|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
25.7.2007 14:04:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image user posted image user posted image , a ne da nisem hudobna... vsaj kar se kg tiče user posted image (pa to zato ker vsakič pogledam prvo na levo oko, na katero slabše vidim, ko stopim na tehtnico, da ne bude preveliki šok....Joj naslednji torek imam svojo G, kaj bo spet rekla... grem na dieto...)

user posted image user posted image , jst sem vsakič na dieti samo kaj ko potem zadiši krompirček, pa mesek, pa pizza, pa McDonalds, pa sladoled...hm a morm še nadeljevatuser posted image . sej če vam povem kok sem se zredila ne boste verjele, ker se mi res tolk ne pozna tko, da se tolažim, da je vse skupaj samo vodauser posted image .
Vidim da prebava pri avgustovkah laufa in "cevosana" ne rabimo... user posted image user posted image user posted image user posted image

avgustovke smo zakonuser posted image
Vseeno ste me spravile v to da grem zdaj sobico za user posted image malo pospravljat... pa mojega bom nakurila da odnese tisto kramo, ki je ne rabiva tukaj v klet....

Ko pa se bom priborila za fotoaparat poslikam košek.....user posted image user posted image user posted image user posted image ... Zaenkrat je kar z rjuhico pokrit da se na posteljnini ne nabira prah....

ti poslikaj in čimprej pokažiuser posted image .

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
25.7.2007 14:07:19   
Sončni žarek
**** -se sedaj spomnim. Ko sem prvič bila na RR, sem vaju zamenjala s Paštetko (si ti napisala, da prideš na dopust v Turnišče....drži ne). Prosim drži se - za Mašo in user posted image  v trebuščku ter zase! Verjamem, da je lahko napisati, veliko težje pa to narediti. Pa ti pošiljam še user posted image ..

Pajac-sem ravnokar pojedla še zate eno palačinkouser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
25.7.2007 14:09:04   
Anonimen
joj, sončni žarekl blagor tebuser posted image , če bi se jst +9kg zredila bi tolk papcala, da bi me kapuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3853
25.7.2007 14:10:32   
pajac
hmmmm...sama sem  slistila preostanek rolade iz hladilnika... pa še palačinka prek ??? ok!!!  user posted image user posted image user posted image

Grem zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bo zadosti za danes....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3854
25.7.2007 14:13:09   
pajac
eee, a Sisy išče avto, da se ve vse tri vrnete nazaj skupaj???? S tremi user posted image ??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
25.7.2007 14:14:01   
Sončni žarek
Sem zadnji trenutek slišala-moj user posted image  mi je špilal mojo glasbeno željo..... Sem včeraj p*****a, ker ni bilo nič zameuser posted image    Ko pride domov, pa me bo vprašal, če sem danes slišala....in če nebi, pa bi rekel JA, JE SPET RR TRPELuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
25.7.2007 14:16:50   
tia01
O pajac jst tut to delam kar greš ti počet zdejle: PUCANJE NA VELIKO!!! Pa sm že čist zmatrana, tko da se grem vsakih 15 minut usest za user posted image , potem pa nadaljujemuser posted image .

Glede ležalnika, pa trenutno čakam mami, da bova šle skupi, ker ga jst ne morm nest samauser posted image . Komi čakam da dobim unga ta lepga:
http://www.johnlewis.com/Nursery/Baby+Essentials/Baby+Essentials/Bouncers+and+Swings/579/230397562/Product.aspx

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
25.7.2007 14:46:57   
Anonimen
Kaj naj zraven pečenega piščanca naredim?

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
25.7.2007 14:48:46   
Antigona
pečen mlad krompir v pečici ali pomfri...
Lahko pa samo kruh in solatka...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
25.7.2007 14:53:45   
pajac
pečen mlad krompir in solata mljac!!

Sem zvita kot user posted image !!! Sem tla po stanovanju pomila tako, da se moram usesti v delovno sobo in počakati (seveda ob RR), da se tla posušijo, da lahko grem naprej delat... user posted image
user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
25.7.2007 14:55:44   
Anonimen
pajac user posted image user posted image user posted image

Pečen krompir torej!

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
25.7.2007 15:02:05   
Sončni žarek
Jaz bi izbrala samo ogromno skledo solateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
25.7.2007 15:54:00   
tia01
Evo mene že nazaj iz trgovine Chicco!! Pa še najedla sm se že vmes, mi je mami prinesla dol enolončnico in skutne gratinirane palačinke... Njamiuser posted image . V glavnem končno mam ta prav ležalnik, tko da sm zdej mirna. Jeeeeejj!!
Paštetka - prov si se odločla za pečen krompiruser posted image , samo še solatka ti manjkauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3863
25.7.2007 16:55:44   
Anonimen
Ne Tia ni me vrgel ven.V bistvu on sploh ni za to,da jaz grem,no greva z Mašo.

A je v dveh mesecih pokazal veliko in še več-dovolj,da ne mislim ostati z njim,tudi zaradi otrok ne.To mi je pa največja bedarija.
Bom že preživela,otroci ti itak dajejo moč.

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
25.7.2007 17:04:25   
tia01
Aja se opravičujem, ampak sm jst ful ferbc, tko da me vse zanimauser posted image . No sej pravjo, da ni smisla ostajati skupaj in odlašati, če nista za skupaj. Prej ko greš narazen, prej zaživiš na novo. Samo res je škoda, ker se je to zgodilo ravno ko pričakujeta naraščaj. No bodi močna in se ne dajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
25.7.2007 17:04:52   
Sisy
heeeej!

evo mene, neee nism šla še rodit,kje si pa upam brez Antigone in Poopsie user posted image  Madona ste ble pridne sm se komi prebila čez vse napisane strani user posted image

Evo tkole pr nas od učer dogaja na polno...Najprej prodajamo star avto,kupujemo novega,vmes skor rojevamo in to je to user posted image  Ker sva učer na vrat na nos dobila kupca za najin avto ki je prišel ponj celo iz Srbije user posted image  sva mogla na hitr neki novga kupt...Tik pred rokom pa brez avta-no can do user posted image ..Štorija se je začela učer k sva hodila od enga avto salona do druzga gledat stilote in jasno mene je začel umes zvijat,navijat,jst predihavala,čist bleda,prestrašena,popadki pa na  minute user posted image  Moj je reku da sem zgledala k prestrašen angora zajc...Midva sred Grosuplja mene pa navija za znort...Vmes me še srbin kliče za ene podatke od avta,pa da se še neke stvari zmenva jst pa čist konc...Moj popizdi,letiva dam...In kaj ugotovim? Jah KAKŠNI POPADKI NEKI-DRISKA JE BLA!!!! Matr sem mislila da me bo kr kap,bolel pa toook user posted image  Okej vsa srečna da ne grem rodit se odpraviva danes po novi avto-k sreči najdeva tega lepotca

user posted image
user posted image

user posted image
Ki je že najin user posted image  Od mojga tastari so se ponudili in nama dali polovico dinarčkov (kao za Saro)...In tko da smo dons prodal najinga Puntiča,kupila novga Stilota,laufarije je blo za cel dan in to je moj izgovor za odsotnost z RR-a user posted image  Aja-pozabla sem še oment da me vmes naša Antiona kliče in sem ji zagotovila da jo počakam-kje pa upam sama v Postojno user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
25.7.2007 17:06:05   
tia01
Sisy a bo klima padla k tok časa kupujeta avto?? A pa bosta puntota obdržala al bosta zamenjala?

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
25.7.2007 17:07:34   
tia01
Ok, pišm ti, pol pa vidm da si že nazaj z novicamiuser posted image user posted image ...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
25.7.2007 17:11:15   
Sisy
****-kr mal me je pretresla tvoja "novica" da se s tvojim razhajata..Občudujem tvojo moč da si tako trdna in da ti otroci dajejo takšno moč...Želim ti da bi se ti življenje čim hitreje stabiliziralo...Je pa hudo takole tik pred porodom...Sama sem še vedno mišljenja da tudi če nista za skupaj bi te ob takih trenutkih lahko vseeno spremljal ti bil v oporo, tako finančno kot čustveno...Vsaj za začetek...Enostavne ne razumem kako se lahko strinja da z Mašo in otorčkom v bušiju kar greste, da ga to nič ne boli...No ja,okoliščin ne poznam zato raje nekaj na pamet ne govorim, želim ti le da bi se zate vse lepo končalo in da bi bila srečna...

Smo ti pa tukaj v moralno oporo vsaj tvoje avgustovske "cyber" frendice....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
25.7.2007 17:13:04   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ok, pišm ti, pol pa vidm da si že nazaj z novicamiuser posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

hej Tia- a veš kje smo bli dons na kosilu-v črnuški kitajski-sm nate mislila user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
25.7.2007 17:17:47   
Sisy
hej babnce za petek vela ne...udeležba bo veliiika user posted image  Računam da pridemo:

-Antigona
-Pajac
-Mony
-Tia
-Poopsie

še katera,še katera? user posted image  

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
25.7.2007 17:21:15   
Sisy
aja še neki sem se spomnila-Poopsie-ful lepa sobica user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
25.7.2007 17:31:09   
tia01
U a Poopsie tut prideuser posted image user posted image user posted image , fino! Pajac je pa itak oblubla da pride, samo če porod pride vmes ma opravičilouser posted image .

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
25.7.2007 17:31:50   
tia01
Ooooo Sisy, kaj si pa jedla?? Njami...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
25.7.2007 17:32:42   
tia01
Kaj pa april?? A je ne bo?? Ona mora tut pridtuser posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?