je blo čim manj matranja zate in za Bora, pa seveda zdaj ko je mimo, čim več cartanja...
, ampak če sm si pa took zaželela pečen krompir...
sem si potihem že včeraj rekla "nekaj se dogaja"
, si jo podložim pod glavo in "voila" !
...Učer sem sedela 3 ure za mizo k sm slikce delala pol pa ustanem pa opazim da me neki dol zateguje in šok:
-noge čiiist nabuhle,kr kolobarji okol gležnjev...grozn res...Ta vročina ni normalna...pa sm mislila da bo dons bolš pa nč...
) Se je moj še pol ure oblizoval, najina
pa tut
pa sm mislila da je že mim...jao
zaplen