|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
25.7.2007 10:50:21   
Anonimen
pajac če je tko, potem nama z Antigono čisto nič drugega ne preostane, da se odpokava za njo. Dogovor je dogovoruser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
25.7.2007 10:50:46   
Antigona
Ja zgleda že tko... Ne vem, še mal počakam pol jo bom pa probala poklicat, me preveč ferbec matra če že koristi polnipenzion v Postojni user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
25.7.2007 10:51:54   
Antigona
Ja poopsie, najbolj da se napakirave v avto, usput me lahko na Vrhniki pobereš, pa greve vprašat če naju na suh sprejmejo, da mamo sobo rezervirano user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
25.7.2007 10:55:53   
pajac
user posted image user posted image mogoče pa je samo šla preverit, če je kakšna kul oba fraj za tri user posted image ...

No Sisy zresni se in se javi.... Zdaj tud mene res firbec matra, pa še zjutraj ono s prvo stranjo???user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
25.7.2007 11:02:29   
Anonimen
user posted image antigona, za 20 min. sem pri tebi...
to bodo kot kakšne mini počitnice...hotelska soba, mogoče se sisy dogovori še za tv, itak imajo veliko banjo za porode, ki jo lahko preuredimo za bazen...to bo u iber sprostitevuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
25.7.2007 11:04:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

No Sisy zresni se in se javi.... Zdaj tud mene res firbec matra, pa še zjutraj ono s prvo stranjo???user posted image user posted image user posted image

kaj pa je bilo??

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
25.7.2007 11:12:44   
pajac
zjutraj sem nekaj štorala po računalniku (še čisto zaspana) in pomotoma odprem prvo stran avgustovk pa pogledam tole:

čestitke sisy

Mi pa še čakamo na dan D...

me je skoraj kap....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
25.7.2007 11:28:22   
Anonimen
Kako vam zavidam,da ste tako dobro razpoložene.

Jaz pa sem čustveno čisto na tleh.......z mojim sva šla narazen.Saj se je ze nekaj časa pacalo.....

Tako da bom tudi sama pri porodu (tega me je najbolj strahuser posted image ) in potem naprej.
Kam naj grem z dvema otrokoma in majhno plačouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
25.7.2007 11:35:41   
tia01
****aa - a res?? Joj nee... Sočustvujem s tabo. A nista mogla počakat po porodu?? To pa res nista izbrala pravega časa. Sploh ne vem kaj naj napišem, ker vem da se ne boš počutila nič boljše, če karkoli napišem. Drugače pa lahko k porodu vzameš svojo mamo, sestro, samo da ne boš sama. Vsaka ki je že rodila gre brez problema s tabo. Je ful lažje če maš nekoga zraven, pa tudi če ni bodoči očka. Lahko pa vzameš tudi kakšno prijateljico, samo če še ni rodila mora naresti očetovski tečaj, da dobi tisto potrdilo.

Žan - vse najboljšeee user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
25.7.2007 11:37:20   
Sončni žarek
**** - zate šopek user posted image  in 7user posted image .......  Čeprav verjamem, da ti to sedaj nič ne pomeni..... Pa čeprav te poznam samo preko RR, me je kar stisnilo pri srcuuser posted image user posted image user posted image  ...Brez besed......

Glej, če ti bo kaj lažje se kar izlij tukaj.....ker takšna stresna situacija lahko sproži tudi porod....... Pa če lahko kako pomagamo, kar javi.

Drugače pa mislim, da lahko napišem da ti avgustovka stojimo ob strani!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
25.7.2007 11:37:48   
tia01
Sisy... zdej se pa nehi hecat in se nam javi, da ne bom slučajno čez par ur prebrala da je Sara že zuni... Če prav najbrš ti ne bi mela nč protiuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
25.7.2007 11:40:06   
Sončni žarek
Pozabila--- Žanu vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
25.7.2007 11:43:54   
tia01
**** - točno tako kot je napisala Sončni žarek, ti vse avgustovke stojimo ob strani in če boš hotla komu tarnat we are here for you user posted image user posted image !!!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
25.7.2007 11:44:21   
pajac
****   user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ne daj se!!!!! Me smo zmeraj tukaj in zmeraj polušamo... Tako da vrži vse negativno iz sebe... Misli zdaj nase in na otroka.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
25.7.2007 11:44:42   
Sončni žarek
Paštetka-kako si.....si kaj boljše?!

Veš, jaz imam predlog....kaj če bi se medve tudi kar skupaj zmenile za rodit- greva v isto porodnišnico in obe bova rodili z PCA.....pa itak mora biti navzoč anesteziolog-pa mislim da jim bi bilo veeno če rodi ena la pa dveuser posted image . Ti kar datum izberi-meni je vseenouser posted image
Kaj menišuser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
25.7.2007 11:45:27   
tatjana.d
****, user posted image vidim, da bo tole tvoj drugi otrocek. in upam, da sta oba zivcna zaradi blizajocega datuma. pa da bo potem spet boljse (vcasih hormoni delajo svoje...). zelim ti zate in za otroka. user posted image
Pazi nase in na svoja soncka!!

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

Neposredna povezava do sporočila: 3816
25.7.2007 11:46:55   
Sončni žarek
Pajac- kaj si imela v mislih tisto z mojimi kguser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3817
25.7.2007 11:57:08   
pajac
hi hi hi nič posebnega... Danes samo o hrani govoriš, dobila pa si gor kg kot piščanček... Ti kar uživaj....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3818
25.7.2007 11:59:47   
pajac
Evo ga!! Zgasnili sta tako Antigona kot Poopsie (jih ni neč gor na RR)... user posted image v Postojno iskat Sisy...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
25.7.2007 12:04:01   
Anonimen
, kaj pa če imajo samo 1 črpalko?  A boš ti tam zraven mene čakala? user posted image

ŽAN vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
25.7.2007 12:13:17   
Klarita
Dobro jutro punce!
Vidim, da imate tudi ve enak probem kot jaz: šraufanje v trebuhu, s tem da imam jaz že 3 dni drisko in trebušne mišice so me bolele kot bi celo noč delala trebušnjake. Prijateljica mi je rekla, da so to lažni popadki. Saj ne vem ali me je strah in me zaradi tega zvija ali se res kaj dogaja. Je vas tudi kaj pikalo v jajčnikih? Mene je samo v desnem, ampak konkretno, ko sem kak določen gib naredila. Mali pa je tako živahen in mi tako pritiska na mehur in sramno kost, da je za popuser posted image dit in noge imam kot buhtle spet....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
25.7.2007 12:15:14   
Anonimen
Kaj a kar hodite rojevatuser posted image

Jest bi še en teden počakala.Danes je glih še en mesec do akcije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
25.7.2007 12:16:51   
Anonimen
Mene že 14 dni šraufa in imam drisko.Sem mislila da so to živci pa vidim da ste vse usraneuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
25.7.2007 12:20:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mene že 14 dni šraufa in imam drisko.Sem mislila da so to živci pa vidim da ste vse usraneuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.7.2007 12:21:12   
Klarita
****, misliš da je to res strah pred porodom, ko smo se začele vse zavedat, da se lahko začne vsak čas?
Mogoče, ne vem. Rada bi si dopovedala, da me ni strah in da bo vse hitro mimo.... Po drugi strani pa je res malo strah prisoten, ker ne vem kaj me čaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?