|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  511 512 [513] 514 515   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.8.2007 20:57:43   
Aja1
Meni tudi šteka...SiOL.

Joj kaj mi je zdej moj povedal. Neji je dal jesti nametso jogurta kislo smetano in je pol lončka pojedla user posted image ...ma sem jezna na njega....pa sem mu rekla, da naj da jogurt. A je nepismen ali gluh?user posted image user posted image user posted image
Je lahko zato kaj narobe?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12801
9.8.2007 20:59:18   
Aja1
Se ne čudim, da je ene 5x bruhala (po malo) user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12802
9.8.2007 21:01:10   
urška76
Ej aja ne bit huda na tvojega. Če je jedla ji je blo že dobro. Sej kisla smetana ni kaj dosti drugačna od jogurta. Bruhala je pa verjetno zato, ker se je preveč najedla. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12803
9.8.2007 21:01:52   
urška76
zdele me je pa en user posted image  komar že v drugo piknil. Grem v akcijo, da se ga losam.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12804
9.8.2007 21:05:29   
Aja1
A pol ni nič hudega, če je toliko pojedla? No, še sreča. Hvala Urška, sem že boljše volje.

BTW, jaz tudi lovim komarja. SREČNO user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12805
9.8.2007 21:08:59   
urška76
Komar je odpikal svoje. Upam, da je bil samo ta. Me je pa user posted image  mali prej trikrat piknil. Na riti mam prov bulo. Me je čez hlače opalil.
Aja kej sreče. Je tvoj komar tud že v večnih loviščih?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12806
9.8.2007 21:09:48   
Aja1
Nič sreče...ga ne najdem. user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12807
9.8.2007 21:14:41   
Aja1
Kdor išče, ta najde user posted image . Komar je že v wc-ju user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12808
9.8.2007 21:38:25   
urška76
Črn večer za komarje user posted image
Barby si tako fajn popucala, a prideš še k nam? Bi blo naše malo stanovanjce tud potrebno čistilne akcije. Pa se kar nekako ne morem spravt.
Zdej grem pa pred tv se mal stisnt k mojemu dragemu.
Še to, prej k je dežval smo mel spet tako lepo mavrico. Škoda, ker je bla pod takim kotom, da nisem cele videla.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12809
9.8.2007 21:50:45   
max81
dober večer, ste bile kr pridne čez dan, ste lepo nakvačkaleuser posted image
mi2 sva prišle šele ob pol sedmih domu, šle pa sva ob pol dvanajstih od doma....jp sva se cel dan vlačle po obiskih, no sej sve bile samo na dvehuser posted image , najprej smo bili pri mamici na kosilu,moj je šel še neki delat, pol sva pa šle, še k Nikini tetici, nato pa direkt domov......povečerjat, umit in spat

zdejle pa kuham zelenjavno juhico, da mi jutri ne bo treba pacat in da bom lahko kej drugega postorila po bajti....moj je itak cel dan na šiht, tako, da bova imele čas za pospravljanje

danes je pa pri nas fajn padal dež, proti večeru se je pa čist zjasnilo
Aja1, joj tile naši desciuser posted image a ne? 

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12810
9.8.2007 21:51:34   
max81
halooooooooooo, k pa jest pridem gor, pa vse mrkneteuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12811
9.8.2007 22:27:03   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Čestitke Kostji za 8 mesecev

pa z malo zamudo

Čestitke Niki za 8 mesecev
.

Mislim, da se je marella malo zmotla...a ni minilo že 9 mesecev? user posted image

Itak, butl jaz user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12812
9.8.2007 22:28:04   
marella1
Čestitke Neji za 9 mesecev user posted image user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 12813
9.8.2007 22:29:56   
majas
Čer čer...
evo mene...

Neja  poljubček za 9 mesecev user posted image

Ja danes je bilo taki fino zunaj, ja pa iste majčke imata Zala in Kaja hehe...

ja štajerke zdaj pa smo vse na vrsti da se dobim user posted image in to čimpej ker gremo eni počasi delat.

Kaja mi že od 19ih spi, ker čez dan nič ni.

Jutri pa je moj fraj tako da bomos pet skupaj cel dan. Vsaj nekaj.

Aja1 upam da so paprike bile vseeno dobre.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12814
10.8.2007 8:10:35   
Aja1
Jutro user posted image
Itak, da sem prva user posted image  user posted image user posted image user posted image
Spali za naše razmere odlično!user posted image user posted image user posted image  Zbudila se je ob 1h,ob 3h in 5h.

Ravnokar sem dobila klic iz vrtca. Ker so enega izpisali, dobimo vrtec 100 metrov stran od tukaj kjer stanujemouser posted image user posted image user posted image  SUPER. Pa ne bo treba še enega avta kupit, pa sedeža in cel kup stroškov povezanih s tem user posted image . Sicer bijo morali voziti pa 5 km stran. Sem res zadovoljna, ker delam tudi v tem kraju in bi jo res lahko hitro prišla iskat, če bo nujno user posted image . Polepšali so mi dan user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 12815
10.8.2007 8:16:02   
max81
jutro, druga?
Evo mi2 sva spet same, mami trenutno na RR, otrok pa uživa v svojem pajzluuser posted image ...tastar mi je vzel laptopa, tako, da bom danes upam, da bolj malo tukile gor, da bom vsaj malo spedenala po bajti preden gremo....pa še cel kup cunj mam za zrihtat

Neja user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje
Aja1 super za vrtec, to je res super, da imamš vse pred nosom....jest sem mela vrtec in šolo minutko stran  kar je res veliko vredno, da se ne rabiš ne vem kam voziti.......drugače mam pa jest tuki tudi čisto blizu vrtec in šolo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12816
10.8.2007 8:17:26   
max81
Danes pa zgleda še vse spite

barby gesloo plizz, da vidim, če te lahko najamem za pucanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12817
10.8.2007 8:21:11   
Anonimen
Mi smo pa danes stari 9 mesecev! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 12818
10.8.2007 8:24:02   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Danes pa zgleda še vse spite

ko bi le user posted image ,... no saj ne rečem ponoči lepo aja - še vedno user posted image  (tisto norenje ponoči pred spanjem jo je tudi minilo),...

ampak danes je tako vreme, da bi jaz kar spala, pa je nisem mogla na noben način prepričat da zaspi nazaj še vsaj za pol urce user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12819
10.8.2007 8:26:18   
max81
user posted image user posted image  jezna, popila kofe in razbila šalco, pa komi ne dolgo nazaj sem jih kupila, zdej je pa res tazadn cajt, da zamenjamo kuhno in podaljšamo pult, ker če ne se mi bo kr zrolal

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12820
10.8.2007 8:27:16   
Aja1
Ana čestitke za 9 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12821
10.8.2007 8:27:50   
max81
Mi smo pa danes stari 9 mesecev!

vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12822
10.8.2007 8:27:54   
Anonimen
Včeraj se vam nisem zvečer javila, ker sem bila preveč slabe volje in vam nisem hotela zamoriti večera...mi je šel voziček u 3. P.M....user posted image  sprednje kolo je skoraj odletelo...no, pa me je moj zjutraj potolažil, da se bo dalo zrihtat...ga bomo peljali v kolo servis...a ima še katera Hauckovega Jeepa (3 kolesca)...user posted image

Aja1 user posted image  za spanje in vrtec...

MucaMaca in Ana čestitke za 9. mesec...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spali smo kar ok, glede na to, da je včeraj čez dan vsega skupaj 1,5 ure spal...user posted image

Se še kaj oglasim...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12823
10.8.2007 8:35:21   
max81
Barby, nice, zdej pa lahko uletiš še k men...oken ti ne bo treba pomit, ker so itak še isti dan usranauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12824
10.8.2007 8:35:41   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

user posted image user posted image  jezna, popila kofe in razbila šalco, pa komi ne dolgo nazaj sem jih kupila, zdej je pa res tazadn cajt, da zamenjamo kuhno in podaljšamo pult, ker če ne se mi bo kr zrolal

ajoja max,...jaz sem zadnjič razbila enega od 6-ih kozarcev, ki sem jih kupila pa še niti enkrat uporabila user posted image user posted image  in zdaj bom mogla 3 kupit, da jih bo šest, ker jih prodajajo po tri skuja pakirane user posted image .

mene spet net nekaj zafrkava,... imam znakec kot da sem offline ampak lahko vseeno berem RR in pišem user posted image user posted image user posted image

Čestitke Ani za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  511 512 [513] 514 515   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  511 512 [513] 514 515   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?