|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  445 446 [447] 448 449   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
19.7.2007 14:45:44   
Anonimen
V albumu nove slike...če hočete geslo ZS...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11151
19.7.2007 15:00:12   
Zamima
Sem imela že vse napisano, pa mi je javilo napako! user posted image user posted image user posted image

Torej, Zala je poskusila polento z adaptiranim mlekom pa je ful rada jedla user posted image , no vsaj nekaj ima po meni - je pravi jedec user posted image , boknedaj, da bi bila lačna - ista sem jaz user posted image  prav tečna ratam ko sem lačnauser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11152
19.7.2007 15:04:57   
Aja1
Tudi jaz sem dala v album nekaj novih slikic.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11153
19.7.2007 15:06:19   
Monika79
no sem tudi jaz ves roman napisala, pa mi je javilo neko napako user posted image user posted image , pa prav sedaj, ko sem voljo dobila za pisanje user posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj pa mi Kaja po tipkovnici toče tako, da se kasneje javim user posted image

user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11154
19.7.2007 16:28:54   
Zamima
Aja1 in Barby ful lepe slikice user posted image  user posted image  user posted image ,...

Meni so pa na davčni dan polepšali user posted image  , sploh nisem dobila predizpolnjenega obrazca, pa ker sem pač imela neka nakazila (nekaj malega), sem vseeno oddala napoved, da me ne bi kdo ganjal slučajno, in dobim danes odločbo, da mi bojo vrnili 137€!!!!user posted image user posted image user posted image

Zala pa je dobila neke pikice po trebuščku in hrbtu user posted image , predvidevam, da od te vročine user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 11155
19.7.2007 16:35:48   
majas
Čvekice... danes je pri nas malenkost ampak res malenkost manj vroče.
Kaja se igra v stajici in samo kliče ata ata ata in baba baba... mama pa še nič user posted image  
Cartika je  tudi ona postala taka velika in trma tudi.

user posted image vsem za nove dosežke...

Zamima žal Val pa je že od Kaje tako da ga ne odstopim user posted image

Glede kvadratnik metrov v stanovanju nimam pojma... so pa prostori tako čudno razporejeni da se ne da nič preuredit...hm tako da bomo videli kako bo z otroškimi sobicami. Se pa krfjolca vse da, midva z bratom in starši smo  do 14 leta spala skupaj v sobi z  16kv.m. Nasredini sta imela mama in ata omaro da sta imela malo za sebe, midva pa nastropno kasneje pa v vsakem kotu en jogi. pa je vse šlo. Tako da glede prostora se nimaš kaj sekirati. Koliko družin živi v majhnem stanovanju pa vse gre user posted image  

tako zdaj pa spet grem...

Ja pa z Moniko79 sva bile na pijački..je pa ona slikala malo. Pa monika kaj je pokrovček od flaške pri tebi??? Jaz ga nikjer nimam? Nevem ali pa ga je kaja vrgla na tla in sem ga tam pozabila user posted image  hm...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 11156
19.7.2007 17:28:46   
Anonimen
Aja1, na tisti sliki, ko je Neja utrujena je taki dojenček, tam, ko se pa reži na vsa usta je pa taka velika punca...kako slika lahko pomladi...user posted image  bistvo pa je, da je ful luštkana...user posted image

Majas, WB...kje si se potepala...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 11157
19.7.2007 17:38:44   
Aja1
Lušne slike, Barby user posted image user posted image user posted image . Val je pa res že velik..pa kakšen smejko je user posted image .
Ja tile naši otročki čist prehitro rastejo user posted image  

Zdaj pa razmišljam, če bi šle malo ven... Jo bom dala v bazenčka, pa naj čofota....jaz bi tudi čofotala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11158
19.7.2007 20:44:44   
viv_
Aja, lušne fotke! Sploh predzadnja je zakon... Barby, dej mi pošlji prosim geslo...

Me smo se pa dam prijagale lihkar. No, ta velike punce. Smo bile na eni žurki. Tamala in ati sta se pa lepo spat popokala...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11159
19.7.2007 20:46:21   
Aja1
Kje pa ste???? Bomo kej čvekale?
Neja spi. Je prej zasitnarila 100 na uro.Sem jo komaj oblekla v pižamo....pa še brez večerje (rižolino) je zaspala. Samo malo je pozizala in zaspala. Bomo videli do kdaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11160
19.7.2007 20:57:13   
Aja1
Hvala user posted image

Pa res ni nikjer nobene?....meni je dolgčas.... Bi šla spat, pa je zunaj še dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11161
19.7.2007 20:57:48   
Aja1
Ooooo, Max je prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11162
19.7.2007 20:59:40   
viv_
Pa evo mene user posted image

Lih prejle smo vsi evre šteli user posted image user posted image user posted image  V en kozarec mečemo drobiž (vse kovance za cente, evrov ne), pa ga je bilo že ful in smo sortirali... To je denar za užitke, katerega se po "zagoni". Ponavadi greva z mojim v igralnico, ali pa se kam potepat...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11163
19.7.2007 21:00:59   
Aja1
Viv, in koliko se je nabralo €?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11164
19.7.2007 21:01:44   
Aja1
Denar štet je pa res fajn posel...če je denar tvoj seveda user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11165
19.7.2007 21:02:44   
Aja1
Viv, ti si tudi ilegalka. Piše, da si odsotna....ojoj, skor vse ste že v ilegali user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11166
19.7.2007 21:31:32   
Aja1
Nič, grem spat. Meni se čveka, pa nikjer nobene user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11167
19.7.2007 21:37:39   
viv_
Ilegalka sem še iz službenih časov user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11168
19.7.2007 22:17:31   
Anonimen
Punce, lepo spite...

Prosim, držite pesti, da se jutri na razgovoru dobro obnesem...pa pazite rdečo puščico na cesti po Ljubljani...to sem jaz...user posted image

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11169
19.7.2007 23:21:11   
max81
hej hej

Aja sorči sem prejle samo prebrala, pol sem šla pa hitro tamalo zrihtat, pa na hitrco cote speglat....sicer sm pa fest utrujena, ker smo se pa res cel dan potepal, pa sploh tega nismo imel v planuuser posted image , kupili smo prenosno posteljico v tojsu, pa za tastarga kopalke, men ene hlače, za tamalo smo pa iskali klobuček, ker ji bo ta ravno kar premajhen, pa nikjer majhnih številk, same velke cifre...ja hudiča naša žabica ma pa tako malo bučkouser posted image
zdejle sva pa z mojim še mal pred bajto posedela in se malo ogladila, ja je blo kr fino, me je že kr zeblo sem morala kr po pulover skočit

barby vso srečo jutri, držimo pesti....pa seveda, vozi počasi in previdno
naša žabica ma tudi že par dni čisto drobne pikice po telesu, pa kšna se najde po obrazku, po vsej verjetnosti je to od vročine ja

zjutraj pa prosim eno  veliko šalco kofeta pristavite tudi zameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11170
19.7.2007 23:23:54   
majas
Barbi prosim za geslo še od tebe.  Neja pa je tudi tako lepa... kako hitro gre ta čas no... user posted image

Držim pesti za jutri barby, pa enga user posted image za srečo...

Tako zdaj pa grem se cartat ker je moj prišel domov, se od pon. nisva videla user posted image je bila na terenu jaz pa pri mami.

Lahko noč***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11171
19.7.2007 23:25:25   
majas
max81 tudi ti spaaaaaaaat user posted image pridna da si likala, mene jutri čaka pospravljanje user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11172
19.7.2007 23:48:13   
max81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja sej že grem, moram itak se počas spokat dol iz računalnika, ker že komi gledam, pa še lulatttt me ktuser posted image
mene jutri čaka pospravljanje
, mene tudi mi bo dragi pomagal je obljubil, na koncu se pa nobnmu ne bo dalo ničuser posted image , tko kot že cel tedenuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11173
19.7.2007 23:50:38   
max81
želim vam mirno noč, jaz sploh ne vem če bm lahko zaspala ker je v spalnici tako vroče da je groza, tamala pa spi kot polhekuser posted image

nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11174
20.7.2007 0:11:00   
majas
evo jaz še ne spim sem se spravila meile brat ker jih že cel teden nisem pa nisem prišla do konca user posted image zdaj pa že komaj gledam...

ti še ne misliš iti glej še vedno si prisotna, koliko je ura user posted image

sem pa dobila veličastno prvo mesto...je že petek user posted image    lahko noč....

IZVIRNO SPOROČILO: max81

mene jutri čaka pospravljanje
, mene tudi mi bo dragi pomagal je obljubil, na koncu se pa nobnmu ne bo dalo nič , tko kot že cel teden

dragi pomagal user posted image to pa je res lepo slišati user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  445 446 [447] 448 449   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  445 446 [447] 448 449   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?