Dajadada
|
Tinaaja, pridna mamica. Super, da imate tako fajn P. Žabika, ful žalostna zgodbica tvojih bratrancev. Kar štirje angelčki . Jaz ne vem, kako lahko starši prenesejo izgubo otroka, kaj šele več otrok. Meni bi se zmešalo. Amy, bravo za marelo. A to je zdaj en nov model od Pikola? Na BC spletni strani ga jaz sploh ne najdem. Ga nisem še nikjer videla. Saj si ga v BC kupila, ne? No, saj jaz sem itak zadovoljna z našim, zdaj sploh ne smem več gledati vozičkov. Tvoja dva sta pa tako srčkana. A priporočaš takšno starostno razliko med otrokoma (20 m, če se ne motim)? Draja, te čisto razumem, da bi jo kar v trebušček na varno pospravila. Jaz enako razmišljam, ampak a ni lepo, ko jo lahko polubčkaš in stisneš k sebi. V trebuščka pa kakšnega novega . Meni je bil tudi video Pikce tako lep, da sem spet začela razmišljati, kako bi bilo luštno imeti še enega. Tejčica, hitro se pozdravi . Še dobro, da je možek doma, da je prevzel otročka. Slumpo, si pa res boga. A ste že probal kaj spremeniti, ga probali dati spati v drugo sobo, obrniti posteljico, manj ali več obleči, pokriti... Kaj pa vem, jaz bi vse sprobala...nekje mora biti problem. Pa da ne boš mislila, da mi spimo celo noč...sploh ne, se zbudimo vsaj trikrat, ampak naš je lačen in po dojenju zaspi nazaj. Če se zbudi na manj kot dve uri, mu pa dam dudo pa se umiri. Ponavadi se zbudi, če ga po trebuščku kaj zvija, ali pa če kaj zaropota (npr. gre možek na wc ponoči). Pa strinjam se s Kati, ne smemo jih takoj vzeti v roke, ker jih potem razbudimo. Pa tudi pogovarjati se z njimi, ali jih gledati. Jaz sem tudi delala to napako in seveda se je potem čisto prebudil. Zdaj pa vse v temi delam...tipam dudo, zjutraj ko se že dani ga samo na hitro podojim in se nič ne pogovarjam z njim, čeprav že odpira očke. Potem vidi, da ne bo nič in zaspi nazaj. Možek ga ponavadi začne takoj ogovarjati in se mu smejati, ko odpre učke in seveda je potem polna hiša smeha, namesto spanja.
|