|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
25.7.2007 12:23:03   
Antigona
**** drži se in upam da so res samo živčki, pa da bo potem bolje... Tako kot je že sončni žarek napisala me ti stojimo ob strani in ti samo povej če kaj rabiš, pa čeprav je to samo rama da se zjočeš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
25.7.2007 12:24:17   
Antigona
pajac nisve še na poti v Postojno, sam v štacuno sem po lubenico in ananas skočila, da se zvečer najem user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
25.7.2007 12:35:01   
Anonimen
pajac, ni straha, še nismo v Postojni...user posted image
jst sem papcala obvezno malicouser posted image .
a tebi je +9 kg veliko pajac? kaj naj potem jst rečem, ki sem nehala tehtat, ko sem prišla na +12 ali koliko že...sem pozablauser posted image .

****, user posted image ..brez besed sem. Čim lažje in neboleče trenutke in veliko poguma zate. Tako kot so punce napisale, zmeraj imaš nas, ki te bomo poslušale in ti pomagale.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
25.7.2007 12:39:47   
Antigona
Sisy je leteča, ker z dragim kupujeta avto in je zato ni na netu. Še ni na poti v Postojno! To so zadnje preverjene informacije user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
25.7.2007 12:50:41   
Anonimen
user posted image

tole je pa raj za najino princeskouser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
25.7.2007 12:52:45   
Anonimen
user posted image

tkole bo pa lepa, ko pride iz bolniceuser posted image user posted image user posted image , več slikc je pa v albumu, ki mi ga je končno uspelo nareditiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
25.7.2007 12:56:54   
Anonimen
Hvala vam za spodbudne besede.Saj bo.....saj mora bit.Moram le paziti da ne bom padla potem v poporodno depresijo.

Moram iskati stanovanje s čim bolj ugodno najemnino.Joj kaj vse me še čakauser posted image
A veš paštetka,ko sem ti rekla da se julija vidimo v vašem koncu?No jaz sem bila preslaba da bi šla in je šel kurbeš sam in se en teden tud javil ni,tud vprašal ni kako sem ne kako je Maškauser posted image user posted image user posted image
Doma sem ostala sama ,noseča in s punčko živo ko strela....Ker je on gospod celo leto čakal dopustuser posted image

Tašča je pa še izjavila da sem težka in ne vem kaj še vse.S seboj mu pa tamale nisem hotela dati zato,ker je tašča pjanka in bi ona imela tamala.Ni govora-Maša kot živ srebro,pa voda pa pjana taščauser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
25.7.2007 13:01:56   
Anonimen
**** user posted image . TAle tvoj je pa tudi en čuden patron user posted image ,. user posted image

Si pa upa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
25.7.2007 13:08:03   
tonja
Antigona - Žanu VSE NAJBOLJŠE user posted image

poopsie - lepo, lepo user posted image
Podlogo za previjalno pa imava enako!

**** - držim pesti, da se bo vse srečno izteklo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
25.7.2007 13:16:26   
tia01
A veš kaj ****, ti kr pozab nanga, pa na pijano taščo, pa bomo šle me kr lepo v lov za enim tvojim novim decom, k bo fuuul prjazn, pa še en vellliiiiik stanovanje bo meu zate, Mašiko in pa seveda najnovejšega člana ki še ni privekal na svet. In potem boš pozabla na tvojga klukca in boste srečno živeli do konca svojih dniuser posted image user posted image .
A se dobr sliš a ne?? Sam kaj k to ni tok lahkouser posted image . Ampak mal te je treba v dobro voljo spravtuser posted image .

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
25.7.2007 13:19:47   
tia01
Poopsie - sm pokukala v tvoj album... Iiii kok je lepo. Jst sm tut par slikc notr dala v album, samo jih morm še nekaj dat notr. Ajaaa pa isti voziček mava!!user posted image user posted image Jst mam tud speedy sx in to v papilon barvi kot ti. Samo košaro mam v zeleni barvi, ker niso mel papillonuser posted image . Pa sm si ful želela, pa ni blo večuser posted image . No ampak sta pa športni del in lupinca v papillon barviciuser posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
25.7.2007 13:22:47   
pajac
user posted image so še vse tri tukaj...

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

a tebi je +9 kg veliko pajac? kaj naj potem jst rečem, ki sem nehala tehtat, ko sem prišla na +12 ali koliko že...sem pozabla .

Saj sem rekla da je kljub temu da samo na hrano misli dobila gor kot kakšen poiščanček, ne pa slon user posted image user posted image user posted image

iiiuser posted image kakšna luštna sobica... Najin user posted image bo kar pri nas v sobi spal.... Njegova pa je še trenutno user posted image .... user posted image user posted image user posted image bom rajši slikala ko bo končana....

Sisy... user posted image a avto kupuješ ti ti ti...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
25.7.2007 13:25:14   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

A veš kaj ****, ti kr pozab nanga, pa na pijano taščo, pa bomo šle me kr lepo v lov za enim tvojim novim decom, k bo fuuul prjazn, pa še en vellliiiiik stanovanje bo meu zate, Mašiko in pa seveda najnovejšega člana ki še ni privekal na svet. In potem boš pozabla na tvojga klukca in boste srečno živeli do konca svojih dniuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Jaz tud grem pomagat lovit... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
25.7.2007 13:32:17   
*lenc@*
Pozdravljene!

jaz sem iz pregleda. Zdaj pa črta za popadke ravna ko dila. Zanimivo. Imam pa tud jaz zelo redko blato. Včer sem pa čutila, kako mi dol tišči. 3x me je full zapeklo, bolelo in prav čutla sem, da glavco dol pomika. In res, sem vprašala dans pr G, pa je rekel, da ja. Imam zdaj kr manjši trebuh oz tko zgleda ker se je razpotegnil.
Vidim, da mate zelo loepe stvari, urejene sobce. 
Bi vam še jaz pokazala, pa mi ne gre. A ne morem kar prilepit???
ne rata...Help!
user posted image user posted image user posted image user posted image za dvojčka!!!! Srečno vsem!!!!!

Bom poskusla poslat zasebno pošto malamishi zarad cifre. Upam, da bo šlo...
Čaw!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
25.7.2007 13:34:14   
Anonimen

Poopsie - sm pokukala v tvoj album... Iiii kok je lepo. Jst sm tut par slikc notr dala v album, samo jih morm še nekaj dat notr. Ajaaa pa isti voziček mava!!user posted image user posted image Jst mam tud speedy sx in to v papilon barvi kot ti. Samo košaro mam v zeleni barvi, ker niso mel papillonuser posted image . Pa sm si ful želela, pa ni blo večuser posted image . No ampak sta pa športni del in lupinca v papillon barviciuser posted image .

tia, men je bil ta quinny papilon tooolk všeč, da sem rekla to hočem, čeprov je zelen in moder mi imamo pa pupo...ampak ,mi je tolk lep, ker je odbit,da mi je čisto vseeno.user posted image
sicer so pa ful ful problemi dobit to papilon barvo, midva že več kot 2 meseca čakava na zimsko vrečo papilon in sva že 100x šla v babycenter pa dobiva zmre isti odgovor, da naročijo ampak potem ne dobijouser posted image .

Si grem še tvoje slikce pogledatuser posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
25.7.2007 13:36:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image so še vse tri tukaj...

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

a tebi je +9 kg veliko pajac? kaj naj potem jst rečem, ki sem nehala tehtat, ko sem prišla na +12 ali koliko že...sem pozabla .

Saj sem rekla da je kljub temu da samo na hrano misli dobila gor kot kakšen poiščanček, ne pa slon user posted image user posted image user posted image

sorči bejbi, sem te narobe razumelauser posted image user posted image .

iiiuser posted image kakšna luštna sobica... Najin user posted image bo kar pri nas v sobi spal.... Njegova pa je še trenutno user posted image .... user posted image user posted image user posted image bom rajši slikala ko bo končana....

Sej to še tudi ni Tjašina sobica, to je najin spalnica, ker bo najina pupa še nekaj časa pri nama pančkala. Čez kakšno leto se bomo pa spravili še sobico urejat.

Sisy... user posted image a avto kupuješ ti ti ti...

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
25.7.2007 13:37:41   
Anonimen
Kaj desca-stanovanjeuser posted image  rabim

kakšne lepe sobice imateuser posted image  pa stvariiiiiuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
25.7.2007 13:40:04   
Anonimen
tia, sej ta košara je pa men fu ful všečuser posted image user posted image to sva midva hotla vzet, ker je ta zelena men čist odbita...in genau paše na speedy papilon.
pismo, kako more bit šele pol papilon lepa, če je že ta čudovita. Jst sem pa misla, da je to v bistvu papilon košarauser posted image .No kakorkoli, ne sekiraj se, košara je zelo lepauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3843
25.7.2007 13:47:12   
tia01
Poopsie -  men so pa v arielu rekl, da oni lahko naročijo zimsko vrečo al pa košaro, samo ne bo pršla, ker je barva papillon lanski model in je ne izdelujejo več. Tako da to, kar je v trgovinah ostal, je ostal, naročit se pa naj ne bi dal večuser posted image . Zato sem jst vzela potem zimsko vrečo tamalo (za lupinco, k se jo tut lahko da na športni del, samo ne za doug, k bo pol že mal mejhna, tko da jo bo meu glih za to zimo), k so mel eno in edino še v tej barvi, košaro sm pa nekak gledala da mal paše zravn in je v zeleni barvi. Drugač se mi pa ne zdi čist nč čudn za punčko. Men se zdi ta barva čist univerzalna. Tko da bravo midveuser posted image user posted image , bova loh mele še za nasledngauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
25.7.2007 13:48:43   
tia01
**** - a te je tvoj kr vn vrgu al kako??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
25.7.2007 13:50:24   
pajac
user posted image user posted image user posted image , a ne da nisem hudobna... vsaj kar se kg tiče user posted image (pa to zato ker vsakič pogledam prvo na levo oko, na katero slabše vidim, ko stopim na tehtnico, da ne bude preveliki šok....Joj naslednji torek imam svojo G, kaj bo spet rekla... grem na dieto...)

Vidim da prebava pri avgustovkah laufa in "cevosana" ne rabimo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Vseeno ste me spravile v to da grem zdaj sobico za user posted image malo pospravljat... pa mojega bom nakurila da odnese tisto kramo, ki je ne rabiva tukaj v klet....

Ko pa se bom priborila za fotoaparat poslikam košek.....user posted image user posted image user posted image user posted image ... Zaenkrat je kar z rjuhico pokrit da se na posteljnini ne nabira prah....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
25.7.2007 13:51:57   
Sončni žarek
Medved Grizli.....piščanček....slon..... Kaj še bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
25.7.2007 14:01:39   
Anonimen

Poopsie -  men so pa v arielu rekl, da oni lahko naročijo zimsko vrečo al pa košaro, samo ne bo pršla, ker je barva papillon lanski model in je ne izdelujejo več. Tako da to, kar je v trgovinah ostal, je ostal, naročit se pa naj ne bi dal večuser posted image . Zato sem jst vzela potem zimsko vrečo tamalo (za lupinco, k se jo tut lahko da na športni del, samo ne za doug, k bo pol že mal mejhna, tko da jo bo meu glih za to zimo), k so mel eno in edino še v tej barvi, košaro sm pa nekak gledala da mal paše zravn in je v zeleni barvi. Drugač se mi pa ne zdi čist nč čudn za punčko. Men se zdi ta barva čist univerzalna. Tko da bravo midveuser posted image user posted image , bova loh mele še za nasledngauser posted image .

mislim, lepo,da men tega niso povedal v Babycentruuser posted image user posted image ...pa ne dolgo nazaj sva spet spraševala, še številko sva pustila, da naju bodo ja poklicali. Nama je rekla prodajalka da se še zmeraj da naročit ampak da je pač tako povpraševanje, zdej pa res ne vemuser posted image ...bom mogla it spet mal povprašat, ker midva sva zdej brez zimske vreče in nekaj pa rabiva, pismo.
Sej jst sem tud gledala zimsko vrečo te zelene barve ampka mi je rekla prodajala, da lahko dobim papilon zato je nisva vzela in evo zdj pa mam, ker se niti ene niti druge ne da več dobit.user posted image

user posted image user posted image user posted image juhuhu, men je tud univerzalna.
dobr sva midve to kuple, ni kejuser posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
25.7.2007 14:03:11   
pajac
sončni žarek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem rekla, da si dobila toliko  kil gor kot kak piščanček (meni bi to trenutno bilo všeč, glede na to kaj tehtnica pokaže user posted image ).
Kar se pa tiče user posted image in user posted image ... pa sta pobegnila iz konteksta, če si jih s seboj primerjala....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.7.2007 14:04:42   
pajac
tia a si zamenjala ležalnik???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?