|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  459 460 [461] 462 463   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
25.7.2007 13:30:33   
urška76
Evo, zdele sem se pol ure matrala, da sem našo bejbo nazaj uspavala. Ona bi se kar neki pogovarjala, pa cukala me, zaspana pa tok da je joj.
Ja Aja ta lučka je tud lepa, pa še pr istmu si gledala k jest, sam jest sm sam na hitrco jih ošvrknila user posted image .
Jest opa nm nč kuhala, dragi pelje avto na servis, ker nama lučka za airbag svet. Bom sam juho naredila, za mojega sinkota, k bo spet "sestradan" iz vrtca dam prišel.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11501
25.7.2007 13:31:15   
krfjolca
Evo, dolenjski žganci so uspeli. Če bi še malo bolj uspeli, bi bili pa gorenjski user posted image . Dolenjski so malo bolj pocasti. user posted image

Mulo se je končno navadil jest koščke, ne le totalno pasirano hrano, sem ful vesela. Njegov bratranec je moral imet še pri 1,5 let vse prepasirano, čeprav je imel ful zob.
Glede zob - a je možno, da mu rastejo že spodnje dvojke, čeprav zgoraj nima še nič? S je ta vrstni red kako naj bi izraščali zobje čisto brez odstopanja? user posted image  Se mi zdi, da sem videla spodaj eno belo zarezico, samo nisem ziher, ker ne pusti pogledat.
No ja, tečnoba bi kar pasala v diagnozo. Pa spet smo se 10x zbudili ponoči, čeprav je zdaj že 2 tedna skoooooraj čisto prespal noč. (pa se nalašč nisem hotla hvalit) user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11502
25.7.2007 13:38:10   
Aja1
Anže, ti si pa čist preveč priden user posted image user posted image user posted image

Glede zob...pojma nimam. Verjetno je možno user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11503
25.7.2007 13:40:01   
Anonimen
Hojla!

Mi smo mel danes dermatologa, potrdili so tisto diagnozo, na katero sem sumila. Atopični dermatitis. user posted image

Dobile smo Fenistil kapljice in eno novo kremo, kupit pa moram še eno novo kopel. Kontrolo imamo spet oktobra.

Vem, da ima Aja1 oziroma njena Neja tudi iste težave. Katera je bila pa ta druga mamica, sm pa pozabla.

A boste si probale podaljšat porodniško zarad tega? Jaz bom, že printam prošnjo. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11504
25.7.2007 13:42:27   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Glede zob - a je možno, da mu rastejo že spodnje dvojke, čeprav zgoraj nima še nič? S je ta vrstni red kako naj bi izraščali zobje čisto brez odstopanja? user posted image  Se mi zdi, da sem videla spodaj eno belo zarezico, samo nisem ziher, ker ne pusti pogledat.

Čist možno, Miha je mel najprej spodnji enki, potem smo vsi čakali zgornji in so enkrat bile že celo vidne, pa se skrile, nato pa smo vsi začudeni opazili spodnji dvojki. Pa očitno bo ta mala ista. Čeprav pri njej sumiva, da ji raste trojka, glede na oddaljenost od enke, kar je pa še bolj čudno.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11505
25.7.2007 13:43:23   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

A boste si probale podaljšat porodniško zarad tega? Jaz bom, že printam prošnjo. user posted image

kaj boš pa napisala? Misliš, da bi uspelo???? jaz še pomislila nisem na to user posted image  No,pri nas je stanje zdaj že cca 4-5 mesecev normalno, tako, da verjetno ne bi uspelo.

Ted od Atanje je imel (ima) tudi to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11506
25.7.2007 13:54:12   
krfjolca
Ja, Ted je imel tudi AD. Sicer imamo pa težave s kožo tudi mi, samo ne tako hudo. Bolj suha koža, ne pa AD - ker ga nič ne srbi. Je pa zdajle poleti veliko bolje, edino lička ima malo suha. Bomo videli, kako bo pozimi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11507
25.7.2007 13:55:17   
Anonimen
Rast mlečnih zob:

Vrstni red rasti mlečnih zob (+/- od 2 do 3 mesece)

- 8. mesec - spodnji enki
- 10. mesec - zgornji enki
- 11,5. mesec - zgornji dvojki
- 13. mesec - spodnji dvojki
- 16. mesec - zgornji in spodnji štirici
- 19. mesec - zgornji trojki
- 20. mesec - spodnji trojki
- 27. mesec - spodnji petici
- 29. mesec - zgornji petici

Rast zob je pri vsakem otroku lahko drugačna in vsak otrok lahko na svoj način reagira na ta dolgotrajni proces. Celoten proces rasti mlečnih zob traja dve leti. Začne se v 8. mesecu starosti in konča v 30. mesecu otrokovega življenja. Normalno odstopanje je 2 do 3 mesece prej ali kasneje. (povzeto iz revije Moj malček - marec 2007)

Pri nas gredo zobje po napisanem, rasti pa so začeli pri cca. 6. mesecih.

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11508
25.7.2007 14:00:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

kaj boš pa napisala? Misliš, da bi uspelo???? jaz še pomislila nisem na to user posted image  No,pri nas je stanje zdaj že cca 4-5 mesecev normalno, tako, da verjetno ne bi uspelo.

Ted od Atanje je imel (ima) tudi to.

Aha ja, zdej sm se spomnala, da je to Atanja. user posted image

Ja, priložla boom izvide, pa pediatrinjo bom še prosla za pomoč, pa še sama bom mal napisala potek vsega skupi. Zgubit nimam itak nič.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11509
25.7.2007 14:33:15   
Aja1
A ima Ana še pikice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11510
25.7.2007 14:36:59   
krfjolca
Barby, hvala. Saj ta seznam poznam, samo zanimalo me je, če so možna odstopanja. Sem ga pa malo prelisičila s korenčkom in pogledala. Pa ni dvoma, da res raste dvojkica spodaj. So pa tudi zgornji že precej nizko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11511
25.7.2007 14:55:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A ima Ana še pikice?

Na pregibih je najhujše, suha in spraskana koža, ima pa tudi pikice po trupu. Mislim, da so te bolj od vročine. Upam, da bo zdaj vsaj praskanje popustilo, ko imava kapljice. Najhuje pri Ani je pravzaprav na vratu, na desni strani, kjer je bilo dober mesec in pol nazaj tako hudo, da je nastala prav kar precej velika rana iz katera je mezela kri in tekočina. user posted image Ampak zdaj je dosti bolje, na srečo.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11512
25.7.2007 16:12:30   
Anonimen
Jaz moram pa pohvalit mojega sineka...tako lepo papa, da ga je res veselje hranit...pa nikoli se ne zmrduje, da kaj ne bo jedel...saj se tudi na kg pozna...no, tolažim se s tem, da je ful velik in potem to ni tako hudo...smo vsi mislili, kakšni problemi bodo s hranjenjem, ker mene so 4je hranili in jim ponavadi ni uspelo...so me potem strpali v bolnišnico na infuzijo za en teden...Val je pa tako priden za papat...sem zelo ponosna...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11513
25.7.2007 16:14:27   
Anonimen
Vprašanje za tiste, ki imate dva oziroma tri otroke: a vam je bilo lažje pri drugem oziroma tretjem otroku? Mislim na previjanje, dojenje, spanje...vse to...ker se mi zdi, da je potem lažje vse to, ker si enkrat že znal...jaz npr. nisem predno se je Val rodil znala previjat (ker ena sestra živi 700 km stran in ima tri otroke, pa jih ne vidim veliko, druga pa še nima otrok, ostalih pa nisem previjala otd.), dojit itak da ne, držala sem že kakšnega otroka...tako me malo zanima, kaj lahko pričakujem pri drugem...ne še zdaj, čez cca. 3-5 let...da ne bo katera mislila, da sem srečka user posted image ...

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 11514
25.7.2007 16:16:23   
Anonimen
Pri zobeh so pa res lahko velika odstopanja. Valovi sestrični je prvi zobek pokukal ven pri 4. mesecih, sedaj je stara 4,5 meseca in ji rasteta zgornji enki in zgornji trojki...pa ful ima ves čas vročino in kašlja...mi na srečo nimamo problemov in tudi rastejo nam normalno brez odstopanj...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11515
25.7.2007 16:16:37   
max81
no barby lepo bi bilo, če bi katera že počasi bila srečkauser posted image , da bi mi mal družbo delalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11516
25.7.2007 16:19:12   
Anonimen
Kam ste se pa zdaj vse skrile? Midva sva še sama doma, ati pride okrog pol 7ih...najedla sva se...sedaj pa oba buljiva v računalnik, škrat pa že protestira...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11517
25.7.2007 16:20:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

no barby lepo bi bilo, če bi katera že počasi bila srečkauser posted image , da bi mi mal družbo delalauser posted image

Se ne javim...vprašaj isto čez 3-5 let...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11518
25.7.2007 16:21:55   
Anonimen
Zame je že to dosežek, da bomo imeli še enega user posted image , ker sem ene 2 meseca govorila, da bo Val edinček...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11519
25.7.2007 16:32:33   
max81
Se ne javim...vprašaj isto čez 3-5 let...user posted image
eh pol boš pa takrat lahko kateri drugi delala družbouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11520
25.7.2007 16:38:22   
Anonimen
Ja najbrž kateri od naših, ki bo imela že tretjega...se javiš? user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11521
25.7.2007 18:05:11   
max81
Ja najbrž kateri od naših, ki bo imela že tretjega...se javiš?

o ne mislim, da bosta dva čist zadostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11522
25.7.2007 18:26:56   
Anonimen
user posted image user posted image  

Našega atija pa še ni domov...user posted image  tamal se je menda danes že 10x kam z bučko zaletel in še nobenkrat zajokal...user posted image  moja trda bučka...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11523
25.7.2007 18:38:41   
max81
joj tastar se je končno spravu nv iz postle, zdej gremo pa na en špancir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11524
25.7.2007 20:21:12   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Vprašanje za tiste, ki imate dva oziroma tri otroke: a vam je bilo lažje pri drugem oziroma tretjem otroku? Mislim na previjanje, dojenje, spanje...vse to...ker se mi zdi, da je potem lažje vse to, ker si enkrat že znal...jaz npr. nisem predno se je Val rodil znala previjat (ker ena sestra živi 700 km stran in ima tri otroke, pa jih ne vidim veliko, druga pa še nima otrok, ostalih pa nisem previjala otd.), dojit itak da ne, držala sem že kakšnega otroka...tako me malo zanima, kaj lahko pričakujem pri drugem...ne še zdaj, čez cca. 3-5 let...da ne bo katera mislila, da sem srečka user posted image ...

LP

Barby kaj pa vem, če je lažji. Ker sem mal stari mi je teži vstajat, pa Miha je veliko prej sam zaspal, ta pa noče pa noče. Pa po drugi strani se pa ne zasekiram več za vsak kašelj (mal zna že dobr kašljanje oponašat in se afna), pa Miha sem skoz ahtala, ko je kaj jedel. Sej pr tej sem tud blizu, če bi se ji kaj zaletel, sam sem veliko bolj flegma. Pa Miha sem brez problemov na GH navadila, te pa ne morem in nemorem. Čeprav v bistvu je lažje, sam je čist odvisno od otroka do otroka. Pravijo, da če je prvi full priden, da je potem drugi mali hudiček in obratno. Upam, da to ne drži. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  459 460 [461] 462 463   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  459 460 [461] 462 463   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?