MojcaG
|
hello! kako ste punce? mi gremo v živalski vrt v nedeljo. a gre še katera takrat? kako so naši zakladi? da vam povem, Liu me že zna v zadrego spravit.. in vsekakor vedno nasmejat. tako sonce je, res.. npr. zadnjič ko sva vstale in "pile kavo", se mi je zdela še ful mehka, zaspana, kar nekaj se je cartala, pa jo vprašam: "a si ti še zaspana?" pa mi reče: "ne mami, utlujena sem." pa zadnjič šetamo po centru, pa vidi sladoledarja pa se zažene, da bo jedla sladoled. pa rečem ok, potem pa zakašlja. pa rečem: "kdo kašlja?" pa reče:"jaz!" pa rečem: "ja, kako boš pa zdaj jedla sladoled, če kašljaš?" pa reče: "takole!" pa mi pokaže z jezičkom, kako ga bo jedla. njena najjača je pa bila na obisku, kar takole iz neba je priletela: sedi med mojim bratom in sestrično in kar naenkrat vpraša mojega brata: "bostjan, kje maš pa ti luliko?" mene je skoraj kap in pod mizo vrglo, ker tega še ni nikogar nikoli vprašala. se mi zdi, da je malo zgodnja za taka vprašanja.. ne, ne, jaz je še ne dam iz kinderpeta. itak ga obožuje. če bi imela posteljo, bi jo ponoči po moje našla spat v kopalnici. ne ne, ne še.
|