|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
25.7.2007 18:08:50   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Kaj pa april?? A je ne bo?? Ona mora tut pridtuser posted image user posted image

uuu sej reeees ! Na April sem čist pozablauser posted image sooorči draga April, dodajam še tebe:

-Antigona
-Pajac
-Mony
-Tia
-Poopsie
-April
-moja malenkost

Poopsie sem pa kr sama dala na seznam k se je zadnjič neki hvalila da naslednjič pa reeees pride user posted image  Tko da jo zdej reees držim za besedo user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 25.7.2007 18:13:12 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
25.7.2007 18:14:15   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ooooo Sisy, kaj si pa jedla?? Njami...

vsi smo najprej jedl ta male spomladanske zavitke,jst sem za glavno jed pomljackala sladko-kislega piščanca, Grega mongolca-piščanca,Gregatov fotr rezance z svinjino, njegova mami pa mongolca-govedino...

Smo se tkooooo napokal user posted image  user posted image  hahaha
Sva jih mogla pelat na kosilo-tko v zahvalo ... user posted image  res sta zlata...čist sta nora na tole njuno še nerojeno vnukinjo...kaj šele bo
user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
25.7.2007 18:45:12   
Anonimen
Sisy zelo lep avto.SREČNO VOŽNJO user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
25.7.2007 18:48:34   
pajac
Sisy user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

...in jasno mene je začel umes zvijat,navijat,jst predihavala,čist bleda,prestrašena,popadki pa na  minute user posted image  Moj je reku da sem zgledala k prestrašen angora zajc...Midva sred Grosuplja mene pa navija za znort...Vmes me še srbin kliče za ene podatke od avta,pa da se še neke stvari zmenva jst pa čist konc...Moj popizdi,letiva dam...In kaj ugotovim? Jah KAKŠNI POPADKI NEKI-DRISKA JE BLA!!!! Matr sem mislila da me bo kr kap,bolel pa toook user posted image  Okej vsa srečna da ne grem rodit .... 

user posted image   user posted image       

user posted image sorry, ker se smejim, saj mi verjetno ne bo smešno, ko bo mene tako zvijalo, samo je najdel tako posrečeno primerjavo ....

Saj me vemo, da te je Antigona klicala, sej smo naredile celo paniko za tabo na RR. Sta z poopsie že štartale avto, da gresta za tabo....user posted image
user posted image user posted image user posted image

Superca avto... pa fajn da sta se bodoča babi in dedi pokazala... Kaj misliš, ko bi te tvoj na user posted image peljal  user posted image user posted image user posted image ... saj bi Saro na kakem ovinku zgubila... user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj grem naprej delat, sem na 3/4 naredila, edino še otroško sobo  (a nisem pravzaprav to šla delat???user posted image user posted image user posted image ) Sem pa
user posted image kosilo .... in zdaj čakam, mojega user posted image , da bova le to pojedal za večerjo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
25.7.2007 18:50:54   
tia01
Mmmm njami, jaz tut skos jem tm mongolca z govedino, je ful dobr, pa spomladanski zavitki tut. Še dobr da sm sita k bobn, drgač bi se mi fuuul sline cedile.

Ja upam da nas bo res tolk na srečanju, ker ne vem, če bomo potem še lahko prhajale, vsaj ve ta zgodne avgustovke najbrš ne. Tko da Poopsie in Pajac, upam da se bosta fajn potrudle da bosta prpeketale k Orehku. Sej nobena nima neki ful daleč. Pol ns bo pa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
25.7.2007 19:00:18   
pajac
Ne pridem le, če me kdo prej odvleče v porodnišnico... Ob kateri uri pa... Znova je napovedano 31 st.C... Pol devetih??? Takrat bom polnih 37 tednov user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
25.7.2007 19:05:12   
tia01
Hm...Jaz bi rajši vidla da ob devetih?? Sisy, Antigona, Poopsie, April, Mony... kaj pravite pa ve??

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
25.7.2007 19:07:58   
tia01
Aja Pajac, jst mam za dons dost čistilne akcijeuser posted image . Sm že čist fertik. Tok bi mogla bit vsak dan pridna, ampak ok. Prah bom pustila za jutriuser posted image user posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
25.7.2007 19:25:53   
Anonimen
ojla bejbeuser posted image
Spet ste tolk napisale, pa take face ste, sem se tolk nasmejalauser posted image .

Sisy sej sem jst vedla, da ti brez naju ne greš nikamoruser posted image . Kok hud avtoček sta ubodlauser posted image user posted image . Midva sva ga tud pred kratkim zamenjala, najin Clio-ič ni imel klime in je blo treba zamenjatuser posted image .
Tvoja sobca je tuduser posted image !

Jst bi res rada prišla ampak imam spet zdravnika ob 10.50. zdej ravno z dragim računava kako bi skombinirala, da se lahko končno udeležim našega čveka v živouser posted image .
Sem pa vesela, da računate name in si želite moje prisotnostiuser posted image user posted image .
Joj kako nej to speljem...meni bi bilo vseeno lažje da bi se dobile ob 8.30, ker potem imam vsaj malo časa, ker če se ob 9-ih potem sem lahko smao pol urce ali pa 45 min pol pa naprej k zdravniku, ker bom spet čakala na CTGuser posted image ...
Sej moj lubi me lahko pelje ampak itak pride že po po pregledu pome, da ne hodim po tistem soncu domov...samo upam,da me bo lahko tudi tja peljal.
Ampak  zgleda, da se tokrat res spoznamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
25.7.2007 19:32:36   
tia01
Ja potem pa ni panike, se dobimo ob pol devetih, da nas bo dalj časa večuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
25.7.2007 19:34:46   
tia01
Jst pa vidm Katis gor?? A prov vidm??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
25.7.2007 19:49:09   
Sisy
jaaaaaaaaaa pa reeees Katis je gor user posted image  Zihr nam celo poročilo piše user posted image user posted image  Kaaaatis javi se user posted image  kako je kaj Bor,se kaj cartate,se imate luštn,spite,kaj delate...uh kok vprašanj...?user posted image

Glede srečanja-SEVEDA potem ob POL DEVETIH da se nam naša poopsie ne zmuzne user posted image ...

Mony pa kasnej pride-je ena veliiiika zaspanka...user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
25.7.2007 19:52:21   
tia01
Ja sej si bom mogla jst tut kr uro navituser posted image user posted image . Ampak ne bom zamudila, ker ns bo tolk, da se ne splača zamudit. Ej sam se pa to rundo mormo mal poslikat a ne?? Zanč sm pozabla, sej sm bla kregana od Pajacauser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
25.7.2007 19:58:20   
Anonimen
juhuhuuser posted image user posted image user posted image
jst imam bus ob 8.15, tko, da mogoče kakšno minutko zamudim ampak pridemuser posted image .

katis čakamo novičke o tvojem srčku Boruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
25.7.2007 20:09:37   
April
oj,

jaz bi pršla, samo se je ena prjateljica  dopoldne napovedala na obisk. Če pa pride popoldne se pa vidimo.user posted image  Evo tok od mene, ker sem čist crknjena- sem spet cel popoldne pospravljala. Grem pod tuš, potem pa v pojstlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
25.7.2007 20:36:11   
pajac
Tia te bom jaz ob 6 uri zbudila če hočeš...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
25.7.2007 20:50:15   
Antigona
Jaz sem se pa pravkar lubenice napokala... Njami kolk je bla dobra.

Se pravi v petek ob pol devetih pri Orehku, če se seveda Luka ne bo prej odloču da ven pade user posted image .
Že komaj čakam da se spoznamo Poopsie. Bom vsaj vedla s kom grem na dopust v Rim user posted image ...

Zdej grem pa šivat. Mogoče se še kaj kasneje oglasim, sam morm prvo tisto prevlekco za kovter zašit do konca. Prej dopoldne sem pa kovterček za Žana nardila... Sem bla ful pridna.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
25.7.2007 21:00:52   
tia01
Joj Pajac neeee!! Sj nism z Maribora, da bom tok časa rabla do Orehkauser posted image Takrat bom še sladko spančkala... Si bom kr navila uro za ob 7.30user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
25.7.2007 21:01:40   
tia01
Katis dej že kej napiš, ne nas samo bratuser posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
25.7.2007 21:06:41   
pajac
user posted image če bi bila iz MB bi te ob 4. uri ko grem lulat in preverit, če sta najina netopirčka še tukaj okoli bloka..... Tako je to samo za kopalnico in tipanje do Orehka!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Mogoče pa ni Katis gor, ampak se je mogoče njen user posted image  konktiral na net pa ima stalno prijavo kot jaz user posted image user posted image user posted image
...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
25.7.2007 21:11:06   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

.... če se seveda Luka ne bo prej odloču da ven pade user posted image .

Nič ne bo s tem... njemu so všeč rogljički pri Orehku....  user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
25.7.2007 21:37:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jaz sem se pa pravkar lubenice napokala... Njami kolk je bla dobra.

Se pravi v petek ob pol devetih pri Orehku, če se seveda Luka ne bo prej odloču da ven pade user posted image .
Že komaj čakam da se spoznamo Poopsie. Bom vsaj vedla s kom grem na dopust v Rim user posted image ...

Jst že odštevam urce, da vas končno vidimuser posted image user posted image .

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
25.7.2007 21:39:29   
KatyMM
Cao, da vas še jaz malo pozdravim, preden se vse odpravite na pot. Saj ne boste verjele, ampak vas tako zavzeto prebiram vsak dan. Če bi me kakšen psihiater vzel v precep, ... Ampak vas je tolk luštno brat. Pa čeprav sem vas zapustila že na samem začetku, se vseen počutim kot del avgustovk. Mi je kar hudo k ne morem delit vsega tega z vami. Se vas je taka fletna klapa nabrala, da bi človek kar z vami k Orehku hodil na tortice. Luštne ste punce ni kaj.
Uživajte še te zadnje dni, tedne...pred prihodom vaših user posted image , naj vam minejo čim lepše in naj bodo porodi čim lažji, potem bo pa itak vse maksimalno krasnouser posted image
Imejte se lepo. lp

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
25.7.2007 21:46:38   
tia01
KatyMM - a že delata kaj na novem user posted image ?? Sej zdej je pa že dovolj časa minil a ni?

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
25.7.2007 21:48:02   
katis
Ojla punce!

ja, sem gor user posted image . Sem začela brat na začetku, ampak je treba vmes stalno kaj rihtat, zdej ko so otroc pa to user posted image ...in mi je zdaj ratal prebrat do konca.

V glavnem takole - danes sva prišla z Borom domov (upam, da mi bo kmalu rtalo kako slikico gor prilepit). Srček je namreč imel kar hudo hemolitično zlatenico (zlatenica zaadi krvne skupine, ker sem jaz 0+, mali pa B+) že prvi dan rojstva. Tako je bil že v četrtek na fototerapiji, nato pa so mu dodali še infuzijo. Zaradi njegove izmučenosti in velikih bradavic pri meni sva tako imela probleme tudi z dojenjem, ki pa so sedaj s pomočjo sester v porodnišnici že mimo user posted image .

Danes smo doma, se že cartamo user posted image . Trenutno Bor spi - ga imamo kar v vozičku v košari. Malce ima zmeden bioritem zaradi fototerapij, saj je ravno ob urah, ko jih je imel, ves jokav in tečen. Drugače pa je pravi zlati fantek z zvedavim pogledom in blond lasmi. Ena luštna sestra ga je prav pohvalila, da je menda edini blondinec trenutno v porodnišnici in mu je ob jutranji negi še 'irokezo' s kremco naredila, ker mu laski že sami skoraj tako stojijo. user posted image  Jaz sem presrečna, da smo končno doma.

Hvala vsem za čestitke.

O porodu in porodni štriji pa več naslednjič. Kmalu bom šla namreč nabirat ure spanja za ponoči user posted image , ko bo treba vklopit pomožni pogon...

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?