Pikca
|
tinaaja, hvala za kufe . iii, ful luštno je men gledat otročke in kužke skupaj , to bo še veliko prijateljstvo. tejčica, lep izlet in dober nakup vam želim! he he kati, jaz ti tud ne znam pomagat pri teh živalih . Mi imamo knjigico in sestavljanko z linkov od jjasne, Živi je bilo oboje všeč, še bolj sestavljanka. Pa eno zadevo imamo tud luštno od cotoonsov - ena taka sestavljanka, ko iz treh kartic sestaviš žival, se ta oglasi, je kar nekaj živali, tud recimo kit pa tjulenj... s tem se Živa še zdaj igra. Tamalemu je pa zaenkrat bolj zanimivo, če mi oponašamo živali. sezam, no, pa je teden okrog, se pa drug teden dobimo, če še ne greste na dopust... ja, v kenguruju je res spal - se je naslonil name, samo to se mi zdi bolj zasilna varianta, če ti glih zaspi. skačica, ti kar uživaj, zdaj, ko ste frej in imate celo hišo zase, boš že pol pisala. Je pa naš mali tudi slabše spal te dni, nisem mogla dopoldne nič narest . Da niso tile naši malčki alergični na pisanje diplomskih, magistrskih... No, delno je najbrž za prebavne težave in posledično sitobo našega malega krivo to, da sem jedla sladoled, očitno se bom morala še naprej držat diete . GH - sem kupla včeraj en rižolino, pa ne vem s čim naj ga naredim, če je mali res alergičen na kravje mleko Ker alernove ni maral. Si bom morala črpat zgleda, pa še une črpalke nimam - a gre s tem dosti hitreje kot na roko?
|