Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(pa to zato ker vsakič pogledam prvo na levo oko, na katero slabše vidim, ko stopim na tehtnico, da ne bude preveliki šok....Joj naslednji torek imam svojo G, kaj bo spet rekla... grem na dieto...)
.
malo pospravljat... pa mojega bom nakurila da odnese tisto kramo, ki je ne rabiva tukaj v klet....

..
a bo zadosti za danes....
??
mi je špilal mojo glasbeno željo..... Sem včeraj p*****a, ker ni bilo nič zame
Ko pride domov, pa me bo vprašal, če sem danes slišala....in če nebi, pa bi rekel JA, JE SPET RR TRPEL
, potem pa nadaljujem
. Komi čakam da dobim unga ta lepga:
!!! Sem tla po stanovanju pomila tako, da se moram usesti v delovno sobo in počakati (seveda ob RR), da se tla posušijo, da lahko grem naprej delat...
. No sej pravjo, da ni smisla ostajati skupaj in odlašati, če nista za skupaj. Prej ko greš narazen, prej zaživiš na novo. Samo res je škoda, ker se je to zgodilo ravno ko pričakujeta naraščaj. No bodi močna in se ne daj
Od mojga tastari so se ponudili in nama dali polovico dinarčkov (kao za Saro)...In tko da smo dons prodal najinga Puntiča,kupila novga Stilota,laufarije je blo za cel dan in to je moj izgovor za odsotnost z RR-a