Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia01 Poopsie - men so pa v arielu rekl, da oni lahko naročijo zimsko vrečo al pa košaro, samo ne bo pršla, ker je barva papillon lanski model in je ne izdelujejo več. Tako da to, kar je v trgovinah ostal, je ostal, naročit se pa naj ne bi dal več . Zato sem jst vzela potem zimsko vrečo tamalo (za lupinco, k se jo tut lahko da na športni del, samo ne za doug, k bo pol že mal mejhna, tko da jo bo meu glih za to zimo), k so mel eno in edino še v tej barvi, košaro sm pa nekak gledala da mal paše zravn in je v zeleni barvi. Drugač se mi pa ne zdi čist nč čudn za punčko. Men se zdi ta barva čist univerzalna. Tko da bravo midve , bova loh mele še za naslednga . mislim, lepo,da men tega niso povedal v Babycentru ...pa ne dolgo nazaj sva spet spraševala, še številko sva pustila, da naju bodo ja poklicali. Nama je rekla prodajalka da se še zmeraj da naročit ampak da je pač tako povpraševanje, zdej pa res ne vem ...bom mogla it spet mal povprašat, ker midva sva zdej brez zimske vreče in nekaj pa rabiva, pismo. Sej jst sem tud gledala zimsko vrečo te zelene barve ampka mi je rekla prodajala, da lahko dobim papilon zato je nisva vzela in evo zdj pa mam, ker se niti ene niti druge ne da več dobit. juhuhu, men je tud univerzalna. dobr sva midve to kuple, ni kej
|