|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.7.2007 22:52:02   
cv105
Maks: čestitke za zobek! A tudi za izraščene zobke zobna miška kaj pod pouštrom pusti??? Da ji bomo vedeli povedat, ker po moje bo tudi k nam kmalu prišla.

Mi smo spakirali in jutri odjadramo na dopust. Upamo, da bomo zdravi in nam bo vreme naklonjeno.

Imejte se lepo, vse najboljše za mini rd-je, bravo za vse prevale, zobke, nasmehce, ... Za vse, ki čakate na preglede in izvide od zdravnikov pa en velik user posted image od nas. Mislimo na vas in držimo pesti, da bo vse tako, kot mora biti.

Čao.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6501
23.7.2007 23:11:28   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Včeraj je Lan KONČNO izvedel obrat iz hrbta na trebuh. Rokice še ne zna izvlečt, ampak mu je zgleda všeč in se zdaj skos obrača.

user posted image user posted image user posted image  Vid tudi še ni pogruntal, kako bi rokico ven potegnil.user posted image  Nekaj časa poskuša, potem se pa tako razjezi, da ga moram še tisti moment nazaj na hrbet obrnit, ker drugače je jok za znoret. Potem pa se seveda spet obrne in postopek ponovimo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6502
24.7.2007 6:51:29   
tinaaja
jutro...
noc po strem, futranje ob 2 in ob 6  user posted image in pol nic vec spanca..

meaa - kasljanje - brina tud pokasljuje, sem to povedala P je poslusala in rekla, da ni nic slisat... Zdi se mi, da pokasljuje vcasih tudi zaradi pozornosti user posted image ma ne vem, ampak tak flining sem dobila. drugace se pa zgleda tako malo cisti dihalne zadeve. Bravo za obratuser posted image

grem izkoristit zmerne temperature, da ne dobim pol vrocinskih krcev - a naj ne bi moral biti danes dez user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6503
24.7.2007 7:11:14   
draja
Jutro!

Danes je bila tudi naša noč zanič, saj je malo kar naprej napenjalo in je prdkala in se jokala. Tako sva se vmes tudi dvakrat dojili. Ob 6:20 je pa itak že vsa budna se smejala v košku. Jaz sem čist out, sem rabila 10 minut, da sem se toliko prebudila in zbrala, da sem si upala sploh Živo vzeti v naročje. Sem se bala, da mi bo kar padla z rok. No, saj malo sem tudi sama kriva, ker sem šla šele ob polnoči spat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6504
24.7.2007 7:28:30   
blanči
Dobro jutro!

Danes smo zopet spali od 21 - 6 ure zjutraj, kot je pri nas že navada od drugega meseca. Vmes se ponoči mogoče enkrat zbudi in ji dam dudo in spimo dalje. Zjutraj pa je tako dobre volje, da kar vriska.

Zobki: Mislim, da tudi našo matrajo zobki. Roke in vse kar pride v roke je v ustih in slini se kot polžek, pa na treenutke je sitna kot da ji nič ne paše, kar nekaj joka. Ko pa jo vzamem v naročje pa včasih sladko zaspi. Pa ko je sitna se tako za ušesi in po glavi praska. Mislite, da so to zobki? Dlesni ji mažem z Calgelom in ji ful paše.

Maks user posted image  za zobek.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6505
24.7.2007 7:56:31   
slumpo
ooooooooooo a me vidite....danes sem kot mesečnik....nič spala...ja zato je pa poskrbel moj sime

od 11 pa do 6 se je futral na eno uro, vmes pa migal kot bi mamila vzel...noro...ob 6 pa dokončen auf in smeh in vriskanje na on 100%

ja zdele je malček zaspal ja sej je revček utrujen od telovadbe in futranja celo noč...mene pa čaka cel čeber cujn za zlikat...ne vem ali bi jokala ali bi šla kar likat...

mea in tinaaja ...naš tudi veliko  pokašljuje in mi je P rekla da se jim ogromno zaletava zaradi obilice sline in ker ne vejo da jo morajo pogoltnit dol, nekiaj pa sem opazila da je tudi zaradi pozornosti....al nas majo že zelooo pogruntane..

ne boste verjele da je včiraj šel mož z Anejem v spalnico in se je dru  kakor da bi mu kdo kaj tel...pa smo mu dlesni namazal, pa se je igral z njim...pa ni pomagal nič ko pa smo šli skupaj ven je pa kar čudežno prenehal met težave in bil veselko...ja sej ne v spalnici so bile rolete dol in je mislu da bo moral spat...pa ne po celem dnevu spanja nouser posted image

zdej grem pa likat...pa ne preveč bit čvekice da bo manj za brat

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 6506
24.7.2007 8:26:17   
Gio
Dobro jutro..

mi smo pa končno spali malo več v kosu, ker imamo nov sistem. Mala zaspi ob 21.30 in ko grem jaz spat, okoli 23.30-24.00 ji dam flašo. In potem spi vsaj do 4.30...kar je zame cela noč user posted image , danes pa je spala do 6 kar je luksuz....in zdej spet spančka od 8. Upam da bo nekaj časa držal ta naš sistem.....seveda pa tega ne delamo na lastno pest, ampak po priporočilu ene knjige. Ampak OK....sej če bi prespala noč, res ne bi vedeli da jo imamo, ker je tolk pridna. Ima ful red....ko popapa se igra, ko ji je dovolj parkrat pojamra in jo dam na kavč in zaspi  za urco ali dve. Edino pozno popoldan ne spi, je pa potem fino utrujena za nočno uspavanje.

lep dan!! 

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6507
24.7.2007 8:56:38   
tejčica
Žan (Barči78), čestitke za 5 mesecev.user posted image

Mi smo pa danes spali!!!user posted image user posted image user posted image  Sicer se je mali zbudil ob dveh, ampak v času ko sem pripravljala flaško, je zaspal nazaj. Potem je vlekel do sedmih, pojedel in zaspal še za eno urco.

Erna, pri nas je oblačno in mislim da bo kak drug dan bolj primeren za na plažo.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 6508
24.7.2007 9:55:10   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Kati - kaj si naredila da si Žigcu zaustavila krvavitev? Tukaj bi pa jaz na celi črti odpovedala...

Ma sej ni blo to v potokih.. Kwa.. Jošk sem mu v usta porinla. Mlekec vse pozdrav!

Tiste, ki mate že večje otroke - kako se kaže vnetje ušesa? Ker naš se skoz za levo uho vleče pa siten je. Jst sicer mislem, da je tok zaspan, ampak čist ziher pa nisem. A če bi ga jst prijela za vneto uho, bi bolelo? K nič ne trzne na to.

Spali smo krasno! Ob 23h prvo bujenje, pol pa na vsaki 2 uri 20' dojenja user posted image . Siten je pa še vedno - neč čudenga, je verjeten tud čist neprespan, revček. Gremo na kavo v Mostec... No, prej bomo še liter dreka odkidal user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 6509
24.7.2007 10:22:03   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Sezam, držim pesti da bo Žiga ponoči lepo spančkal.

user posted image user posted image  Sem mela budnico od 2 - 4.15 user posted image  On bi se kar igral, pa pogovarjal, samo spal ne. Mi je v naročju že zaspal, ko pa sem ga dala v posteljco se je pa takoj prebudil in začel brcat in se smejat user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6510
   [Brisano sporočilo]
24.7.2007 10:31:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 6511
24.7.2007 10:57:28   
Mojca B
kati evo zdaj pa jaz vdiram k vam.... Veš, da je imel naš gaj non stop vneta ušesa.. Do leta pa pol si mu lahk z ušesom delal kar si glih hotel, pa ni dal štimce od sebe. vse živo smo pritiskali pa tudi trznil ni.. Edino tko smo potem vedeli, da so ušeska, k je bil siten, imel malo driskice in vročino proti večeru.. To je blo to.. Ušesa pa vneta miljonkrat... Tko, da ko bo ponoči jokal in imel vročino ja lahko da so ušeska.. Ampak verjemi, da če so ušeska bo tkoo bogi, da enostavno ne boš mogla sfaliti..na žalost. Upam, da pr Žigcu niso ušeska...

sorči punce.. ste pač zanimive za branje.. zdaj grem pa nazaj na Aprilčice..:)

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6512
24.7.2007 10:59:57   
Sibil_
Dan!

Vneto uho-eh, mi smo že profiji.Jaz prepoznam že tak značilen siten jok, sicer pa otroku v budnem stanju kažeš nekaj zanimivega (recimo knjigo) in med gledanjem (ko otrok ne gleda kaj ti delaš) mu s prsti nalahko pritiskaš vse okrog uhlja, spredaj in zadaj.Če uho boli bo otrok kar naenkrat trznu od bolečine in nimaš kaj čakat-takoj h pediatru.No, jaz sem še vedno imela prav do sedaj in je bilo uho, kar rabi antibiotik.Aja-pa če je otrok tečen in ga kaj boli mu dam jaz paracetamol, ker ublaži bolečine in vnetja.

Na Obali je fino oblačno, prav paše.Se lahko diha, po dolgem času.user posted image

Grem kocke sestavljat-aja, a katera ve če je kje akcija Lego Duplo?Mi bi rabili še kak komplet, ker zaradi Lukasa Patriku ne bom pustila ta malih legic sestavljat, teh Duplo pa nimamo glih ne vem kolk in imam težave, ko sestavljam garažo.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 6513
24.7.2007 11:37:39   
Dajadada
Mi se tudi veselo obračamo iz hrbta na trebušček in potem mu včasih uspe, da se takoj postavi v položaj pasenja kravic. Se pa najraje obrača v levo, v desno mu moram pa malo pomagat, ga stimulirat s kakšno igračko.

Maks, čestitam za prvi marčevski zobek.

Kati, aha, joška je rešitev za vse težave.

Vnetje ušes in dojenje leže: V eni knjigi sem prebrala, da lahko pri dojenju leže nekaj mlekca steče v ušesek in je tako več možnosti za vnetje. Jaz kljub temu doma večinoma dojim leže, ker tako obema najbolj paše. In tako najlažje pripravim malega, da zaspi čez dan.

Tiste, ki ste na dieti se mi prav smilite, obenem pa občudujem vašo voljo...pripravljenost na vse v dobro otročičkovuser posted image user posted image user posted image . Jaz že brez diete ne vem kaj bi jedla, ker mi nič ne paše. Sploh v tej vročini. Solatke so zakon!!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6514
24.7.2007 11:43:11   
amy26
Sem mela budnico od 2 - 4.15

Mi tudi od 2.30-5.00 budnica, pred tem pa ni šans da bi spala, skos se oglašala, dudo cmokala, vriskala tako da sem jo morala utišati, ker bi zbudila Aleksa, no na koncu je pa ratala tečka in se kar drla. Zaspala mi je pa komaj in sicer na trebuhu. Nevem kaj ji je bilo očitno je bilo podnevi preveč spanca, saj je spala 3x 2uri + 1x0,5 ure kar je redkost.

Vneta ušesa, pri Aleksu se je pokazalo kot visoka vročina, ki je trajala par dni, seveda smo jo zbijali s svečkami, pol pa ko smo šli do P in dobili antibiotik je bilo že drugi dan bolje. Pa našmu si brez problemov pucal ušesa z palčko, ko je pa imel vneta pa seveda ni pustil niti blizu, no takrat nismo vedeli da so ušesa.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6515
24.7.2007 11:46:45   
amy26
Jaz kljub temu doma večinoma dojim leže, ker tako obema najbolj paše. In tako najlažje pripravim malega, da zaspi čez dan.

pri nas isto, dojiva se že skos samo leže ker le tako se ne more preveč obračati in gledati okoli sebe-firbecuser posted image , ker že tako jo težko včasih pripravim da je. V sedečmu položaju se pa dojiva v avtu in pa v trg.centru.

kar se pa dnevnega spanja zadeva pa pri nas ni težav, no trkam da tako ostane, ko postane tečka jo dam v zibko in dudo v usta in kmalu zaspi, včasih dudo vmes popravim.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6516
24.7.2007 12:02:30   
slumpo
men se bo  danes obrnilo....nizek pritisk in sopara...men se vrti pa še mali je full siten in noče zaspat niti za sekundo..

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6517
24.7.2007 12:11:50   
slumpo
ekola tako je pa zgledalo včerajšnje kopanje

user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6518
24.7.2007 12:18:57   
draja
Kati men so pa glih zadnjič razložil, da je znak, da bo dobil zobke, ko se začne za ušesa vleči in se slinitiuser posted image . Ma ne vem. Možno je tud to.

No mi nismo šli v Mostec ker je dragi doma in smo šli v BTC zapravljat. Smo naročili posteljico in smo rabili kupit posteljnino - smo dali glih tolk kot za posteljco!!!!!! Norci!!!!!
Pa kupli smo še fredov obroč, pa tiste puzzle za po tleh, da bomo razširili igralno površino, pa nove dudice (te od Mam so res fajn, ker ne puščajo odtisov na naših špehcastih ličkih), pa plenice pa še in še. Je prav sedlo spet mal za našo Živko Polivko zapravljat (P.S. - vzdevek je dobila od svojega strica, ker ga vedno pobruha user posted image ).

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6519
24.7.2007 12:21:09   
Barči78
Žani moj, vse najboljše za 5 mesecev. user posted image Pa enega velikega cmokeca zate.
user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6520
24.7.2007 12:25:42   
draja
joooooj sem vam pozabila povedat, da smo srečali babco, ki je našo punčko na svet spravilauser posted image user posted image user posted image  (no, v bistvu jo je porodničar s CR, sam je pa ona cel porod zame in pol za Živo skrbela). Smo imeli skupaj avte parkirane in smo se kar naprej srečevali pa sam mal pisano gledali, nato pa smo se končno ogovorili. Je v bistvu ona pristopla k nam, kar se mi je zdelo še posebej lepo! se je spomnila vsega, meni so pa kar solzne oči ratale ob vseh spominih. Jo imam v takooooo lepem spominu, da velikokrat mislim nanjo. no, saj smo se zmenili, da pridemo še kdaj po kakšno štruco k njim v Postojnouser posted image .

Amy jaz ne vem kako ti sploh še funkcioniraš po takih nočeh. Mene je ena slaba danes čist uničila, kaj bi šele bilo če bi bilo to stalnica?

Gio super za nov način za uspešno nočno spanje. Le tako naprej. Glede dnevnega pa sta si Ela in Živa čist podobne - ko je zaspana jo položimo v košek, damo dudico in zajčka Živkota in ona sama od sebe zaspi - včasih takoj, včasih pa se tudi še pol urce ali celo urico zamoti in šele nato zaspi.

Vse najboljše Žan za 5. mesecev!!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6521
24.7.2007 12:36:25   
tinaaja
Draja, no smo naorcili vijake in cena je 32€ user posted image user posted image ne jih zgubit user posted image user posted image user posted image cena posteljnine pa je user posted image Drazje kot za odrasle

Zan in Barci- cestitke za 5 mesecev (joj kok gre cas user posted image ) user posted image user posted image user posted image

Mi tudi spimo. Ful mi je dobr tole, k sem brino mal pogruntala. Zjutraj futranje, sprehod, pol se malo zdere preden zaspi v vozku in pana. Ko se zbudi je dobre volje user posted image pol malo zabave doma in med 10 in 11 - ziza in pananje user posted image In ko da prvi glas od sebe, mi jo vcasih uspe uspavat nazaj z drugo zizo user posted image user posted image

slumpo - popoldne si vzami eno uro zase!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6522
24.7.2007 13:24:19   
slumpo
draja...kje ste pa kupili tiste puzle za na tla in kok so pa bli? a je to tisto ki so s številkami in črkami...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6523
24.7.2007 14:07:50   
amy26
draja...kje ste pa kupili tiste puzle za na tla in kok so pa bli? a je to tisto ki so s številkami in črkami...

slumpo imaš jih skor povsod, spar, BC http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160965, Rutar, nekje jih imajo po več skupaj pakiranih so pa manjše kocke
jaz imam dva paketka še od Aleksa, kjer so manjše kocke jih je pa več v paketu

pa glih danes sem jih Eli postavila na tla, jih je skos gledala ker so ji všečuser posted image
celo pred eno uro ko sem jo imela na tleh je skor zaspala na njih, pol sem jo pa prenesla v posteljico user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6524
24.7.2007 14:14:58   
amy26
da je znak, da bo dobil zobke, ko se začne za ušesa vleči in se sliniti

pol jih bo naša tudi dobila, ko se dojiva je uhelj prav bogi, jo moram držati za rokice da si ga preveč ne vlečeuser posted image  pa slini se tudi kar precej

Draja, ob nenehnem zbujanju ponoči se navadiš, ampak da otrok zvečer oz. proti jutru nazaj ne zaspi več kot dve uriuser posted image , na to se pa ne morem navaditi, zvečer ko Ela ni hotla spat sem bila ful tečna, pa jezna na mojga k sam spi ne da bi kdaj tudi on priskočil in jo poskusil uspavati.

Pa čestitke Žan za 5.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime vam je všeč za punčko?

Tanita (22%)

Karin (72%)

Terezija (6%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!