|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  512 513 [514] 515 516   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.8.2007 8:38:05   
Zamima
zdaj grem pa tudi jaz Kavo kuhat user posted image ,...

potem bom pa delala božične okraske - magnetke, sem zadnjič dobila v Prometeju tako poceni kalupe, da nisem mogla verjet, pa sem jih kar sred poletja božične vzela, ker ko bo ta čas bojo itak 1x dražji user posted image

no, lepo čvekajte, da bom imela kaj za prebrat ko pridem kaj pokukat sem user posted image

pa še to: AJA1, super za malo boljše spanje in  VRTEC!!! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12826
10.8.2007 9:11:08   
majas
Jutro!
Kaja j spala od 19 do 8ih zjutraj... a kaj ko pa se je neštetokra zbudila... sploh nevem če še je blo sploh kaj mleka ko je nontop visela na zizi user posted image a joj,,,,

Zdaj pa gremo v mesto, je moj doma pa si gre zdarvnika zrihtat itd...

Aja1 sem full vesela za tebe glede vrtca in spanja... user posted image

zamima tisto uspelo hehe user posted image user posted image

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12827
10.8.2007 9:22:16   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

zamima tisto uspelo hehe user posted image user posted image

u kak fino user posted image user posted image user posted image

naslednjič, ko se vidimo mi prinesi pokazat (do takrat bomo ziher že dobile user posted image )

meni se pa zdaj 5 okraskov suši, da vidimo kako bo izpadlo user posted image , jih bom verjetno kar na magnetke nardila user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 12828
10.8.2007 9:42:24   
urška76
Oj!
Evo, ko se mala odloči, da bo malo bolje spala, mi ga pa Miha kvačka. Je očitno neki sanjal, pa je bil najprej Žiga pri njem, pol je pa mene klical. Pa sva šla lulat, pa nazaj spat, pa čez deset min spet, ga je trebušček bolel, je moral it kakat. Nakakal pa je cele tri bobke.user posted image  Pol sem bla pa kr mal huda, da je končno zaspal.
Aja super za vrtec. Mi ga mamo tud tko blizu. Vidim na igrišče, kdaj so zuni user posted image
Max pridno pospravlji, vidm, da vs vse neki meče, sam mene se ta pospravljalni virus nč ne prime user posted image
Zdej grem pa počas našo frkljo zbudit, da greva ven, pa da bo pol spala. Upam sam da bodo z Gratela nehal tko grdo ropotat. Čeprav ta malo očitno nč ne mot.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12829
10.8.2007 10:06:56   
Nogavica
Ana, čestitke za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12830
10.8.2007 10:20:10   
max81
sem vas pršla mal pogledat, trenutno glih jem, drugače sem se pa zapodila v kup cunj, ki me veselo čakajo, da jih speglam, pa perem samo sploh ne vem kako se bodo cune posušile, ko pa bo glih kar spet dežuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamala je končno zaspala, je blo tolk dretja, kot da jo iz kože dajem, zaspana pa kot šus

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12831
10.8.2007 10:21:54   
max81
vidim, da tudi meni nagaja RR, se vidi, da so počitnice in slabo vreme pa vsa mularija visi na internetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12832
10.8.2007 10:22:38   
Zamima
rabim idejo kaj pripraviti user posted image  za kosilo.

kaj bojo vaši, danes papcali? user posted image  Za malico vem za kosilo pa nimam pojma kaj ji naj naredim user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12833
10.8.2007 10:27:56   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

rabim idejo kaj pripraviti user posted image  za kosilo.

kaj bojo vaši, danes papcali? user posted image  Za malico vem za kosilo pa nimam pojma kaj ji naj naredim user posted image

Kaj boš pa zase naredila. Naša bo mela sigurno juho. K pol gremo ven na kosilo, bo morala bit pa s skuto al pa frutkom zadovoljna.
Včeraj je pa jedla Šmorn, pa višnjev kompot zraven. Pa ji je bilo prav všeč. user posted image  Pa tisti makaroni po Ajino so ji tud všeč. V bistvu je vse, kar jemo mi, samo malo manj solim, pa si mi potem dosolimo. Ne si preveč dela naložit, pa dvakrat kuhat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12834
10.8.2007 10:29:08   
max81
naša bo kr zelenjavno juhico, ki sem jo skuhala za naja, pa mal nudlčkov bom dala notr, da bo bolj gosta in to je touser posted image

nč zdej grem pa nazaj pospravljat, dokler bejba še spi

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12835
10.8.2007 10:31:02   
Zamima
mi imamo boranjo al kak se že reče user posted image , tisto kot golaž z fižolom in mesom,... sem pa zdaj dala zanjo kuhat krompir, ji bom pire nardila pa malo omakice pa malo fižola user posted image , je manj slano, ker ata ne sme slanega jest user posted image ,.. tako, da mislim, da ji bo všeč user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12836
10.8.2007 10:50:21   
max81
Zamima, super, naša ma to ful rada, jest misli, da ji bo teknilo.......jest zdej tud ne kuham več posebej zanjo, se potrudim, da imamo za kosilo kej takega, da lahko je z nama

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12837
10.8.2007 11:02:50   
Anonimen
Mi tudi vsi skupaj jemo...manj solim, ker jaz itak ne maram slano...user posted image  bomo imeli pa zelenjavno rižoto user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 12838
10.8.2007 11:08:13   
Aja1
Mi tudi skupaj jemo. Danes bomo spet paprike user posted image . Sem včeraj mislila, da sem jih presolila, pa ni tako hudo. Moj je pa danes in jutri cel dan na šihtu. Jutri nam pride ob 7h zjutraj pa še klimo montirat. Jaz pa sama z delavci, Nejo in kupom prahu user posted image . Moram nekako zrihtat, da bo ob 7h že budna in da bova šli malo ven, pa naj v miru delajo...jaz nočem gledat, kako bo prah letel vsepovsod user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12839
10.8.2007 11:15:39   
Žiga
Jutri nam pride ob 7h zjutraj pa še klimo montirat. Jaz pa sama z delavci, Nejo in kupom prahu . Moram nekako zrihtat, da bo ob 7h že budna in da bova šli malo ven, pa naj v miru delajo...jaz nočem gledat, kako bo prah letel vsepovsod .

Ah, pomojem ne bo panike.
Pri nama sem bil jaz prav presenečen... so imeli svoj sesalec in so vse skupaj posesali na koncu... je bilo bolj čisto, kot ko so prišli... user posted image  
Za vrtat pa so imeli tako mašino, ki je imela vgrajen sesalec in je bilo v bistvu zelo malo prahu.

Je pa fino, če si zraven. Da ne grejo napeljevat cevi kam, kjer ti nočeš...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12840
10.8.2007 11:22:49   
Žiga
Malo za razvedrilo:

http://frendiinflirt.24ur.com/index.php?pg=2&show=5&id=29131&videoid=10927

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 12841
10.8.2007 11:33:13   
Zamima
user posted image  da ne boste mislili, da je ne vem kolk pojedla,... par žličk, potem je pa začela ven pljuvat user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 12842
10.8.2007 11:52:42   
max81
Aja1 kako že narediš testenine z bučko...mamo še neki za spavt vn iz hladilnika pa bi kr tole naredl dan preden odpotujemo

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12843
10.8.2007 11:57:05   
max81
jej Žiga tegale z vibratorjem sem enkrat na mail dobila, ful dober.....sem mela še enga, pa mi je moj nedolgo nazaj zbrisal napačen email, ker ni točno vedel kerga uporabljam, pa so vsi šli emaili u maloro....sam tale z babi je pa krutauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12844
10.8.2007 13:29:48   
Anonimen
Babe, ful dober link...super fotke...

dojenčki

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 12845
10.8.2007 13:44:13   
urška76
Oj, midve sva s sprehoda, zdej spi drugo rundo. Sem ji danes pustila, da spi tako kot ona hoče, pa da vidimo. Bo moral verjetno Žiga v vrtec po ta malega.
Jest mi ni nč hotla razen zize. Edino v vozičku je en grisin zmazala.
Max une Ajine bučke narežeš na kocke in jih vržeš v lonc, dodaš paradižnik in pacaš tok časa, da voda iz bučk izpari. Jest sem jim zdej dodala še mlancan pa mal mesa in smo vse pospravili v trebuščke.user posted image  Kdaj zdej vi šibate na morje?
Barby te slikice sem pa že videla. So lepe ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12846
10.8.2007 13:52:47   
krfjolca
user posted image

iN POL JAZ JAMRAM, DA JE Anže debel user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12847
10.8.2007 14:00:34   
urška76
Krfjola pa dej že nehi s tem, da je tvoj Anžetko debel. Ma pač kosti malo globje, ampak še prehitro bodo prišle na površje. Počaki, da začne ornk okol laufat. Naš Miha je bil tud med tistimi z globokimi kostmi, zdej mu pa rebra lahko štejem.user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12848
10.8.2007 14:03:04   
max81
Urška, odrinemo v torek nasledn tedn....hitro gre tole, hitro....že punkle na kup vlečem me že kr glava boli....drug let morm obvezn kupt tiste potovalke na koleščka, ker v teli torbi smotani že kr vem, da bo spet vse zmečkano ko bomo pršli dol, vseen drek če nč ne peglamuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12849
10.8.2007 14:03:39   
krfjolca
Ah, Urška, saj veš da se hecam ;)
Itak mi je moj frajer najlepši na svetu, pa če bi imel še 3 ali 5 kil več user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  512 513 [514] 515 516   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  512 513 [514] 515 516   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?