Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
križ me boli za **** pa neke čudne kkče imam začnejo se v nožnici pol se pa potegnejo po nogi tako da morem obstat za nekaj časa pol pa lahko naprej 
Ampak si pravim, da že mora tako biti. Ampak komaj čakam, da namesto
pride
. Čeprav zdaj najbolj čakam na dopust. Se mi zdi, da se je v meni nakopičilo vse od splava do operacije, pa še cel kup ostalih stvari ...in sem takrat samo hitela naprej... zdaj pa počasi vse hodi za mano. Ampak grem veselo naprej
Ko pa ugledam magični
, pa javim.
, malo ti sama, med pospravljanjem, skupno spravljata tvoje vezi v obup.
Svaka ti čast!!!!... Jaz svojega
dobrodošla nazaj... Sem mislila, da se je samo tvoj konektiral nan internet... Si si pa vzela čas za brat! Pridna!
. Ponavadi se bruha prve tri mesece, ne pa zadnjih 14 dni
. Saj bo, brez skrbi! Mislim, da nas boš kmalu razveselila z zelo lepo novičko!
in seveda si lepo vabljena v petek na čvek
Pa da čimprej ugledaš tisti magični
..Verjemi- vem kako je če doooolgo čakaš nanju, ampak slej ko prej rata,verjemi
Sisy... Lepo sanjaj... Pa si svojemu povedala za opcijo, da bi te na kolesu peljal v Postojno???
pride domov, ker ga lumpa okol v domačem kraju. Je reku pred eno uro da gre od tm, pa ga še vedno ni. Je pa reku da je lačen, tko da sm nama naštimala mal narezka, pa tko, da ga presenetm, njega pa od nikjer
...jst sem pa že navsezgodaj polna energije in bi kar prevale delala. No jst sem si tud včraj privoščila lubenico in celo ananas in sem lepo celo noč presedela na wcju, družbo mi je delal moj
tko, da je blo kr lušten. Jst sedim in lulam moj mačkonar me pa gleda in mijavka, pa sva imela nočni čvek, ki sej vsaič po parih sekundah zaključil in nadaljeval čez kakšno urco ali pol
...a imamo nov datum ali se tko zmenmo, da tisto k prvo zagrabi pobere še ostali dve in samo pičimo v Postojno?
Zdej, k sem pa že tolk napisala in se pri tem skoraj malo utrudila
!
bejbe!!
imenovani karate kid je poskrbel da sem se zbudila po kratkem postopku.... Dobro, ampak res dobro, odmerjena brca pod desno rebro, zaradi katere sem se zbudila v šusu.... Jaz resno upam da popadki ne bolijo tako ostro
končno budne!!!!
nikjer nobenga....... Glede na prebrano ste bolj "nočne sove", jaz pa že ob 22.30 sladko spim-vmes 2x wc-pa do 6.20, ko zvoni ura...