Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sem že mislila, da sem samo jaz "en velik otrok"

.
, sicer nisem tvoja mama ampak malo pa tudi šteje... Še posebej ko sva še dva, a ne!!!!
:
!!!! Končno...
sobice.. Pa ne, da bi moj srček tam imel toliko stvari, ampak je to do sedaj bil špajzl....
, razen seveda 4.8
potem računlnik laže.. Je pa res, da sem se z dušom in telom posvetila čokolinu in kavici in je moje pisanje trajalo.....
spila, v trgovino skočila,popečena kruhka pojedla, spet vse za nazaj prebrala
), zdej pa našo kosmatinko k zavija v luno čoham,z drugo roko pa tipkam
Dons zjutri so me že štirje uspel isto to vprašat!
, pa vam sedaj tukaj ne želim pisati vsega, kar sem doživljala do svojega 21leta (beri psihično nasilje). Takrat pa je meni "počil film" in sem se iz študenta preselila v privat stanovanje in nisem želela več iti domov, dokler se stvari nebi uredile. Takrat res nisem šla domov več kot 6mesecev, potem sem pa šla in ker ni bilo nič drugače, sem jima glasno povedala, da se več ne grem takega življenja, ker popolnoma sama skrbim zase in nisem od njinu finančno odvisna. Po večkratnem pogovoru z mojim
sva prišla do zaključka, da je tako boljše kot je, ker nima smisla, da bom jaz potem "1teden prej in še 1teden po obisku čist živčna...." in potem se pojavijo zapleti s ščitnico...Naj še dodam, da ima mama s tem možem "bajno bajto", da se na ven delata ful lepa.....
več ne dotaknejo.... Tako da kar pogumno!! Zgrabi svojega
Mala Pika07 in Ger06 ... (hmmm ena ima že dojenčka na črno
...zdej pa bo, kolk časa pa še, sej bo kaml, potem klici in msgi če sem že...včeraj se mi je v šparu zgodilo, da me je blagajničarka vprašala: ja kdaj pa bo? kaj pa imate? punčko?privč v življenju jo vidim ona je pa čist domača
hehe, pa sej mogoče me nebi tolk motilo ampak ker se ta vprašanja skoz kopičijo jih imam že poln kufer. Sem rekla, da bom kr gsm izklopila, da me ne bodo gnjavili samo se moji mamici zmeša, da me ne dobi na telefon
. pajac, jst bom prnesla zamaške ti pa selotejp ok?
še malo...