Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

no, 103cm če trebuh fajn not potegnem
.
Je pa mož rekel, da sem že zdej v trebuh taka kot sem bila pri taprvi na koncu, ampak jaz vem, da ni tako, ker takrat sem si lahko skodelico navrh postavila, tolk je štrlel
. Pri taprvi sem imela skejtarsko bundo
.
kuhal, ker moram jaz počivat. Včeraj mi je že v službi začelo malo zategovat trebuh po desni strani, popoldne pa je bilo tako hudo, da skoraj stat več nisem mogla. Danes je malce boljše, ampak si res sploh ne upam ničesar dvignit. Sem pa ugotovila, da je to skoraj sigurno od dvigovanja Zoje, ker me je spet začelo bolet, ko sem nesla Zojo k varuški. Upam, da se bo vse skupaj umirilo.
je bila ful nemirna zaradi tega. Šele po 3. lekadolu (zdravnica je rekla, da najprej naj vzamem 2 skupaj, potem pa čez 4 ure še enega, če bolečina ne popusti) je bolečina malo popustila. Potem pa sem ruknila še eno kavo in sem bila ko nova.
! A ni lepo, ko se ti
takih močnih brc ni bilo, da bi me prebujale. Je pa to en fajn občutek. Brca pa predvsem zjutraj in zvečer, ko ležim v postelji.